El Cami Esmasının Faziletlerinden Biri

Bu konu zeinarda tarafından 10 sene önce açıldı, 845 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce

”YA Cami” esması mıknatıs etkisi yapan bir enerji alanına sahiptir. Niyet ettiğiniz ve dilediğiniz her şeyi kolaylıkla hayatınıza çekersiniz. Örneğin hayatınızda sevgi ve aşk istiyorsanız ” Ya Cami Ya Vedud” Rızık bolluk bereket istiyorsanız ”Ya Cami Ya Rezzak” Hastalıklarınıza Şifa istiyorsanız ”Ya Cami Ya Şafi” Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ”Ya Cami Ya Alim” şeklinde zikredebilirsiniz. Cami esmasının anlamı; Toplayan, birleştiren, bir araya getiren demektir. Amacınıza uygun esmayı belirleyip başına da Ya Cami’ esmasını koymanız, niyet ettiğiniz şeyi daha çabuk size getirecektir.. Sihir etkisi yaratan çok önemli bir esmadır. ” Ya Cami esmasının gezegen saati Müşteridir, dolayısıyla Müşteri gezegeninin saatinde etkisi çok daha fazla olacaktır.. İhmal edilmemesi gereken en önemli esmalardan biridir…..

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce
Allah razi olsun zeinardacim Insallah hepimize o sihir etkisini gösterecektir
Sabir
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 208
10 sene önce
Sayin zeinarda paylasiminiza tesekkürler . Selam ve dua ile
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Amacınıza uygun esmayı belirleyip başına da Ya Cami' esmasını koymanız, niyet ettiğiniz şeyi daha çabuk size getirecektir..
dev
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 86
8 sene önce
ya camiyi ve bize gerekli esmayı da okumaya başlamadan önce başka varlıkları toplamamak için kendimizi nasıl emniyete almalıyız?
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
8 sene önce
Nacizane bir Esma'da ben söylemek istiyorum Ya Mukaddim bu esma'yıda ekler iseniz Allah'ın izni ile sürat kazanır tecellisi...takdim eden,dilediğini öne alan ileri geçiren;her şeyi yerli yerine koyan.
worgreymon
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 105
6 sene önce
Yöneticiler ile arasının samimi olmasını isteyen biri de ya vedud ismini okuyabilir mi ? Aşk için değil aradaki sohbetin artması için. Birde bir konuda Esma’nın ebcedi kendi ebcedin birde karşısındaki kişinin encedini toplayıp okunacak adet ve okunacak günü hesaplıyorlar du ama konuyu bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)