Haftalık burc yorumlarınız

Bu konu SUMASALI tarafından 11 sene önce açıldı, 644 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
SUMASALI
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 159
Yanıt Sayısı: 452
11 sene önce

Koç Burcu

Zorlu ama keyifli bir haftaya adım atıyorsunuz. Güneşin sizin burcunuzda yükselmesi elbette üstünüze ışıltılar serpecektir. Etrafınızda ilgi çeker ve beğeni toplar hale gelmenizde Güneş etkili olsa da, beraberinde bazı zorluklar da getiriyor. Öncelikle 10 Nisan tarihine kadar, radikal kararlar almaktan uzak durmalısınız.

27-30 Mart tarihleri arsında enerjileriniz biraz abartılı davranmanıza neden olabilir. Özellikle ilişkiler konusunda isyankar ve asi bir tutum içine girebilirsiniz. Pire için yorgan yakmayın derim.

Venüs ve Mars’ın da etkisiyle birleşince hamile kalma ihtimaliniz artabilir. Ancak ateşli sevişmelerle birlikte, ateşli kavgalara da hazırlıklı olmakta fayda var. 28-29 Mart tarihlerinde ruh haliniz oldukça sık değişebilir. Karar vermeyin, sert olmayın ve ani çıkışlardan uzak durun. Mümkün olduğunca bu dönemi sakin ve huzurlu geçirmeye çalışın



Boğa Burcu

Bu hafta 27 Mart’ta terazi burcunda Dolunay yaşanacak. Sizin sağlık evinizde ve günlük çalışma alanınızda yaşanacak bu enerji, hayatınızın bu alanına ışık tutmak için etkili olacaktır. Güçlü hedeflere ulaşmak için sizi teşvik eder. Diyet, sağlıklı yaşam gibi konularda adım atmanızı sağlar.

Ayrıca bu hafta arkadaşlarınızdan bazı destekler görebilirsiniz. Doğru zamanda, doğru yerde olmak denilen şey, yani şans, zaman zaman sizin yanınızda duracak gibi görünüyor.

Ancak bu hafta bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ayın başında kazandığınız paraları, ayın sonunda harcatan enerjiler mevcut ve özellikle ayın 27-30 Mart tarihlerine dikkat etmelisiniz. Biraz daha ince düşünüp, detayları atlamadan, sakin kararlar vermek sizin için faydalı olacaktır.



İkizler Burcu

Güneş, sizin dostluk ve arkadaşlık evinizde güzel bir etki yapacak. Bu hafta sosyal yaşamınızda yükselme yaşanabilir. Hatta önümüzdeki birkaç hafta boyunca, randevu defterinizi dolduracak kadar güzel enerjilere sahipsiniz.

Toplumsal projeler, yeni işler, motivasyon gerektiren gönüllü konular gibi durumlar sebebiyle göz önünde olabilirsiniz. Sizin doğal bir manyetiğiniz var, çevrenizde insanlar toplanabilir.

Özellikle 27 Mart tarihinde Terazi Dolunay’ıyla birlikte başkalarıyla işbirliği içine girebilir, yaratıcılık, oyun, sanat projeleri, eğlence gibi etkileşimlerde öne çıkabilirsiniz. Ayrıca evinizi dekore etmek, parti vermek, güzel zaman geçirmek için de uygundur. Ancak sağlığınızla ilgili olarak gözle ilgili konularda daha özenli davranın



Yengeç Burcu

27 mart tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay, size evinizde ailenizle zaman geçirmekten keyif almak ve aile bağlarını güçlendirmek gibi bazı özel zamanlar hazırlayabilir.Arkadaşlarınızla evde toplanıp zaman geçirir, eşinizle daha sıcak ilişkiler kurarsınız.


Eğer aile üyelerinden aranızın biraz tatsız olduğu kimseler varsa, bu Dolunay, aranızı düzeltmeniz için bir fırsat yaratmanızı sağlar. Sevdiklerinizle dinlenerek, güzel vakit geçirebilirsiniz.

