sihir ve musallattan kurtulmak

Bu konu AbSİNth_ tarafından 10 sene önce açıldı, 797 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
AbSİNth_
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 815
10 sene önce

—————-ALINTIDIR———–
BENDE CİN VAR DİYE ŞÜPHE EDENLER
** Çok önemli bir metod vermek isterim. Üzerinde sihir, büyü veya cin var diye şüphe duyan insanlara tavsiyem şudur. Bir sabah ezan okunurken bir bardak suya 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha suresi, 11 Felak -Nas suresi, 11 defa da*“La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”, 11*“La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim”*diyerek suya okur ve namazını kıldıktan sonra evinin penceresini açıp gökyüzüne 3 dakika baktıktan sonra niyetini tutup içerse o gün üzerinde o sihrin veya musallat olan varlıkların gittiğini bir saat içinde anlayacaktır.

————————-ALINTIDIR————

POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce
etkili bir uygulama ...................................
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
evet oldukca güzel bir paylasım lakin bu okuma musallatı tamamen yok etmez o okuma sonra bır rahatlama olur ö musallatın deffı icin ayrıca yapılması gereken yabılmadıkca okuma sonunda sadece rahatlama olur fakat sğreklı okunması durumunda faydası olurç musallatın tamamen deffı ıcın yapılacak okumayı herkes yapamay cünkğ okutmazlar okumaya kalksan daha fazla rahatsız ederler.
biricik
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 526
9 sene önce
[QUOTE=AbSİNth_;118833]----------------ALINTIDIR----------- BENDE CİN VAR DİYE ŞÜPHE EDENLER ** Çok önemli bir metod vermek isterim. Üzerinde sihir, büyü veya cin var diye şüphe duyan insanlara tavsiyem şudur. Bir sabah ezan okunurken bir bardak suya 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha suresi, 11 Felak -Nas suresi, 11 defa da*“La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”, 11*“La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim”*diyerek suya okur ve namazını kıldıktan sonra evinin penceresini açıp gökyüzüne 3 dakika baktıktan sonra niyetini tutup içerse o gün üzerinde o sihrin veya musallat olan varlıkların gittiğini bir saat içinde anlayacaktır. -------------------------ALINTIDIR------------[/QUOTE] Evet bu okuma çok faydalıdır... Bu okumayı öneren S.M yakından tanıma fırsatını bulduğum ve işlemleri de çok etkili olan biridir
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)