Maddi Sıkıntılar İçin Okunacak Dua

Bu konu LâL tarafından 13 sene önce açıldı, 718 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
LâL
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 271
Yanıt Sayısı: 110
13 sene önce

Bu duayı okuyanlar -Allah’ın izniyle- maddi sıkıntılarından kurtulurlar Allahumme Malik-el Mulki, Tu’til mulke menteşâu ve tenziul mulke mimmenteşâu ve tuizzu menteşâu ve tuzillu menteşâu, biyedikel hayr. İnneke alâ kulli şey’in Kadîr. Rahmân ed-dünya vel ahireti, tudiha menteşâu ve temneuhâ menteşâu, irhamni rahmeten tugnini bihâ an rahmeti mensivâke“. Ey mülkün sahibi ve mâliki olan Allah’ım! Sen mülkü istediğine verirsin, mülkü istediğinden çeker alırsın. İstediğini aziz kılarsın, istediğini zelil kılarsın. Hayır senin elindedir. Muhakkak sen her şeye Kâdir’sin. Ey dünya ve ahiretin Rahmanı! Sen onu istediğine verirsin, istediğine vermezsin. Beni başkasının acımasından müstağni kılarak, bir Rahmet ile bana ve kardeşlerime Rahmet eyle Allah’ım“. Yeri, zamanı ve sayısı yoktur. Dileyen dilediği zaman ve sayıda okuyabilir. Önemli olan sıkıntılı zamanında samimi bir kalp ile okuyabilmedir.

dilara12
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 332
13 sene önce
Sevgili lal değerli paylaşımın için Allah razı olsun.seni bu sitede bulduğum için çok mutlu oldum.yazdıklarını takip etmeye devam edeceğim.yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun.sevgiler.
nisam
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 40
13 sene önce
günlük kaç kez okunmalıdır sevgili kardeşim.?
SOLAK
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
13 sene önce
Paylaşımcı arkadaşımız yeri zamanı sayısı yok demiş .. Fakat siz vird haline getirip tekli sayılarda okumaya gayret ediniz ..
ceren34
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 375
12 sene önce
güncelll...................................
Erkek
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 6
6 sene önce
Hiçbir şey yok görünmüyor yoksa bana mı gösterilmiyor
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Bu duayı okuyanlar -Allah’ın izniyle- maddi sıkıntılarından kurtulurlar "Allahumme Malik-el Mulki, Tu'til mulke menteşâu ve tenziul mulke mimmenteşâu ve tuizzu menteşâu ve tuzillu menteşâu, biyedikel hayr. İnneke alâ kulli şey’in Kadîr. Rahmân ed-dünya vel ahireti, tudiha menteşâu ve temneuhâ menteşâu, irhamni rahmeten tugnini bihâ an rahmeti mensivâke". "Ey mülkün sahibi ve mâliki olan Allah'ım! Sen mülkü istediğine verirsin, mülkü istediğinden çeker alırsın. İstediğini aziz kılarsın, istediğini zelil kılarsın. Hayır senin elindedir. Muhakkak sen her şeye Kâdir’sin. Ey dünya ve ahiretin Rahmanı! Sen onu istediğine verirsin, istediğine vermezsin. Beni başkasının acımasından müstağni kılarak, bir Rahmet ile bana ve kardeşlerime Rahmet eyle Allah’ım". Yeri, zamanı ve sayısı yoktur. Dileyen dilediği zaman ve sayıda okuyabilir. Önemli olan sıkıntılı zamanında samimi bir kalp ile okuyabilmedir.
vefakat
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
6 sene önce
allah razı olsun, paylaşım için teşekkürler.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23540 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye sevim1551
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)