Borçtan Kurtulmak İçin Ayetelkürsi

Bu konu rahip tarafından 7 sene önce açıldı, 2646 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
rahip
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 64
Yanıt Sayısı: 276
7 sene önce

Allahın Selamı Üzerinize Olsun Kardeşlerim.Hem Boçtan Kurtulmak Hemde Bol Rızka Kavuşmak İsterseniz Ayetelkürsiyi Okuyunuz.Okuma Şekli Şöyle Olmalıdır.Pazartesi Günü ve Cuma Gecesi 100 Defa Okunmalıdır.Başlarken Birdefa Besmele Okuyup Sonrasında Besmelesiz Okumalıdır.Ancak Bu şekilde okunursa Bir haftada Bile Büyük etkisi görülür

Bhdrzn
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 87
7 sene önce
[QUOTE=rahip;160796]Allahın Selamı Üzerinize Olsun Kardeşlerim.Hem Boçtan Kurtulmak Hemde Bol Rızka Kavuşmak İsterseniz Ayetelkürsiyi Okuyunuz.Okuma Şekli Şöyle Olmalıdır.Pazartesi Günü ve Cuma Gecesi 100 Defa Okunmalıdır.Başlarken Birdefa Besmele Okuyup Sonrasında Besmelesiz Okumalıdır.Ancak Bu şekilde okunursa Bir haftada Bile Büyük etkisi görülür[/QUOTE] Besmelesiz olmasinin bir nedeni var mi?
apolat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 188
7 sene önce
pazartesi günü ve cuma gecesi denmiş. doğru vakitte okunması adına, cuma gecesi perşembe gündüzden sonraki gece oluyor. pazartesi gündüz vaktimi okunacak? yoksa pazar gündüzden sonraki gecemi? açıklama yapabilirseniz iyi olur..
apolat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 188
7 sene önce
Sayın modum günlerde ve gecelerde sorun yok. benim kaygım mesajı yazan rahip arkadaşımız hani olurya pazartesi gecesi yerine pazartesi günü dalgınlıkla yazmış olabilir. o yüzden sordum. eminim açıklık getirir..:)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)