üveysilik zikri

Bu konu Ozdennn tarafından 6 sene önce açıldı, 1526 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Ozdennn
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
6 sene önce

ÜVEYSİLİK ZİKRİ
Allah’ın ve Resulunun selam ve bereketi üzerinize olsun can kardeşlerim…Söze nasıl başlasam bilemiyorum düne kadar yani 1 buçuk sene önce bende bu sitede arayislardaydim dualar* sayisiz esmalar ama hep bir eksiklik kısa süreli huzur sonrası hüsran** sayısız esma okuyup olmayınca Rabbe küsmek** hep arayış eksiklikle bir gece dua ettim çok içten Rabbim sana giden yol en yakın neyse bana soyle diye yalvardım* gece rüyamda La ilahe illallah diye söyleyerek uyandım sabah araştırdım ve ÜVEYSİLİK* zikrini buldum işte o an benim miladi günüm oldu hayatım öncesi ve sonrası oldu .Bu zikirle nefsimi ögrendim Şanlı PEygamberimiz “Nefsini bilen Rabbini bilir diyor” iste bizler ibadetlerimizi yapiyoruz ama eksik huzur biranlik sayısız esmalar okuyarak Allahla pazarlık* yapiyormusuz ve en buyuk dusmanimiz nefsimizle basbasa kaliyoruz herdakika* ….Peygamberimiz dıger hadisinde ” En büyuk cihad nefsinle olan cihaddir diyor ” yani sebepleri disarda degil icerde arayip onu kontrol edicez nasilmi Peygamberimiz La ilahe illalah diyen Allahın en büyuk kalesine sıgınır* diyor bizler tevhid soyledikce nefsimiz kalenin disinda bagiran bir hayvan oluyor nefsin kuculuyor ruhun yuceliyor Rabbe yaklasiyorsun yasa ve gor guzel kardeslerim* Sanli Peygamberimiz zorlastirmayin kolaylastirin sevdirin korkutmayin diyor..Sadece yapılacak olan şu sabah akşam 15 dk bile almaz*

ÜVEYSİLİK ZİKRİ* NASIL YAPILIR ?

Bismillâhirrahmânirrahîm.

******** HAZIRLIK :*

Sessiz olmalıdır. (Yüksek* sesle** değil,* kendi* duyacağın kadar* sesle olmalı.)Yalnız* olunmalı. (Müsaitseniz)Kimin* huzurunda olduğunu* unutmadan, edepli-terbiyeli* olunmaĺı mutlaka abdestli olmalıyız Gündüz aydınlığında ve akşamın karanlığında olmak üzere (sabah ve akşam) günde 2 kere yapmalıyız .Mutlaka şu saatte yapılacak diye zaman* belirtilmez.* Kişi* kendini hazır hissettiği* zamanda* gerçekleştirilir. Ama* yatarken* ve* sabah* namazının* öncesi* ve* sonraları* en** uygun* zamanlardır. Herkesin uykuda olduğu zamanda Rabbimiz; ”Kulum herkes gaflette iken Beni ve Resulümü andı.” der ve zikir sahibini çok sever.

******** UYGULANMASI :

EÛZU BİLLAHİ MİNEŞ-ŞEYTÂNİRRACîM. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHîM.100 DEFA TEVBE ESTAÐFURULLAH (Arapçasını da söyleyebilirsiniz.)–Başında Besmele Olmadan– EN AZ 132 DEFA SALAT-I ŞERİFE (Daha fazla sayıda söyleyebilirsiniz, sayı sınırı yok.)–Başlarında Besmeleyle– 11 İHLAS SURESİ (Kul Hüvallahu) ve* 1 FATİHA SURESİ ( Elham )Hediye : “Allah’ım okuduğum surelerin ve salavatların sevabını; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa SAV mübarek ruhlarına,ehl-i beytine,ashabına,yüce âlisine,salih kullara,hızır a.s ve sevdiği evliyalara,himmet eden sultanlara,ders veren ****larımıza,onların ****larına ve üveyslere hediye ettim. Amin.”1 kez EÛZU BİLLAHİ MİNEŞ-ŞEYTÂNİRRACîM. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM En az 100 DEFA “LA İLAHE İLLALLAH” (Daha fazla sayıda söyleyebilirsiniz, sayı sınırı yok.)

***Not: Zikri* bitirdikten* sonra* 11* ihlas ve 1 Fatiha* okunmayacaktır…***

Bu* kadar mı? Evet bu kadar.

aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
6 sene önce
Aynı konuyu 4 defa acmaniza gerek yok...... Paylaşım için teşekkürler....
Ozdennn
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
6 sene önce
Yeni üye oldum heyecanıma verin yaşadığım güzelliği herkes yaşasın ve görsün istedim Allaha emanet olun..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23530 Kayıtlı Üye
  • 16557 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye fly78
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)