Acil rüya tabiri bekleniyor !!!!

Bu konu belalim87 tarafından 11 sene önce açıldı, 587 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
belalim87
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
11 sene önce

Merhaba arkadaslar, size bir sorum var. Dün gece acayip bir rüya gördüm. Gece uyumadan önce odamdan sesler duydum . Odamda birisinin oldugunu hissettim ama umursamadim. Tam dalarken pat diye bir ses duydum. Etrafima bakdim ama hic birsey görmedim. Ondan sonra geri uyumaya calisdim. Busefer Ayak ucumdaki pencerenin iki kere tiklatildigini duydum ikinci katta oturdugum halde. Ve gene umursamadan yattim ve bu sefer uyudum. Sonra rüya görmeye basladim. Rüyamda 3 tanidigim kisiyi ve birde tanimadigim bir bayani ,daha dogrusu cirkin bir bayani gördüm. Ben disardan evime geldigimde bunlar benim evimdeydi. Bunlara siz iceri nasil girdiniz dedim ; balkondan dediler. Ama benim balkondan disardan iceriye girilmiyor. Benim balkonun kapisi yok; süs balkonu. Ondan sonra bunlara bu yaninizdaki kim dedim; onlarda bana tanimiyormusun siz evleneceksiniz ya dediler. Ben de onlara ne sacmaliyorsunuz , ben kiminle evlenecegimi biliyorum , ve bu kesinlikle degil. Benimle kafa bulmayan eger böyle devam edecekseniz cikin gidin evimden dedim. Biraz böyle tartisinca cirkin olan bayan aggressivlesmeye basladi ve bana ayseden uzak duracaksin ve ona hic bir konuda yardimci ve destekci olmicaksin dedi. Ayse benim kuzenim sayilir ve onunla cok iyi anlasiyorum. Ona dualarda yardim ediyorum ve bazi insanlar konusunda dikkatli olmasini söylüyorum. O cirkin bayana ise böyle birsey kesinlikle yapamiyacagimi, cünkü onun benim icin cok degerli oldugunu söyledigimde bana ; bizim seninle isimiz yok sadece onunla ilgileniyoruz, eger ona yardimlarini kesmessen senin icin kötü olur dedi.Bense onlarin cikip gitmesini beni rahat birakmalarini söyledim.Ben bütün bunlari tanimadigimm cirkin bayanla konusurken , tanidigim odadaki 3 kisi sadece baslarini oynatip cirkin bayanin söylediklerini yapmami söylüyorlardi. Ben onlari dinlemeyince en sonunda cirkin bayan bana saldirdi ve ellerimi tuttup beni bogmaya basladi. Ama kesinlikle bir bayan degilde on erkek gücündeydi. Hic bir sekilde hareket edemiyordum. Nefesim iyicene kesilince allahim ne olur yardim et diye diye uyandim. Ve uyandigimda hala nefes alamiyordum ve rüyamdaki pozisyonda yatakda öylece yatiyordum. Ve kalkip telasdan ayetel-kursiyi okumaya basladim,7 kere ayatelkursiyi okuyarak etrafima üfledim. Her seferinde tüylerim üflerken bütün vucudumda diken diken oluyordu. Bu sekilde uyumadan Sabah ettim odada . Ve bu sirada düsünmek firssatim oldu . Bu rüyamda tanidigim üc kisi kuzenimin dogum gününde annesigile artik kuzenimin evlenme yasinin geldigini felan söyleyip konu acmaya calisdilar.Kuzenimin babasi isa universte bitmeden evlenme konusunun onun icin asla acilmicani söyleyip konuyu kapatti. Ve bu 3 kisinin surati cok asilmidi bu tavirdan sonra. Aceba basima gelen bu olayin nasil bir aciklamasi olabilir. LÜTFEN YARDIMCI OLUN:

