Bu Adam Hiç Rüyanıza Girdimi ?

Bu konu GECESEN tarafından 13 sene önce açıldı, 632 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
GECESEN
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 298
Yanıt Sayısı: 316
13 sene önce

Bu adam hiç rüyanıza girdi mi? [IMG]http://infocult.typepad.com/.a/6a00d83451b88a69e20120a61d487d970b-800wi[/IMG] Binlerce insan aynı soruyu soruyorRüyalarında aynı adamı gören binlerce insan bu gizemi çözmek için bir sitesi kurdu. Siteye yaklaşık 50 ülkeden “Ben de rüyamda bu adamı görüyorum” diyen on binlerce kişi akın etti.New York kentinde terapi gören bir hasta 2006 yılında psikiyatristine uzun süredir rüyasında bir adamı gördüğünü söyledi. Hasta, daha sonra gördüğü adamın suratını çizerek doktoruna verdi. İki gün sonra doktorun bir başka hastası, masanın üzerinde duran bu çizimi gördü ve “Bu adamı uzun süredir rüyamda görüyorum. Siz tanıyor musunuz” diye sordu. Bunun üzerine şaşıran doktor çizimi diğer psikiyatrist arkadaşlarına gönderdi. Üç yıldır arıyorlarGelen haberler şaşırtıcıydı. Diğer meslektaşları da hastalarından bazılarının bu adamı rüyasında gördüğüne yemin ettiğini söyledi. Sonunda aynı adamı rüyalarında gören ABD’liler bir araya gelerek ve bir internet sitesi açtı. Siteye gösterilen ilgi inanılmazdı. Sao Paolo’dan, Sydney’e, Londra’dan, Moskova’ya binlerce insan siteye başvurarak bu adamı rüyalarında gördüğünü söylüyordu. sonüç yıldır, bu adamın kim olduğunu bulmak için büyük bir kampanya başl atıldı. Onlarca kentte sokaklara çizimin posterleri asıldı. Ancak hala bu adam bulunmuş değil. Medyum diyen de var bilimle açıklayan daUzmanlar bu adamın kim olabileceğine dair birçok teori geliştirdi. İşte bazıları: Sabit psikolojik bir yüz olabilir: Psikanalizmin kurucularından Carl Jung’un teorilerine göre, bu beynin stresli duygusal veya dramatik olaylarda gösterdiği bir yüz olabilir. Yani nasıl tüm insanların bilinçaltı tepkileri aynıysa, bilinç altımızda evrimsel olarak gelişen bir surat olabilir. Bir fenomen olabilir: Birçok uzmanın da savunduğu bu iddia, en mantıklısı. Uzmanlara göre, bu resmi gören ve rüyalarda görüldüğünü öğrenen insanlar, etkilenerek onlar da rüyalarında görüyor. Gündüz teorisi: Bu teoriye göre, rüyalarda gördüğümüz ve tanımadığımız insanların suratlarını aslında hatırlamıyoruz. Böylece, bu suratı, aslında rüyamızda görmüş gibi hatırlıyoruz ancak gördüğümüz bu adam değil. Dini açıdan “ak sakallı dede”: Bazı dini teorilere göre, surat bir meleğin, yaratıcının veya temsilcisinin suratı olabilir. Suratın aynı olması, ancak söylediklerinin farklı olması da insanlara duymak istediği şeyleri söylemesi olabilir. Rüya sörfçüsü: En ilginç teoriye göre, bu insan, bir medyum olabilir ve diğer insanların rüyasına giriyor olabilir. Bazılarına göre ise, bu surat, büyük bir tarafından hazırlanan bir ürünün nöro-pazarlaması için deney de olabilir.alıntıdır

Serare
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 32
Yanıt Sayısı: 176
13 sene önce
Hangi deli kuyuya taş attıysa, bütün deliler de kendini taş sanıp birden atlamışlar :)
CrystalDrop
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 96
13 sene önce
Elh. ben gormedim :o)
GECESEN
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 298
Yanıt Sayısı: 316
13 sene önce
Yurt dışında Amerikada ve biçok Avrupa ülkesinde bu konuylşa ilgili program yapılöış ve dünya genelinden yogun telefon trafigi olmuş görenlerin sayısı cok reyting içinde söylenmiş olabilir:dance2[1]:ben görseydim arardım evet o kabusu gördüm derdin çirkin bi adam hemde cok:rofl[1]:
CrystalDrop
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 96
13 sene önce
Allah daha guzel seyler gostersin :o)
GECESEN
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 298
Yanıt Sayısı: 316
13 sene önce
:)))))))))) istihareye yatıp gece bunu tesadüf rüyasında görenın halini düşünsene koca diye gördügü adam tüm dünyanın rüyasında :rofl[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)