Önemli……

Bu konu Musa musa tarafından 5 sene önce açıldı, 781 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Musa musa
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce

Değerli müslüman arkadaşlarım burdaki iki resme iyi bakın. Burdaki bir yazıyı rızık tılsımı diye bir sitede paylaşan soytarıyı gördüm. O yazının aslını kitap sayfası olarak bulup çıkardım. Ve tılsım dediği yazının konusuda “kulunç için” olarak kırmızı yazıyla osmanlıca yazılmış kitapta. Bakın insanları nasılda dolandırıyorlar. Yorum sizin….

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
5 sene önce
Sitemizde eleştirmek amacıyla da olsa başka sitelerin adresini adını veremezsiniz. Her zaman üyelerimizi uyarıyoruz,sanal alemde her okuduğunuza inanmayın diye,altını çizerek belirtiyoruz;vefkler büyüler vb. bilgilendirme amaçlıdır,tam verilemez diye. Büyücülüğün artık bir sektör durumuna gelen ülkemizde her büyü yapana vefk yazana paylaşana inanmayın diye.... Ben paylaşandan ve paylaşıma izin verenden ziyade inanıp uygulamaya çalışanda hata bulurum.Zira hayatında alnı secde görmemiş ya da bir fatiha bile okumamış kişiler sevgilisinden ayrılınca soluğu bu sitelerde alıp bilip bilmeden uygulamalar yapmaya başlıyor.Bunların önüne de geçemeyiz,yalan yanlış paylaşım yapanlara de engel olamayız. Eline büyü kitabı ya da dua kitabı alan soluğu buralarda alıyor,piyasada ticari amaçlarla hazırlanıp satılan o kadar çok büyü kitabı varken burada paylaşanlara nasıl engel olunabilir ki? Hatta arapça yazıp okumayı bile bilmeyenler bu memlekette vefk yazıp büyü yaptıklarını ilan ederek para kazanma yoluna gidiyor. Bir kenarda oturup ilahi dergaha yönelmeyi vakit kaybı olarak görenler ya da bundan sonuç alamıyacağını düşünenler oldukça onları pençelerine düşürecek şarlatanlar da çoğalacaktır.
Musa musa
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce
Eyvallah kardeşim çok güzel yazmışsın. Birde ben burda yeniyim site adı patylaşma hakkındaki kuralı bilmiyordum kusura bakmayın. Aynen yazdığın gibi hatta müslümanların arasına girmiş münafıklar dahi var. Bilerek girmiş bu işlerde insanlar ne yapıyorlar bilmek için ve sonrada onlara saptırıcı şeyler aşılamak için......
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)