büyü buldum acilllll

Bu konu besteayse tarafından 10 sene önce açıldı, 622 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
besteayse
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
10 sene önce

merhaba evde kıyafet dolabının arkadasında yag seklınde küfe benze bırsey bulduk elımıze bulastıgında arabanın motor yagı gıbıydı kokusu kına ve kahve kokusu gıbı bırsey bunu söküp çöpe attık bu nedir

Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Buyu oldugunu nerden anladiniz? Niye cope attiniz? Belkide ev uzun zamandir temizlik gormemistir?????? Ne turlu bir yasam degisikliginiz oldugunu dusunuyorsunuz? Buldugunuz malzeme cope gitmis, hadi buyu ise simdi ne olucak, ya hersey cok karmakarisik olmaya baslarsa, aynen copkutusunun ici gibi olursa??
unicorn
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 105
10 sene önce
acil diyorsun ama çöpe atmışsın bile...
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Yağa şeklinde küfe benzer demişsiniz,üzeri küf tutmuşsa büyü değildir,ancak yağa da küf tutmaz.Keşke daha iyi inceleyip tanımlasaydınız,belli ki telaşa kapılmışsınız ve tam olarak ne olduğunu,nasıl bir madde olduğuna dikkatle inceleyememişsiniz ve bu nedenle ne yazık ki tarif şeklinde çelişki var ve bu da net olarak büyü aracımıdır değilmidir konusunda bir sonuca bağalayamıyor.Atmadan önce fotorafını çekseydiniz bir cevap getirebilirdi,ya buradan yada danışabileceğiniz bir bilir kişi tarafından.Fakat,ben ifadenize dayalı buna benzer bir büyü hiç duymadım,sanırım kaygı duymanıza ciddi bir sebep yok.
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce
bu büyü değildir.bozulmuş bir yiyecek kalıntısı sadece
neva
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 7
10 sene önce
Bir mekanda büyü bulunduğunda sirke ile temizlenmeli, yazı muska vs. bulunduğunda sirke ile yazıları sildirip, denize atılmalı diye duymuştum ****lardan.
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce
aslında bu genel bir bilgi ama kısmen dogru eğer büyü su grubuna göre tasarlanmışsa yapılmıssa bu onun gucunu artırır .eger dışarı atarsan gömerse eger bu buyu toprak grubuna göre yapılmıssa etkısı artar.yakarsanda ates grubuna göre yapılmış ise daha artar...ama en güzeli sirke + tuzdur. denenmiş ve uygulanmıstır
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)