niyetiniz gerceklesicek mi?

Bu konu fatoss tarafından 11 sene önce açıldı, 394 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
fatoss
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce

Aynı boyda 28 tane kâğıt kesilir. Bunlardan her birine bir harf yazılır ve bu kağıtlar, bir torbanın içine konulur. Niyeti yapılıp (fln iş olacak mı, olmayacak mı; hayırlı mı değilmi vs.) Cenab-ı Hak’ka niyaz ederek (yalvararak) Besmele ile bir kağıt çekilir ve hngi harf yazılı ise aşağıdaki yazdığımız listeye bakılarak hüküm verilir. (Her) niyete (sadece) bir kere bakılmalı… ا – Hayırdır. Tâlih ve bahtın açıklığına, muvaffâkiyete (başarıya) ve murâadın olacağına işarettir. ب – Hayırlıdır. İşinin, isteğinin yakın zamanda olacağı bildiriliyor. ت – Hayır değil. Murâdın olmaz. Zahmet ve meşakket dolu. Bu işten vazgeç. ث – Hayır ve şer arasındadır. Bu muradın. geç hasıl olur. İşin tez, tam ve mükemmel olmayacağına, ümit ettiğin kadar faide görmeyeceğine işaret eder. ج – Hayır değildir. İşin olmaz. Beklenilen ele geçmez. Teşebbüs edeceğin işte hayır yoktur. Çekin!!! ح – Hayra delalet eder. Bu dileğin sahibi mesut ve mesrur olur. Muradı hasıl olur (gerçekleşir). Başladığı veya başlıyacağı bu işe muvaffakiyeti vardır. خ – Bu da hayırlıdır. İşlerin olur. Ele mal geçer. د -Hayır yoktur. Muradın hasıl olmaz. Ümit ettiğin faide ve kazancı göremezsin. Ticarette zarar olur. ذ – Hayırlıdır. İstediğin her ne ise hasıl olur. Teşebbüsün hayırlı oloacaktır. ر – Hayır ile şer ortasıdır. İsteğinin kısmen hasıl olacagına, fakat istifadenin senin ümit ettiğin kadar olmayacagına, niyet ettiğin şeyin sabır ile geç olacağına işarettir. ز – Bu, tamamen hayırsızdır. Muradın olmaz. Fayda ve ümit ettiğin şeyden zarar geleceğine işarettir. س – Hayırlıdır. Sahibinin muradı hasıl olur. Tuttuğu işte hayır görür. Neye teşebbüs ederse muvaffak olur. ش – Sabır ve sebatla işi olur. ص – Hayırlıd eğildir. Acele ederse zarar görür. Ümit ettiği şey, geç hâsıl olur. Sabretsin… ض – Hayırlı değildir. Eline bir mal yada fayda geçmez. İşi olmaz. Zarar-ziyân görükür. İşten vazgeçmeli. ط – Hem hayır, hem de şer. istediği geç olur. ظ – Belirtilmemiş… ع- Muradı tamam olur ama geç. Çok çalışırsa olur. غ – Hayır değildir. İsteği, yerini bulmaz (gerçekleşmez). (Bu) işten vazgeç!!! ف – Maksadın olur. Kârlıdır. Faidelidir. ق – Hayırlıdır. Cümle işin hasıl olur. ك – Hayırlı değildir. İşin olmaz. Teşebbüs etme. ل – Pek hayırlı. Toprak tutarsan altın olur. Ümidinden fazlasını bulursun. م – Karanlıktan aydınlığa, zaruretten refaha, darlıktan genişliğe çıkarsın. Eline çok mal geçer. ن – Hayırlı değildir. Ekseriya zarar görünüyor. Niyeti olmaz. Sıkıntı var. و – Hayırlıdır. Büyük bir sadete, bahtiyarlığa ereceksin. ه – Hayırlıdır. Erken veya geç, muradın olur. Çalış. ى – Hayırlı değildir. İsteğin olmaz. Niyetten vazgeç Kaynak Kenzü’l Dua-ı Fethiyye Fi Esrâr’ül Hurufiyye.

bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
fatos kardesim yok böyle birsey.
fatoss
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce
bahor kardes ben de cok emin degilim aslina bakarsan. bilenler yorum yapar diye koydum buraya.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Bazı kaynaklarda verilen bir uygulama,bir kaç yerde daha rastlamıştım...... Ancak doğrulayan kaynak hiç yok........Eğlenceli bir uygulama gibi düşünebilirsiniz.....
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
ben nacizane fikrim yok, ama bilenler yazar yinede cünkü dilegimizin ne zanan gerceklesecegini rabbim bilir buda gelecekten haber demektir ki gelecekten kimse birsey bilemez yanliz rabbim bilir bu anlamda mantikli olarak düsündügünde sonuc olarak gelecegi kimse bilemez. bugün okuyoruz ama dualarimiz belki 10 gün belki 1 yil sonra kabul oluyor.
fatoss
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce
bu forumda bilgili insan cok oldugu icin yazip tepkileri gormek istedim. kaynagini arastirdim. halen kabul goren bir kitap. kendim de bizzat denedim ve cikti. deneyen baska tanidiklarim da var ayni sekilde onlarin dilekleri de bu uygulamada ciktigi gibi oldu. kafama takilan sadece fala benzemesiydi.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23540 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye sevim1551
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)