olmadıııı

Bu konu umutlu123 tarafından 11 sene önce açıldı, 481 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
umutlu123
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 47
11 sene önce

o kadar dua ettim o kadar istedim allaha yalvardım sabahlara kadar ama onun kalbi yumuşamadı halen bana acı cektirmiye devam ediyo ve artık hiçbişekilde haber alamıyorum.diceğim şu ki allah istemezse hiçbişey olmuyo . inşallah sizin dualarınız kabul olur dualarnızda benide eksik etmeyin..:crybr1:

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
[QUOTE=umutlu123;73965]o kadar dua ettim o kadar istedim allaha yalvardım sabahlara kadar ama onun kalbi yumuşamadı halen bana acı cektirmiye devam ediyo ve artık hiçbişekilde haber alamıyorum.diceğim şu ki allah istemezse hiçbişey olmuyo . inşallah sizin dualarınız kabul olur dualarnızda benide eksik etmeyin..:crybr1:[/QUOTE] Sizin için hayırlı olmadığını düşünerek geleceğinizi onsuz kurmaya çalışmalısınız,artık kendiniz için,sıkıntılarınızdan selamete erişmek için dua etmelisiniz..... Terkedip giden birinin ardından ağlamaktansa onsuz da mutlu olabileceğinizi göstermelisiniz....
aşık_42
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 50
11 sene önce
bende senin gibiydim.çıldıracaktım.ne intikamlar düşünüyordum.ama sonra allahu tealaya havale ettim.göreceksinki ne kadar rahatlıyorsun.sana tavsiyem odur.gelecekse zaten gelecektir.
umutlu123
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 47
11 sene önce
ben kaç aydır öle yapıyorum bimucize bekliyorum ama her geldiğinde beni daha da incitiyo bilerek yapıyo bende insanım allah büyük dediğin gibi..
kız annesi
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 213
11 sene önce
umutlu123 hayatı tek bir insana endeksleyip mutsuz olmayın,olmaması daha hayırlıdır belki,bakarsınız ileride karşınıza çok daha iyi biri çıkardı dualarınızın kabul olmamasına şükredersiniz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)