iyi bir insan olmak istiyorum

Bu konu peacekhan tarafından 10 sene önce açıldı, 694 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
peacekhan
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce

Merhabalar Oncelikle sunu soylemeliyim sitenize yeni uye oldum konuyu nereye acmalıyım bilmiyorum Ben artık iyi bir insan olmak istiyorum allah katında yukselmek istiyorum evet kotu argo kelimeler kullanıyordum ama kullanmak istemiyorum artık. son zamanlarda ailemi cok uzuyorum degerini anladım ama birsey olunca hemen agresiflesiyorum Bana bu yolda yardım edecek irademi guclendirecek allah sevgimi arttıracak dualar varmı zira cok uzaklastım ve anladım ki allahtan baska kimsem yok

Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Bolca tovbe et. Tovbe namazlari kil. Allahtan aff dile. Namazlarina basla, vaktinde kilamiyorsan, (calisiyorsan eger), kaza namazlarini kil. Namaz demek, Allahin huzuruna cikmaktir, Allah la konusmaktir. Erismektir onun Nuruna.
unicorn
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 105
ANKA
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 112
10 sene önce
Aynı senin gibiydim bende. Ağzımdan küfür eksik olmazdı. Aileme saygım vardı ama üzmekten çekinmezdim. Bir gün bir olay yaşadım. Ve anne bana namaz kılmayı öğretir misin dedim. İlk başlarsa sadece hareketleri falan yapabiliyordum. Bildiğim 3 dua vardı zaten. Daha sonra kıldıkça daha güzel kılmak istedim, daha çok öğrenmek istedim. 5 vakit kılamıyordum ilk zamanlar. Yatsı da bir başlıyordum tüm kazaları kılıyordum. Daha sonra 5 vakit kılar oldum. Bir çok dua ezberledim. Artık küfür çıkınca ağzımdan bir pişmanlık duyuyorum içten içe. Annemi babamı üzemiyorum. Kardeşimin sahip olduklarından daha fazlasına sahip olmuyorum. Kendiliğinden oldu bunlar hep. Senle paylaşmak istedim. Annem dedi oğlum Allah sevdiği kuluna secde ettirirmiş. Kötü bir döneme girdim. Hala o dönemdeyim ama içkiye sarmak yerine içkiye tövbe ettim. Küfür edince pişman olur oldum. Sürekli sadaka vermek geliyor içimden. Kedileri sevmezdim artık karınlarını doyuruyorum. Ve şükrediyorum Allah'a bana secde ettirdi diye. Yani anlayacağın kılmıyorsan 5 vakit namaza başla sonra herşey kendiliğinden oluyor.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
[QUOTE=peacekhan;109924]Merhabalar Oncelikle sunu soylemeliyim sitenize yeni uye oldum konuyu nereye acmalıyım bilmiyorum Ben artık iyi bir insan olmak istiyorum allah katında yukselmek istiyorum evet kotu argo kelimeler kullanıyordum ama kullanmak istemiyorum artık. son zamanlarda ailemi cok uzuyorum degerini anladım ama birsey olunca hemen agresiflesiyorum Bana bu yolda yardım edecek irademi guclendirecek allah sevgimi arttıracak dualar varmı zira cok uzaklastım ve anladım ki allahtan baska kimsem yok[/QUOTE] Sen zaten ilk adimi atmissin gibime geliyor ve sana bu sitede uye olan Aaro arkadasin yazilarini okumani ve uygulamani israla tafsiye ediyorum cunku eger ciddi olaraktan yaparsan iyinin otesinde bir kisi olursun ve mutlu olrsun.
unicorn
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 105
10 sene önce
ve zaman gelecek bu siteden çıkmak istemeyeceksin kendimden biliyorum :)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)