Perşembe günü dilek ve hacet uygulaması çok tesirli denemekte fayda var…

Bu konu Mutlak_İrade tarafından 10 sene önce açıldı, 804 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Mutlak_İrade
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 118
10 sene önce

Öncelikle bu uygulamada emeği geçen duamın kabul olmasına vesile olan sayın zeinarda’ya çok teşekkür ederim.Her ne kadar bu uygulamada benim eklemelerim olsada inanarak,samimiyetle ve istekli bir şekilde yaptığım için duam kabul oldu.Bu uygulama perşembe gününe özeldir.Öncelikle perşembe günü gündüz okunacak duaları söylüyorum.Aynı zamanda benim her gün okuduğum dualardır.

1:Sabah kalktığınızda namazdan sonra 3 felak 3 nas 3 ihlas 3 nazar ayeti yani kalem suresinin son iki ayetini 3 inşirah suresi 3 ayetel kürsi 1 fatiha 1 duha 1 amenerresulu suresini okuyun.1 tesbihlik 99 defa yani tövbe istiğfar çekin 1 tesbihlik peygamber efendimize (s.a.v) e salatu selam çekin.

2:Öğlen bazı tesbihler ve bazı dualar okunur.yine tekrar 1 tesbihlik tövbe istiğfar 1 tesbihlik salatu selam çekilir.Ayrıca 1 tesbihlik Saff suresinin 13. ayeti.ayet şudur:

Nasrun minAllahi ve fethun kariyb.Ve beşşiril müminin.

Sonra 1 ayetel kürsi 1 amenerresulu suresi 1 yasin 1 tebareke mülk 1 fetih 1 tanede vakıa suresini okuyun.Ve bu okuduğunuz surelerden hasıl olan sevabı peygamber efendimize ehli beytine tüm peygamberlere sıddıklara şehitlere gelmiş geçmiş ve gelecek tüm müslümanlara hediye gönderin.

3:İkindi vakti tekrar 1 tesbihlik tövbe ve istiğfar 1 tesbihlikte peygamber efendimize salatu selam çekin.

4:Akşam namazınızı kıldıktan sonra 3 felak 3 nas 3 ihlas 3 nazar ayeti yani kalem suresinin son iki ayetini 3 inşirah suresi 3 ayetel kürsi 1 fatiha 1 duha süresini okuyun.1 tesbihlik tövbe ve istiğfar 1 tesbihlik peygamber efendimize salatu selam çekin.

Sonra 1 ayetel kürsi 1 amenerresulu duası 1 yasin 1 tebareke mülk 1 fetih suresi ve 1 tanede vakıa suresini okuyun.Ve bu okuduğunuz surelerden hasıl olan sevabı peygamber efendimize ehli beytine tüm peygamberlere sıddıklara şehitlere gelmiş geçmiş ve gelecek bütün müslümanlara hediye gönderin.Buraya kadar herşey yapıldıktan sonra önemli olan perşembeyi cumaya bağlayan gece yani perşembe saat 00:00 dan sonra ki zamanı beklemek.tabi saat 00:00 a kadar isteyen benim gibi tövbe ve istiğfar çekip peygamber efendimize salatu selam getirebilir.Uykum kaçsın diye ben çay kahve içtim.buraya kadar
yazdıklarım benim eklemelerimdi.Ama inanın faydası var.Saat 00:00 dan sonra sayın zeinardadan bir uygulama istedim.uygulama şu:

2 rekat hacet namazı kılınır.her rekatta 7 fatiha 3 ihlas okunur.namazdan sonra 3 fatiha okunur.Ve bazı sureler okunmaya başlanır.sureler okunmadan önce 1 tesbihlik tövbe ve istiğfar 1 tesbihlik salatu selam çekilir.sonra 1 fatiha okunur.ve ardından okunacak sureler şunlardır.3 yasin 3 fetih 3 vakıa 3 tebareke okunur.Bundan sonra benim eklemem olarak

33 defa Allahu ekber kebira vel hamdülillahi kesira.Ve subhanallahi bukraten ve asıyle.

33 defa Nasrun minALLAHİ ve fethun kariyb.Ve beşşiril müminin.

33 defa fein tevellev fekul hasbiyallahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.

33 defa La ilahe illallahu vahdehu le şerike leh.Lehul mülkü ve lehul hamdü ve huve ala kulli şey’in kadir.Elhamdülillahi ve sübhanallahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber.Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym.Elhamdülillahi Rabbil alemin.Vassalatu vesselemu ale resuline muhammedin veala alihi ve sahbihi ecmaiyn.

99 defa tövbe ve istiğfar çekilir

99 defa Sübhanallahi ve bi hamdihi subhanallahil aziym okunur.

99 defa peygamber efendimize salatu selam çekilir.

99 defa La ilahe illa ente subheneke inni kuntu minezzalimin çekilir.ve duanızı yapmak için ellerinizi kaldırın ve şöyle dua edin.

99 defa la ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya bediyassemeveti vel ardi ya zel celali vel ikram.Ve duanızı ALLAHA bildirin.istek ve hacetiniz neyse söyleyin.bitirdikten sonra

Sübhane rabbike rabiil izzeti amme yasifun ve selamün alel mürselin velhamdülillahi rabbil alemin.El fatiha yani fatihayı okuyun ve bitirin.
Arkadaşlar biraz zahmetli ve zor bir uygulama olsada denemeye değer.tam bir günü güzel bir ibadetle geçiriyorsunuz bu uygulama ile.ALLAH dualarınız kabul etsin.
[/B]
[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR]

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Allah kabul etsin....Duaların hürmetine selamete eriştirsin....
Mutlak_İrade
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 118
10 sene önce
Allah razı olsun sayın zeinarda
seviyorum
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 602
10 sene önce
Allah ikinizdende razi olsun paylasim icin sagolun insallah rabbim cumlesinin gonlune gore hayirlarla dualarini kabul eder
Mutlak_İrade
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 118
10 sene önce
kardeş ALLAH razı olsun bu uygulamayı tavsiye ediyorum
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Allah razı olsun.......................
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)