Nasıl Öleceksiniz (Test)

Bu konu lahutiye tarafından 13 sene önce açıldı, 619 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce

Link:http://www.cnnturk.com/test/test.aspx?s=187

Test hoşuma gitti ve paylaşmak istedim =)
Tabi gerçeklik payı yok ama maksat eğlenmek =)
İyi forumlar.
Saygı ve Sevgiyle

Serare
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 32
Yanıt Sayısı: 176
13 sene önce
Siz paylaşmamışsınız sonuçları ama hadi ben paylaşayım :)
  • [*] Kaza eseri - %44 Kendinizi ölüme hazırlamıyorsunuz. Hayatın başka şeyler için olduğunu düşünüyorsunuz. Düşünecek, hayal edecek ve yapacak başka şeyleriniz var. Haklısınız. Bu yüzden beklenmedik bir şekilde son bulacak hayatınız. Çünkü kendinizi en iyi beklenmedik durumlarda ifade ediyorsunuz. Bu bir çelişki mi? Elbette öyle… Hayatı nasıl sürprizlerle dopdolu yaşadıysanız, ölümü de hiç beklenmedik bir sürpriz gibi kabulleneceksiniz. [*] Huzur içinde - %22 Hayatınızı son günlerinizi huzur içinde yaşamanızı sağlayacak şekilde geçirmeye çalışıyorsunuz. Kimseye kötülük etmiyor, bankalara borç takmıyor, çocuklarınıza iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyorsunuz. Böylece o gün geldiğinde aklınızı karıştıran çokça soru olmayacak. Ömrünüz bitecek belki, vadeniz dolacak, elbette sizin bedeniniz de toprağa karışacak, ama iç huzurunuzdan hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. [*] Yavaş yavaş - %22 Onu taa uzaklardan fark edeceksiniz. Bir yandan kendinizi bu duruma hazırlarken, diğer yandan zamanı yavaşlatmak için elinizden geleni yapacaksınız. Hayata sıkı sıkı tutunacak, çabucak pes etmeyeceksiniz ölüm karşısında. Mücadele edeceksiniz. Çocuklarınız, dostlarınız mücadelenizden çok şey öğrenecekler. Bu halinizle onlara son bir ders daha vermeden hayata veda etmeyeceksiniz. [*] Macera peşinde - %11 Yerinde duramayan insanlardansınız, yerinizde durduğunuz bir gün de ölmeyeceksiniz. Biliyorsunuz başınıza bir şeyler gelebileceğini, bu kadar enerjinin hayra alamet olmayabileceğini… Ama içiniz içinize sığmıyor. Görmediğiniz tek bir tuhaf yer, tadına bakmadığınız heyecan kalmasın istiyorsunuz. Bu huyunuz getirecek sonunuzu, ama siz pişman olmaktansa yaşadığınız hayatın size ne kadar keyif verdiğini düşünüyor olacaksınız.
SOLAK
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
13 sene önce
Yavaş yavaş - %40 Onu taa uzaklardan fark edeceksiniz. Bir yandan kendinizi bu duruma hazırlarken, diğer yandan zamanı yavaşlatmak için elinizden geleni yapacaksınız. Hayata sıkı sıkı tutunacak, çabucak pes etmeyeceksiniz ölüm karşısında. Mücadele edeceksiniz. Çocuklarınız, dostlarınız mücadelenizden çok şey öğrenecekler. Bu halinizle onlara son bir ders daha vermeden hayata veda etmeyeceksiniz. tabi her şey yavaş olsun
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce
İlginç çıkmış sizinkilerde =) _____________
asel ebrar
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 641
13 sene önce
Kaza eseri - %44 Kendinizi ölüme hazırlamıyorsunuz. Hayatın başka şeyler için olduğunu düşünüyorsunuz. Düşünecek, hayal edecek ve yapacak başka şeyleriniz var. Haklısınız. Bu yüzden beklenmedik bir şekilde son bulacak hayatınız. Çünkü kendinizi en iyi beklenmedik durumlarda ifade ediyorsunuz. Bu bir çelişki mi? Elbette öyle… Hayatı nasıl sürprizlerle dopdolu yaşadıysanız, ölümü de hiç beklenmedik bir sürpriz gibi kabulleneceksiniz.
Sparrow
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 37
Yanıt Sayısı: 52
13 sene önce
