Kuantum Olumlama Nedir ? Nasıl Yapılır ?

Bu konu Hun tarafından 11 sene önce açıldı, 609 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce

Kuantum düşünme üst düzey düşünme tekniğidir denilebilir. İnsanlar günlük hayatta sürekli olarak birtakım vesveselerin, bunalımların, sıkıntılı düşüncelerin altında ezilirler. Kuantum düşünce tekniği ise berrak bir bilinçle geleceğe yönelik düşüncelerden ibarettir. Elbette kullanılan ana malzeme pozitif varsayım ve söylemlerdir. Bu düşünce tekniğine hakim olan bireyin öncelikle kendisi olmak üzere iş hayatı, okul hayatı, çevresi ve en nihayetinde de tüm hayatı etki altına girer. Burada elbette olumlu nitelikli bir etkiden söz ediyoruz.
Kuantum olumlama ise en kısa anlamı ile istemektir ve istemekte ısrar etmektir. Dini boyutta düşünürsek belki bunu dua kavramı ile karşılayabiliriz.
Günlük hayatta bilindiği üzere çok çeşitli cümleler kuruyoruz. Birçoğunu isteksiz veya farkında olmadan dile getiriyoruz ya da espriyle karışık ortaya atıveriyoruz bir cümle. Benden adam olmaz diyoruz mesela. Oysa sizin şaka mahiyetli söylediğiniz sözler beyin tarafından bilinçaltına kaydediliyor ve hiç tahmin etmediğiniz derecede hayatınızı etkiliyor. Bu yüzden ifade şekillerini değiştirmekte fayda vardır. Korkmuyorum demeyin mesela. Güvendeyim diyin. İçinde korku kelimesini barındıran ifade sizi korkuya odaklar.

Olumlamalara başlamadan evvel ilk olarak şunu bilmek gerekir: Geçmiş yaşantımız bugünü de geleceği de etkiler. Bu yüzden işe geçmişteki kötü anıları, olayları, kişileri silmekle başlanmalıdır. İyilerin intikamı affetmektir diye güzel bir söz var. Haklılığı üzerinde tek söz etmeye gerek olmadığını hepimiz biliyoruz. Bu yüzden sizi üzen biri mi oldu, canınızı zamanında fena halde yakan bir olay mı yaşadınız, affedin onu. Kalben bunu yapmazsanız onu hep yanınızda taşırsınız ki bu durum sizi mutlu olmaya yaklaştırmaz bile.

Yalnız bir olumlamaya odaklanın ve üzerinde odaklandığınız olumlamayı 2 – 3 günde terk etmeyin. Bilinçaltının olumlamayı kabul süresi 20 gündür. Bu işte istikrarlı davranmak başarıyı beraberinde getirecektir.

Her işte olduğu gibi olumlamalarda da yavaş yavaş ilerlemek içselleştirme yolunda daha verimlidir. Ayrıca olumlamaları yüksek sesle tekrarlamak da söylenilen şeyi bireyselleştirmeyi sağlayacağı gibi yanlış inançların silinip yerine doğrularının yerleşmesi noktasında iyi bir yardımcı olacaktır.
Kendi kendinize yaptığınız olumlamaları bir kayda geçirip gün içinde tekrar tekrar dinlemek de size iyi gelecektir. Bilinçaltının kabul süresine destek olma yolunda bu da yapılması gereken işlemlerden biridir.
Kendinize o sürede seçmiş olduğunuz olumlamayı gün içinde sürekli olarak tekrar edin. Örneğin başarı olumlaması yapıyorsunuz sürekli olarak başarı ve başarıyı çağrıştıracak kelimeleri kullanın. Bu sizin o konuya olan odak derecesini artıracaktır.
Kuantum olumlamalarının bireyin bilinçaltına işlemesini ve arzu edilen değişimin hızla gerçekleşmesini sağlayan en etkili yöntem bio-frekans bilinçaltı telkinlerinin kullanılmasıdır. Ziraa sesli söylenen olumlamalar bilinç engeline takılma olasığı çok yüksektir. Örneğin ‘’ben insanlara güveniyorum’’ gibi bir olumlama karşılığında, bilinç, ‘’kaç kere hayal kırıklığına uğratıldım neden güveneyim’’ şeklinde cevap verecektir. Veya ‘’para kazanamak çok kolay, bereketi ve bolluğu attığım her adımda kendime çekiyorum’’ gibi bir olumlamaya karşılık, bilinç ‘’cebimde 10liram var ne zengnliğinden bahsediyorsun’’ gibi tecrübelere dayandırdığı olumsuzlukla cevap verecektir.
Bio-Frekans Bilinçaltı telkinleri ise kuantum olumlamaları, bilinç bariyerini safdışı bırakarak doğrudan bilinçaltına gönderir. Bu şekilde bilincin negatif çekirdeği koruma özelliği ortadan kalkmış olur.


Alıntı .

Sattuu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 145
11 sene önce
Bio-frekans yöntemi nasıl uygulanır peki? Tek başına yapabilceğin bişey mi ki acaba.. Çok güzel bi makale olmuş çok hoşuma gitti teşekkürler yazı için
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
Bio-Frekans Bilinçaltı Telkinleri bu noktada, bilinçaltına ekilmiş bireyin hayatını olumsuz yönde etkileyen yanlış tohumlara veya düşünce kalıplarına alternatif pozitif düşünce kalıpları sunmaktadır. Bilinçaltı Telkinleri, bilinçaltı ile telkinin arasında bulunan ve bir nevi bilinçaltının koruyuculuğunu üstlenmiş ‘’bilinci’’ saf dışı bırakarak arzu edilen değişimin kısa zamanda gerçekleşmesine imkan tanımaktadır.
Sattuu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 145
11 sene önce
Anladım teşekkürler, bu yazıyı gördükten sonra internetten kuantumu anlatan çok güzel kitaplar buldum bu yazıyı arkadaşlarımada gösterdim gerçktende insana bi azimlik geliyo, onlarında çok hoşuna gitti..
ağaç
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce
Emeginize saglik. ...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)