Şuan duanıza çok ihtiyacım var lütfen dualarınıza ekleyin

Bu konu Aşık:( tarafından 10 sene önce açıldı, 498 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
Aşık:(
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 213
10 sene önce

Arkadaşlar şuan duanıza ihtiyacım var. bende dualarıma sizi katarım ismim (esra)
Lütfen dualarınızda benim ismimi de katarsanız sevgilimin ailesi yüzünden ayrılmıştık onun cesaretlenip bana tekrar dönsün istiyorum hayırlısı ise tabi ki. 🙁
O kimse ile çıkmıyor ve beni sevdigini fakat biraz korkuyor onun duygularını hissedip bana tekrar dönmesini çok istiyorum 🙁 isteyen olursa bende dualarıma sizleri eklerim.

Değerli kardeşimiz;
Bir Müslümanın diğer Müslümanlara gıyaben dua etmesinin ne kadar önemli olduğu, hem Kur’an ayetleri hem de Peygamber Efendimizin (asv) hadisleri ile açıkça belirtilmiştir.


“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)

“Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin.’ diye dua eder.” (Müslim, Zikir 87, 88; İbni Mâce, Menâsik 5)

lara34
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 382
10 sene önce
senin için dua edicem rabbim hayırlısıyla niyetini kabul etsin esra
Dogus
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 310
10 sene önce
Tüm kalbimle diliyorumki allah sevdiğine ağız tadıyla ailelerinizinde razılıgıyla kavuşmanız tez vakitte olsun inşallah dualarımda olacaksın esracım Allah'a emanet ol sende beni dualarını kat inşallah
simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
10 sene önce
Sevgili Esra; rabbim seni sevdiğin insana hayırlısıyla kavuştursun inşallah, rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı, gönlünde olanı da hakkında hayırlı kılsın inşallah. benimde dualarımda olacaksın kardeşim. bende senin hayırlı dualarını almak isterim Allah razı olsun. benim için hakkımda hayırlı olanı, ben ve ailemi hertürlü beladan ve şerden musibetten rabbimin korumasını ve hasta olan sevdiklerim var onların şifalar bulmasını rabbimden dua ile isteyebilirsin Allah razı olsun kardeşim.
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Hakkında hayırlı olanı Rabbim gönlüne razı eylesin, tüm güzel dileklerin gerçekleşsin, dua edeceğim senin için...
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Esracım niyetin için dualarıma seni de katıcam sen de beni dualarında unutmazsan sevinirim hayatımdaki herşeyin istediğim gibi gitmesi için.. aslında isme gerek yok rabbim kime niyet ettiğimizi biliyor zaten....
elbet bir gün
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 245
10 sene önce
Canım rabbim bugünlerin hürmetine duanı kabul etsin, beklediğin muradına tez vakittte kavuştursun, senin için hayırlısıysa elbette.. Yüreği senin için çarpıyorsa vede hayırlı olacaksa ömrüne rabbim yazmış olsun dilerim, alnına yazılmışsa er yada geç gelecektir sana, sen içini temiz tut ve dua et, dualarım seninle, sevda acısını bilirim rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim..
elbet bir gün
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 245
10 sene önce
Rabbim ailesinin içine merhamet versin kardeşim, kapalı gönül kapılarını açsın ve size mani olacak sebepler herneyse sıcak baksınlar, açsınlar yolunuzu.. Ne mutlu sana ki yüreğinin seninle çarptığını biliyorsun, seven insan için bu bile nimettir, ne mutlu sana. İnşallah tez vakitte herşey yoluna girer, dil tutulur ağız bağlanırda bilinmez, açılıverir yolunuz, sen yeterki dua et mucizelere inan, rabbim birbirini seven gönüllerin duasını kabul eder inşallah..
iamlegend
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
10 sene önce
Allah senin dualrını kabul etsin dileklerin kabul olsun
maxaljin
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
8 sene önce
“Allah’ım nerede ne kadar darda kulun var ise,sana yalvaran senden yardım isteyen,kurtuluşu sende arayan,içi yanan ve isteğine kavuşmak için kapına gelip göz yaşı döken,el açan tüm kullarının dualarını kabul et.Tanıdığım tanımadığım ne kadar kulun varsa senden ne istekleri var ise haklarında hayırlı olanı ancak sen bilirsin,haklarında hayırlı olacak dualarını kabul et.Benim duamı da katında kabul gören ve günahsız ağızla yapılan dua gibi kabul et Allah’ım…… Aminnnn.”
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23559 Kayıtlı Üye
  • 16563 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye Cgla
Forumda Kimler Online (Şu anda 2 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)