Umudunu Yitirdigin Anda Okuyacagin Duadir

Bu konu Hun tarafından 10 sene önce açıldı, 945 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce

Anlamı: “Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.
Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.”

Okunuşu: “Bismillahirrahmanirrahim.
İlahi bi-ahassi sıfatike ve bi-izzi celalike ve bi-a zami esma ike ve bi-ısmeti enbi- yaike ve bi-nuri evliyaike ve bi-demi şuhedaike es eluke ziyadeten fi’l-ilmi ve tev- beten kable’l-mevti ve rahaten inde’l-mevti ve mağfireten bade’l-mevti ve necaten mine’n-nari ve duhulen fi’l-cenneti ve afiyeten fi’d-dünya ve’l-ahirati bi-rahmetike ya erhame’r-rahimin. İlahi bi-hakki Hüseynin ve ahihi ve ceddihi ve ebihi ve üm- mihi ve benihi hallisni mimma ene fih, bi-rahmetike ya erhame’r-rahimin.”

Alinti

seviyorum
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 602
10 sene önce
Hun bu cok guzel bir duaymis allah senden razi olsun anlamiyla yazilmis olmasida cok iyi olmus emegine saglik
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce
umut ne zaman biter biliyormusun taki vaden doldugu zaman ve o beyaz kefeni giydiğin an işte o zaman artık umudun kalmamıştşr.Şu an nefes alıyorsak ve şükrediyorsak daha azimli bir şekilde sarılmalıyım hem bu dünya için hemde ölüm ötesi dünya için
alalia
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 9
9 sene önce
Gerçekten ihtiyacım olan bir dua.Paylaşımlarınız çok güzel ve değerli.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
Allah razı olsun........
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
9 sene önce
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.
sheqerliq
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 136
9 sene önce
Etkileri neler duanin?
hakanım06
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 37
9 sene önce
Yüreğine sağlık çok güzel :)
erdemli
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 450
8 sene önce
Okunuşu: "Bismillahirrahmanirrahim. İlahi bi-ahassi sıfatike ve bi-izzi celalike ve bi-a zami esma ike ve bi-ısmeti enbi- yaike ve bi-nuri evliyaike ve bi-demi şuhedaike es eluke ziyadeten fi'l-ilmi ve tev- beten kable'l-mevti ve rahaten inde'l-mevti ve mağfireten bade'l-mevti ve necaten mine'n-nari ve duhulen fi'l-cenneti ve afiyeten fi'd-dünya ve'l-ahirati bi-rahmetike ya erhame'r-rahimin. İlahi bi-hakki Hüseynin ve ahihi ve ceddihi ve ebihi ve üm- mihi ve benihi hallisni mimma ene fih, bi-rahmetike ya erhame'r-rahimin AMİNNNN.... AMİNNNN
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
7 sene önce
her sıkıntı anında istenildiği kadar okunabilir..vird edinilebilir. Ben her ezan bitiminde okumuştum. Allah, okumak isteyenlerin sıkıntılarını giderir inşAllah.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)