Soğan Sarmısak Celbi

Bu konu HAVASULHAK tarafından 11 sene önce açıldı, 927 kere okundu ve 10 Cevap verildi.
HAVASULHAK
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce

Soğan Sarmısak Celbi bır mıktar soğan sarmısak yaprakları alınyanı bunların kuru olması şart şunu hatırlatayım bunlar cınlerın paraları olduğu buyuk ihtimal dıkkatlı olmak gerek kendınızı korumaya alın nıyetınızı yapın 21 besmele oku sonra 17 cın suresı okuyun bu yaprakların ustune 57 ayetel kürsü oku bunları yanan bır ateşe at , bu ışlem çok güçlü bır ışlemdır cın suresı okunduğunda ne kadar cın duyduysa gelecek onları çağıran ayetler var ıçınde bır de bunların gozlerı onunde paralarını yakıyorsun yanı saldıracak yer ararlar korumanı ıyı yapamaz san sanada saldırırlar tabıyı edres sevdığın kışı olacak mumkunse sevdığının yaşadığı şehrı adresıne kadar zıkretmek cok daha hızlı yerıne ulaşacaktırşöyle birazamet hazırlıyalım her cin suresi okununca bu azameti 1 kere oku>>> Serian acileten inni eselüke Aksemtü aleyküm ya mareşelcinni ervahi suretilşerifeti vebi hakkı ayetiş şerifi ve en tekunu muavinine li bi celbi fülanete ila fülan. Ve ilkai mehabbeten şehveti ve aşki fülanete fi kalbe fülan münkadine ve bi hudurihi müsriine bi hakkilellezi kale lissemavati vel ardı i `;tiya tavhan ev kerhen kaleta ateyna taiin. İn kanet illa sayhaten vahideten fe izahüm cemiun ledeyna muhdarun. Ve innehü le kasemün lev ta; lemune azim. Elvahan,elvahan,elvahan,Elacele,elacele,elacele,Essaate,essaate,essaate dipnot>>>Not: Kim bizden izinsiz bu form dışında actığıım konuları yayınlarsa hakkım helal değildir. Ve şunu sakın unutma ALLAH C.C H.Z neyle gelirsen gel sakın kul hakkınla huzuruma gelme diyor şu üç günlük dünyada ebedi yaşayacagın hayatı zehir etmek istiyorsan o zaman sana bir şey diyemem hırsızın küçüğü de olmaz büyüğüde hırsız ,hırsızdır emeğe saygı gösterin, izinsiz ve kaynak göstermeden alıntı yapmak kul hakkına girer ,lütfen yazdıklarımızdan alıntı yaparken izin alın ,dua ve nur ile kalın wesselam

ateş
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 226
11 sene önce
bu çok ağır bir uygulama, birde ben bunu yaparsam dahada toparlanamam :smile:
sevgisu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 22
11 sene önce
kurusoğan ile kuru sarımsak kabuklarımı yoksa önce ıçlerimi kurutulacak teşekkurler
limon38
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 66
11 sene önce
bu sogan sarımsak celbine niyet nasıl yapılacak
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Çok tehlikeli bir uygulamadır,eğer bu tür konularda bilgi ve tecrübeniz yoksa yapmayın.....
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
Çok hak veriyorum zeinarda yukarıda yazdığı gibi cinlerin parası ve çıldırırlar yazıyor karşıdakine okuyanada zarar verir inşallah uygulayan olmaz bilgilendirme amaçlı kalır
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
8 sene önce
öncelikle konunuzun baska yere alınması durumunda hakkınızı helal etmediginizi yazmıssınız ama sunu acıklarmısınız sogan sarmısak ardından cin süresi besmele ayetel kürsü bu nasıl bir arada olur . Sayın üye bu tertip tamanen boş tertiptir ikaz eden dostlar icin allah c.c onlarda ve ailelerinden razı olsun.
Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
8 sene önce
[QUOTE=HAVASULHAK;72577] bır de bunların gozlerı onunde paralarını yakıyorsun[/QUOTE] Bana bir tane hadis gösterin, ömrümün sonuna kadar sogan kabuklarini saklayayim. Sacma sapan, kulaktan dolma bilgilerle insanlara yanlis bilgi vermeyin. Bir de kalkiyorsunuz kul hakkindan bahsediyorsunuz. Sizin bu sözünüze inanan kac kisi olacak biliyor musunuz? Hepsinin hakkina girdiniz. Ahirette teker teker verirsiniz hesabini :devil[1]:
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Bu konuda kesinlikle hadis falan yoktur,ama onlarla çok kötü büyülerin yapıldığını duymuştum...
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
Sibiryakurduna sogan kabugunu sormak lazim eminim bilgisi vardir
apcağa
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 51
7 sene önce
soğan kabuğuna hiç gerek yok süreyi porselen tabağa yaz (azm) ile matlubuna yakın bir yerde rüzgara as altına gül suyu serp neticeyi gör.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)