Ayrıca bu hafta kendinizde yaşamak istediğiniz değişimler, atılım, meydan okuma, büyük değişiklikler istem gibi hassas konuların da hayatınızda yer almasına neden olabilir. Hayatınızı yeniden tasarlamak için harekete geçmeden önce, bütün detayları en ince ayrıntısına kadar gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.



Aslan Burcu

Felsefe, yüksek öğrenim, seyahatler için bazı olumlu fırsatlar yakalayabileceğiniz bir haftadasınız. Yeni deneyimler, spontan gelişen bazı olaylar, sürprizlerle bu hafta eski alışkanlıklarınızdan uzaklaşarak bazı yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. EN azından aklınıza gelen bazı fikirler için imkanları araştırmaya başlayabilirsiniz.

27 Mart tarihinde yaşanacak olan Dolunay, kendinizi ifade etmenizde aydınlatıcı bir rol oynayacaktır. Daha rahat iletişim kurabilir ve bugüne kadar görmediğiniz bazı detayları görme şansı yakalayabilirsiniz.

Mevcut olan ilişkinizdeki bazı pürüzlü noktaları konuşmak isteyebilirsiniz. Bu iletişim adımı, sorunları çözmek için kullanılabilir ancak ağzınızdan çıkan her söze dikkat etmenizde yarar var. Fazla ateşli ve kırıcı konuşmamaya özen gösterin.




Terazi Burcu

27 Mart tarihinde burcunuzda oluşacak Dolunay, size muhteşem bir parlaklık getiriyor. Sizin için bir çeşit kutlama zamanı diyebiliriz. Güzellik, çekicilik, uyum ile çevrenizdeki insanları kendinize çekersiniz. Uyumlu bir ortam ve adalet için güçlü bir zamandır.

Sanat, sosyal faaliyetler, topluluk önünde konuşmak, güzellik gibi konularda sizin yıldızınız parlar ve aranan kişi olursunuz. Her türlü sosyal hareketlilikte sizi arar ve baş tacı ederler.

Ayrıca belirli bir sanat veya zanaat sahibiyseniz, bu haftanın enerjileri bu alanlarda öne çıkmanızı destekler. Bu hafta kendinizi göstermek için oldukça uygun olaylar ve durumlar yakalayabilirsiniz.



Akrep Burcu

Bu hafta 27 Mart tarihinde Terazi burcunda yaşanacak olan Dolunay, sizin için bir çeşit ruhsal aydınlanma ve kendini temizleme, manevi gücü yükseltme zamanıdır. Başkalarıyla iletişimde bulunmaktan çok, kendinizle kalarak, iç dünyanızdaki zenginliği keşfetmeniz size yarar sağlar.

Pozitif ilimler, meditasyon, yoga, kişisel gelişim gibi alanlarda bu hafta ilginiz artabilir ve bu konulardaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz.

Ayrıca bu hafta sağlık evinizdeki enerjiler sebebiyle biraz daha dikkatli çalışmanız gerekir. Çalışmanızdaki düzeni ve disiplini daha sağlıklı ve düzenli şartlara ayarlamanız sizin için iyi olacaktır. Her gün daha disiplinli, düzenli ve adım adım hedefe ilerleyerek çalışmayı tercih etmelisiniz.


Yay Burcu

Bu hafta yaratıcı fikriler, ilham verici projeler için fikirler sürekli aklınızda uçuşabilir. Tüm düşündüklerinizi not alın ancak hemen heyecanla harekete geçmeyin. İleride bunları yapacağınız uygun enerjiler gelecek. 19 nisan’dan sonra bu fikirleriniz olgunluk kanacaktır. Şimdilik sadece saklayın!

