Türkçe Koruyucu Dualar

Bu konu kurabiyem tarafından 10 sene önce açıldı, 803 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
kurabiyem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 133
Yanıt Sayısı: 230
10 sene önce

1. koruyucu duamız

Allah’ım! Ben senin kulunum. Ve kullarından bir erkekle bir kadının oğluyum/kızıyım. Perçemim, Senin kudret elindedir. Benim hakkımda ne hüküm vermişsen zaten o yürürlüktedir. Ve hakkımda ne takdir ettiysen de adilanedir. Ben Senin hükmüne asla karşı gelemem. Buna ne gücüm yeter ne haddim vardır. Ben acizim. Sen dilediğini yaparsın.
Senden,
Bize açık açık bildirdiğin, veya kitabında indirdiğin.veya herhangi bir kuluna öğrettiğin,
yahut sadece Senin bilip hiçbir yaratığa bildirmediğin isim ve sıfatların hakkı için Kur’ân’ı kalbimin baharı, gözümün nuru eylemeni diliyorum. Onunla hüznümü, kederimi, gamımı, tasamı, korkumu gider. Beni görülür görülmez afetlerden, belalardan ve toprağın altımdan kayıp gitmesinden, evimin çatısının başıma göçmesinden koru.



2. koruyucu duamız

Ey diriliğin kaynağı; ey her şeyin varlığım, kendisine borçlu olduğu Allah’ım! Senden başka ilah yoktur. Seni tenzih ederim. Gerçekten ben nefsime zulmettim ve bunu hak ettim. Beni bağışla ve onu benden uzaklaştır.

erhanozbay
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
duanın kabulu üzeinde bulunan maneviyat la etkilidir yani mesela kalbinizin temiz olması meleklerin ve görevlilerin insanı ciiddiye alması demektir ne kadar dua ederseniz edin önce kalbiniz temiz olsun muhakkak kabul olur ve diyer insanların size ii gözle bakmasıda çok önemlidir hissiyattan gelen temiz enerji üzerinizde birikir mesela haksızlıkla savaşın
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)