İşsizlik ve Rızık Için Salatı Tefriciye

Bu konu lahutiye tarafından 13 sene önce açıldı, 892 kere okundu ve 10 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için Salât-i Tefriciyeyi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
Salatı tefriciye gerçekten her neye niyet edilip okunuyorsa fayda hasıl olur sıkıntılar için özellikle bire bir. İşsizlik ve rızık için bu salatı adedi kadar okuyanın rızkının genişlediği ve işsizse iş bulduğunu defalarca tecrübe ettik.allahu alem bissevab

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek."

Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar
onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine
bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.

Selam ve DUa İle kalın lahutiye

sibel35
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 24
13 sene önce
KAç günde bitirilmeli
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce
Ne zaman bitirebilirsen. Orası tamamen okuyacak kişiye kalmış. Belirli bir günü yoktur bitirmek için. Sevgi ve saygıyla
sibel35
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 24
13 sene önce
Sağolasın.. Ben bı bı hafta diye duydum bırde 21 gün..Herkes farklı bişi deyince bi sorayım dedim..Sağolun..
lacosa
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 25
13 sene önce
paylaşım için teşekkürler çok güzel,annem ve arkadaşları okumuştu 1 haftada bitirmişlerdi,selametle.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
7-14-21 günde bitirilebilir..okuma süresini okuyan kimse, niyetinde belli edebilir.
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
8 sene önce
Benim cok buyuk sikintilarimda okumustum. Okuma zamani 1 hafta icinde olmali zaten okuma bitmeden muradimiz hasil oluyor. Hulusi bir kalple okunmali ve olacak veya olmayacak mi diye dusunup kalp ikilenmemeli. Ama sunu belirtmeliyim. Okuma zamani 1 hafta icinde olmali.okuma zamani uzatilmamali gerekirse 7 kisiye kadar paylasilabilir. Kaynak; Rahmetli DEDEM.
sebemelikesi
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 49
8 sene önce
muradiniz oldugu gibi kalb gözünü de acan salavattir
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
ozellikle rizik olmayacak istekleri,yuzunuze kapanmis tum kapilari bir bir acar insallah
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
[QUOTE=By Ares;14175]İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için Salât-i Tefriciyeyi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir." Salatı tefriciye gerçekten her neye niyet edilip okunuyorsa fayda hasıl olur sıkıntılar için özellikle bire bir. İşsizlik ve rızık için bu salatı adedi kadar okuyanın rızkının genişlediği ve işsizse iş bulduğunu defalarca tecrübe ettik.allahu alem bissevab Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek." Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et. Selam ve DUa İle kalın lahutiye[/QUOTE] Rizik darligi cok sorunlari olanlar icin guncelliyorum.
NUR_UM
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 55
8 sene önce
Salat-ı Tefriciye bana çok ağır gelen bir dua. İş için, Başka ne önerebilirsiniz ?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)