27 Mart tarihinde yaşanacak Dolunay, sevdiklerinizle bir araya gelip keyifli zaman geçirmenizi sağlar. Organizasyonlar, sosyal etkinlikler, gruplarla görüşmeler gibi bazı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İş veya romantik ilişkileriniz güçlendirmek için oldukça uygun bir zamandasınız.

Ayrıca eskiyle ilgili bazı nostaljik durumlar yaşayabilirsiniz bu hafta. Eski arkadaşlarınızı görebilir, antika dükkanlarından alışveriş edebilir, eskiyle ilgili temalara karşı hayranlık duyabilirsiniz. Nostaljik bir zihin gezintisi bile sizi çok mutlu edecektir



Oğlak Burcu

Taşınmak, yer değiştirmek, evinizde değişiklik yapmak gibi faaliyetler bu hafta gündeminizi meşgul edebilir. Dekorasyon konuları ilginizi çeker. Evinizdeki durgunluk sizi sıkabilir ve yeni bir soluk, nefes yaşamak isteyebilirsiniz.

27 Mart’ta yaşanacak olan Dolunay, kariyer anlamında size güzel enerjiler getirir. Kariyerinizde gelişmeler yaşamanız için adım atmanızı sağlar. Yeni bir ışık, bir proje, potansiyel kar sağlayacak bir iş için adım atabilirsiniz. Mevcut ortaklarınızla iyi bir iletişim kurarak, destek alabilirsiniz.

30 Mart tarihi de sizin için oldukça etkilidir. Eğer kalıcı değişiklikler düşünüyorsanız, bu tarih adım atmak için oldukça uygun olacaktır. Yaşam koşulları, aile ve ev üzerinde etkili bu enerjileri kullanabilirsiniz.



Kova Burcu

Çevrenizdekilerle iletişimizde oldukça başarılı olacağınız bir haftadasınız. Tutkulu, ilham verici bir havanız olacaktır. İletişim içinde olduğunuz insanları etkilemeniz mümkündür. Canlandırıcı ve ikna edici tavrınız işe yarayacaktır.

27 Mart tarihinde yaşanacak Dolunay, sizin için yüksek öğrenim, yabancı kültürlerle ilgili çalışmalar, yurtdışı planları gibi konularda destekleyicidir. Bu enerji, farklı geçmişlere sahip insanların bir araya gelmelerini kolaylaştırır ve birbirlerinin yararlarına çalışmalarını sağlar.Bu hafta keyifli vakit geçirebileceğiniz, farklı dünya görüşleri ve inançları olan insanlarla bir araya gelebilir ve hayatın anlamı, yaşam ve maneviyat üzerine değişik bakış açıları keşfedebilirsiniz. Ayrıca duygusal ilişkilerde de güzel bir iletişimin kurulması için olumlu enerjilere sahipsiniz.


Balık Burcu

Bu hafta karşınıza çıkacak bazı finansal gelişmeler olabilir. Kendinizi bir anda çok şanslı hissedeceğiniz önemli bir teklif alabilir veya bir fikir bulabilirsiniz. Ancak buna heyecanla atlamadan önce, uzun uzun araştırmanız gerektiğini unutmayın.

27 Mart’ta yaşanacak Dolunay, ilişkilerinizdeki dengeleri, sorunları ve ortak noktaları göz önüne koyacak bir enerjiye sahiptir. Diğer insanlarla iletişiminizde bazı farkındalıklar kazanmanıza yardımcı olur. Elinize geçen bilgiler, kendinizi gizlemeden ortaya koymanızda destekçidir.

Ancak eğer bir şey örtbas ediliyorsa, bu 8. Evinizdeki Dolunay’ın size destek vermesi ve olayları su yüzüne çıkarması anlamına gelecektir. Sizi güçlendirecek ve avantaj sağlamanıza neden olacak bilgiler elde edebilirsiniz.




alıntı

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
iste bu güzel modum burc yorumlari cogu kisi izliyor formumuzdada olmasi güzel bir sey kimse aramak zorunda kalmayacak her hafta bekleriz :thumbsup[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)