craShoveRRide
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
11 sene önce
Hangi Dualarda Yardımcı OLuyorsun Kuzenine
Esila-Hüma
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 165
11 sene önce
Ben rüya yormuyorum ama rüyanız epeyi açık bence,hayır olsun inş.Benim anladığım kadarıyla onlar kuzenine takmışlar.Gördüğün o üç kişi iyi değil.Seni uzak tutmak istiyorlar.Bence kuzenin o kişilere dikkat etsin,yemesine içmesine.Maalesef insanlara güvenilmiyor,herşey bekleniyor.Bi şekilde elde etmeye çalışıyorlar bazı insanlar kötü halleri kullanıpta.Devamlı Felak,Nas ve Ayetel kürsi okusun.Sizi sıkıştırmışlar bence...Allah kötülere fırsat vermesinn (Amin)
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Bu bence haberci bir rüya,kuzenini dualarla korumaya aldığın içinsana gelmişler,kuzeninle son gördüğü rüyaları konuşmalısın,eminimki onu da bir şekilde etkilemişlerdir.... Dualarınızı hiç bırakmayın hem ona hem kendinize ayetel kürsi koruması yapın.....ama her yöne 7 şer ya da 10 ar ayetel kürsi okuyun ,son ayetini 21 defa tekrarlayın....yani 6 yön okunuyor 7. yi içinize çekeceksiniz....
belalim87
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
11 sene önce
Sabah kuzenimle telefonda konustum bana gece rüya gördügünü söyledi. Rüyasinda kocaman siyah bir köpek görmüs kulaklari sivri ve dik duruyordu dedi onu görünce korkmus gitmek istemis o sirada yanina bir kiz gelmis ama böyle kocaman agzi felan vardi kizin diyo disleri sivri sivri ve ufakti dedi bana sen iyi degilsin rahatlaman lazim gel birsey ic dedi ben yok desemde beni kolumdan tuttu ve bir yere götürdü kalabalik bir yer karisik bir yer orda icki icmem cok israr etti bu sirada onun yakininda duran oglanin sürekli bana baktigini gördüm ama ben bakmamaya calisiyordum biran evvel ordan gidebilmek icin bir bardak verdikleri ickiden ictim sonra ciktim eve giderken annemleri aradim saat gec oldu diye kizacaklarini zannederken hic birsey demediler ama o sirada oglanin beni takip ettigini gördüm en son benim arkamdan bindigim trene bindi karsima gelip dikildi bende o sirada sicrayaraktan uyandim dedi. Ben ise bütün gece rahat uyuyamadim zaten hep dalmak üzereyken sicrayaraktan tekrar uyaniyordum.
EbRuSh
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 155
Yanıt Sayısı: 164
11 sene önce
Kuzeninize 3 Harfliler Musallat Olmuş Ama Nasıl Musallat Oldukları Muamma Bir Sihir Büyü İşide Olabilir Farklı Bir Sebepten Dolayıda Olabilir Sizin Kuzeninize Dua Konusunda V.s Yardımcı Olmanız Onları Rahatsız Etmiş Belliki Sizede Gelmişler. Felak Nas Ayetel Kürsi yi 7 Şer Kez Okumaya Çalışın Sabah Akşam Gerekirse Her Fırsatta Ayriyetten Bakara Suresini de Mutlaka Okumanızı Tavsiye Ediyorum Siz Ve Kuzeninizde Okusun Ayrıca Size Birazdan Vereceğim Dualarıda 7 Şer Kere Okuyun Bunların Yanı Sıra. Allah Yardımcınız Olsun İnşaAllah.
EbRuSh
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 155
Yanıt Sayısı: 164
11 sene önce
Birinci Dua: Okunuşu: "Euzü bivechillâhil kerîm ve kelimâtillâhit tâmmatilletiy lâ yucaviz hünne berrün velâ fâcirün min şerri mâ yenzilu mines semâi ve mâ yâ’rücü fiyha ve min şerri mâ zeree fil ardı ve mâyahrücü minha ve min fitenil leyli ven nehari illâ târikan yatruku bihayrin yâ Rahman." Anlamı: Sığınırım Kerim olan Allah vechine ve iyi ve kötü kimsenin tecavüz edemeyeceği Onun kelimelerinin tamamına. Semadan inenin ve Semaya uruc edenin şerrinden; Arz'da üreyen ve Arzdan çıkanın şerrinden; gecenin ve gündüzün fitnelerinden;hayırla olanı müstesna gece kapıyı çalanın şerrinden,Ya RAHMAN!. İkinci Dua: Okunuşu: Bismillâhillezî lâ yedurru mea ismihî şey'un fî-l (ea)rdi ve lâ fis-semâi ve hüves-semîul alîm. Anlamı: Sığınırım O Allahın Adınaki Yerde Ve Gökte Hiçbir Şey Onun Adına Sığınana Zarar Vermez. O İşitici Ve Bilicidir.
EbRuSh
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 155
Yanıt Sayısı: 164
11 sene önce
Ha Unutmadan Bu Tarz Rüyalar Gördüğünüz Zaman Yorumlamayın Yorumlatmayın Uyandığınızda Hemen Gördüğünüz Rüyaların Şerrinden Allaha Sığının. Ayrıca Kuzeniniz Ve Siz Mutlaka Abdestli OLarak Yatın Ve Sağ Tarafınıza Dönerek Uyuyun.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)