Yavaş yavaş - %33 Onu taa uzaklardan fark edeceksiniz. Bir yandan kendinizi bu duruma hazırlarken, diğer yandan zamanı yavaşlatmak için elinizden geleni yapacaksınız. Hayata sıkı sıkı tutunacak, çabucak pes etmeyeceksiniz ölüm karşısında. Mücadele edeceksiniz. Çocuklarınız, dostlarınız mücadelenizden çok şey öğrenecekler. Bu halinizle onlara son bir ders daha vermeden hayata veda etmeyeceksiniz. Macera peşinde - %22 Yerinde duramayan insanlardansınız, yerinizde durduğunuz bir gün de ölmeyeceksiniz. Biliyorsunuz başınıza bir şeyler gelebileceğini, bu kadar enerjinin hayra alamet olmayabileceğini… Ama içiniz içinize sığmıyor. Görmediğiniz tek bir tuhaf yer, tadına bakmadığınız heyecan kalmasın istiyorsunuz. Bu huyunuz getirecek sonunuzu, ama siz pişman olmaktansa yaşadığınız hayatın size ne kadar keyif verdiğini düşünüyor olacaksınız. Huzur içinde - %22 Hayatınızı son günlerinizi huzur içinde yaşamanızı sağlayacak şekilde geçirmeye çalışıyorsunuz. Kimseye kötülük etmiyor, bankalara borç takmıyor, çocuklarınıza iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyorsunuz. Böylece o gün geldiğinde aklınızı karıştıran çokça soru olmayacak. Ömrünüz bitecek belki, vadeniz dolacak, elbette sizin bedeniniz de toprağa karışacak, ama iç huzurunuzdan hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. Kaza eseri - %22 Kendinizi ölüme hazırlamıyorsunuz. Hayatın başka şeyler için olduğunu düşünüyorsunuz. Düşünecek, hayal edecek ve yapacak başka şeyleriniz var. Haklısınız. Bu yüzden beklenmedik bir şekilde son bulacak hayatınız. Çünkü kendinizi en iyi beklenmedik durumlarda ifade ediyorsunuz. Bu bir çelişki mi? Elbette öyle… Hayatı nasıl sürprizlerle dopdolu yaşadıysanız, ölümü de hiç beklenmedik bir sürpriz gibi kabulleneceksiniz.
hestia
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 95
13 sene önce
Kaza eseri - %33 Kendinizi ölüme hazırlamıyorsunuz. Hayatın başka şeyler için olduğunu düşünüyorsunuz. Düşünecek, hayal edecek ve yapacak başka şeyleriniz var. Haklısınız. Bu yüzden beklenmedik bir şekilde son bulacak hayatınız. Çünkü kendinizi en iyi beklenmedik durumlarda ifade ediyorsunuz. Bu bir çelişki mi? Elbette öyle… Hayatı nasıl sürprizlerle dopdolu yaşadıysanız, ölümü de hiç beklenmedik bir sürpriz gibi kabulleneceksiniz. Yavaş yavaş - %33 Onu taa uzaklardan fark edeceksiniz. Bir yandan kendinizi bu duruma hazırlarken, diğer yandan zamanı yavaşlatmak için elinizden geleni yapacaksınız. Hayata sıkı sıkı tutunacak, çabucak pes etmeyeceksiniz ölüm karşısında. Mücadele edeceksiniz. Çocuklarınız, dostlarınız mücadelenizden çok şey öğrenecekler. Bu halinizle onlara son bir ders daha vermeden hayata veda etmeyeceksiniz.
ferd
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 177
13 sene önce
Macera peşinde - %33 Yerinde duramayan insanlardansınız, yerinizde durduğunuz bir gün de ölmeyeceksiniz. Biliyorsunuz başınıza bir şeyler gelebileceğini, bu kadar enerjinin hayra alamet olmayabileceğini… Ama içiniz içinize sığmıyor. Görmediğiniz tek bir tuhaf yer, tadına bakmadığınız heyecan kalmasın istiyorsunuz. Bu huyunuz getirecek sonunuzu, ama siz pişman olmaktansa yaşadığınız hayatın size ne kadar keyif verdiğini düşünüyor olacaksınız. Huzur içinde - %33 Hayatınızı son günlerinizi huzur içinde yaşamanızı sağlayacak şekilde geçirmeye çalışıyorsunuz. Kimseye kötülük etmiyor, bankalara borç takmıyor, çocuklarınıza iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyorsunuz. Böylece o gün geldiğinde aklınızı karıştıran çokça soru olmayacak. Ömrünüz bitecek belki, vadeniz dolacak, elbette sizin bedeniniz de toprağa karışacak, ama iç huzurunuzdan hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce
İlginç Şeyler ortaya Çıkmış. Diğer üyelerimizdende teste katılmalarını bekleriz =) Sevgi ve Saygıyla
dilara12
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 332
13 sene önce
benim sonucumda macera peşinde çıktı..ilginç
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)