benimde nekadar derdim varmış Allahım

Bu konu gayri tarafından 10 sene önce açıldı, 520 kere okundu ve 10 Cevap verildi.
gayri
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 39
10 sene önce

sevgili arkadaşlar allah hepinizden razı olsun ne sorduysam yardımcı oldunuz bir sorunum daha var eşim hep koltukta yatıyor bunu yatağa nasıl bağlarım yanlış anlaşılmasın lütfen zaten yatakta yatmayınca takdir edersiniki araya soğukluk girer (farkı yönden sormuyorum lütfen yanlış anlaşılmasın affınıza sığınıyorum)

tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Görüşüme göre kişi ne zaman yatağı tercih etmez:eşiyle arası açılacak kadar tartışmaları olduysa-mevcut yatakta rahat edemiyorsa veya o yatağı sevmiyorsa ve yeni yatak alınmasını istiyorsa-veya o yatakta kabus görüyorsa -veya yapılmış büyü varsa ve onun etkisi sonucunda -veya yatağın bulunduğu oda onu sıkıyorsa,o odayı sevmiyorsa -veya yatak yerine koltuk tercih ediyorsa uymak için ya da yatak yerine başka bir mobilya uymak için -mesela kızım yatağı yerine koltukta uymayı çok seviyor ve hep der ki keşke yatağımın yerine odama bu koltuğu koysak -ve bu mümkün değil,abesk olur.Bu gibi durumlarda genelde tercih meselesine dayalıdır ama istisnai durumlar da olabiliyor tabi.Durumunuzu bilmediğimden kendi görüşlerimi sundum,dilerim yol gösterici olarak bir faydası olur
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Tutrakan çok güzel açıklamış,onun yazdığı nedenlerden biri ya da bir kaçı olabilir,özellikle odanızda ya da yatağınızda bulunan negatif enerjiler buna neden olabilir,imkanınız varsa yatağınızı değiştirin,odanızı negatif enerjilerden arındıracak uygulamalar yapın..
gayri
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 39
10 sene önce
sevgili tutrakan arkadaşım göüşlerin çok güzel bizim eşimle sıkıntılarımız oldu ve eşim çok inatçı yaptığı hatayı görmeyen özür dilemeyi bilmeyen vs vs sadece kendini haklı görür ve kendisi kapris yapar. zaten bir küs bir barışığız hiç düzene girmiyor. önceden sadece dargın olduğunda yatıyordu son zamanlarda ise her daim koltukta yatıyor. geçenlerde sorduğumda ben yatakta rahat edemiyorum ve kabuslar görüyorum dedi yani tahminin doğru ama ben çok rahat yatıyorum hiçde kabus görmüyorum büyü vs olsa benide etkilemezmiydi?
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
ya bu büyü sadece eşinize yönelik yapılmışsa? forumda hem büyü bozma uygulamaları var hem de negatif kötü enerjilerden arınma uygulamaları var arama kısmına yazıp arayarak bulabilirsiniz.sonra yataktaki çarşafı yorganı yastığı her şeyi bi güzel yıkayın baştan. mis gibi koksun. bol bol da dua edin. son olarakta eşinizle tatlı dille konuşmayı deneyin. ne kadar da dargın olsanız karı kocasınız sonuçta. hani ''sensiz yatmak istemiyorum'' gibisinden. elini tutup siz götürün odaya beraberinizde. aranız iyi olduğu zamanlarda güzel konuştuğu zamanlarda da bunu bile getirin. ''bi daha bozuşsak da ayrı yatmak yok'' falan deyin. Bence bunlar işe yarar.
gayri
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 39
10 sene önce
huzur arkadaşımın yaptığını çok kez yaptım elini tutum güzel sözler söyledim ama birgün güzel birgün küs... peki canlarım bana ne tavsiye edersiniz neler yapayım.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Kendimden örnek vereyim:tartıştığımız vakit -tamam,sana küstüğüm için küsüştük,derim ve yatağın ortasına uzunlamasına yorgan veya battaniye katlar koyarım-bu taraf senin,bu taraf da benim,derim -ama bizim küsnüğümüz uzun sürmez -barışmak için köküyle çiçek isterim,o da alır ve barışırız ve bölme kalkar.Eşinize en çok sevdiği neyse onu alarak kendinizi affettirebilirsiniz veya barışana kadar ortadan bölersiniz-araya engel koymak işe yarayabilir,aradaki soğukluk yumşar ve zamanla engel kalkar:en azından ayrı yerlerde yatmamış olursunuz.Kabus gördüğü ihtimale karşı da sayın Zeinardanın dediğini uygulayın,şayet bu fayda etmezse o vakit yapılmış bir şeyden şüphe duymak yerinde olur ve o vakit-büyü bozma yöntemlere yönelmek doğru ve yerinde olur.Bu davranışının sebebini öğrenmek için-aşama aşama gidin,gözlemleyin,önerilerimizi sıraya koyup uygulayın,bakalım hangisi etki edecektir -o vakit gerçek sebebi anlamış olacaksınız.İnşallah hepimizin tavsiyeleri size katkı sağlar ve birlik beraberliğiniz düzelir.
gayri
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 39
10 sene önce
hepinizden allah razı olsun şimde ben gözlemliyeceğim elimden geldiği kadar olumlu olacağım gelişmeleri yazarım fikirleriniz benim için değerli arkadaşlar
gayri
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 39
10 sene önce
bir dedrdimdaha peki babam kanser hastası ve ben bunu kafama çok takıyorum üstelik dün sonuçlarıda iyi çıkmadı bir çok yerinde nüks ve met.ler var. eşim (ne eşim var ama) bizimkilere gitmiyor aslında aralarında hiç birşey yok babama geçen gittiğimde .... gelsin birdaha onunla geldedi ve ben bunu eşime nasıl söyleyip nasıl ikna edicem hiç bilmiyorum...
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Allah babanıza şifa versin.Eşinizle aranız yumuşadığında,düzeldiğinde ikna etmek zor olmaz,zaten ailenle arasında tatsızlık yokmuş ve ziyaretlerine gitmemesi için ciddi bir sebep yok,kendisine mani olan size karşı olan tutumudur,aranızdaki sorun ve aranızdaki sorunu çözdüğünüz vakit her şey düzene girer.Genel anlamda:insanın karşısındaki düşmanı dahi olsa,bayram seyran gitmese de genelde en azından hastalık veya cenaze durumunda illa ki gider,içinden gelmese bile.
gayri
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 39
10 sene önce
inşallah herşey düzelir yarın konuşacam gitmey ikna edicem dua edin inşallah
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)