Allah rizasi icin dua edin…

Bu konu Sirin29 tarafından 7 sene önce açıldı, 589 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Sirin29
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 9
7 sene önce

Arkadaslar hepinize iyi aksamlar cok zor durumdayim evliligim bitmek üzere, sizlerden dua bekliyorum. Muminin mumin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş. Allah rizasi icin eşimle barismam için içinizden geldiği gibi dua edermisiniz. Dua eden ve etmeyen tüm kardeslerimin Allah gönlünde ne varsa versin insallah.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Allah yardımcınız olsun,sizin için hangisi hayırlı olacaksa onu versin... Sadece hayırlısını isteyin,biz kullar neyin hayırlı olacağını bilemeyiz; şer gibi görünen belki de en hayırlısıdır,o nedenle sadece hayırlı olanı isteyin....
Sirin29
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 9
7 sene önce
Dogru söylüyorsunuz ama evliliğim biterse hayatım daha zor olacak gibi görünüyor ve kendimi güçsüz hissediyorum ama herseyin iyisini rabbim bilir . Allah razi olsun.
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
7 sene önce
Yöneticimizin de belirttiği gibi , her şer de bir hayır vardır ayrıca evliliğiniz bitince hayatınız neden zor olsun milyonlarca çift boşanma olayını yaşıyor hayatlarını bir şekilde idame ettiriyorlar.ALLAH edilen duaları geri çevirmez, hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediniz..
Sirin29
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 9
7 sene önce
Arkadasim olayin ic yuzunu bilmediginiz icin size konusmak kolay gelebilir .alt tarafi dua istedim. Hayatin neden zor olsun diyecegine allah yardimcin olsun diyebilirsin. Neyse dua etmek isteyen ve eden arkadaslardan allah razi olsun.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)