Şehveti Teskin Etmek?

Bu konu Skyline tarafından 11 sene önce açıldı, 1023 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
Skyline
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce

Öncelikle rica ediyorum konuya ciddi cevaplar yazın.
Ben ibadetlerini elden geldiğince yapmaya çalışan,Allah rızasını elden geldiğince gözeten,yediğine içtiğine dikkat eden bir bayanım.Eğitimliyim,yüksek bir pozisyonda çalışıyorum. Ama bir sorunum var ve bu beni gerçekten çok ama çok rahatsız ediyor. Bekarım.Şehveti dizginleyemiyorum. Kadınlarda bu durum biraz abnormal biliyorum ama ne yapsam olmuyor. Sitede yazan 18 defa okunan duayı denedim,sonuç vermedi. Oruç tutmak fayda etmiyor.Bıraktığım an geri geliyor. En ufak birşeyden tahrik oluyorum. Haram işlemekten korkuyorum. Masturbasyon yaparsam kendimi iğrenç hissediyorum ama bu elimde olan birşey de değil.
Ancak antidepresan kullanırsam geçiyor ama o hapları kullanıp beynimi uyuşturmak da istemiyorum.
Okuduğuma göre cadı fındığı bitkisi iyi gelirmiş,hatta budist rahipler bunu kullanırmış.Aldım kullandım uzun süre o da etki etmedi.
Ne yapabilirim? Var mı başka bir dua ya da uygulama? Ya da bitki ne bileyim herhangi birşey?Yaşam kalitem düşüyor.Gittikçe depresyona sürükleniyorum,ister istemez o hapları kullanmaya başlayacağım böyle giderse.

İbadet et demeyin ne olur.Doğrusunu Allah bilir ama ben zaten hergün Kuran okuyan,dilinden esmaları düşürmeyen bir insanım.Buna ne sebep olur bilemiyorum…Normal birşey değil kesinlikle.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Bu hormonlarınızla ilgili bir durum gibi görünüyor ama çaresiz değil, medeni cesaretinizden ötürü sizi kutlarım... Eskiden bu durumda olan kızları hemen evlendirirlerdi ama günümüzde tedavisi var artık...Size en yakın bir üniversite hastanesine müracaat edin.....
Skyline
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce
Hormonlarımı düzenli kontrol ettiriyorum aslında.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
demekki bu sorununuzdan söz etmediğiniz için tetkikleriniz bu yönden yapılmıyor.
mavivan
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 38
11 sene önce
bence iyi bir insan bulup evlenin. Allah hayırlı bir kısmet nasip etsin inşallah...
hayatmasal
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 80
Yanıt Sayısı: 590
11 sene önce
tahrik olmak sanırım kendiliğinden gelişen bir durum değil, yani bir başlangıcı varsa körükleyen bir şey de vardır. kıvılcım küçük ama körüklerseniz ateşe dönüşüverir. bu durumu hissettikten sonra durumunuzu artıran şeylerden uzak durmak lazım. bu noktada şehvetten ziyade iradeyle şehveti körüklememek devreye giriyor ve sanırım iradenizi kuvvetlendirecek dualara ihtiyacınız var,
ateş
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 226
11 sene önce
yaşınızı öğrenebilirmiyim?
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
8 sene önce
بسم الله الرحمن الرحيم _ ياحي ياقيوم برحمتك أستغيث أصلح لي شاني كله ولا تكلني إلي نفسي طرفة عين Bismillâhirrahmanirrahim Yâ Hayyü yâ Gayyûm Birahmetike esteğisü. Fe'aslıhlî şe'nî Küllehû ve lâ tekilnî ilâ nefsî tarfete aynin Ey Hayy ve Gayyum olan Allahım! Rahmetinle senden yardımını isterim. Benim bütün işlerimi, hal ve hareketlerimi düzelt. Beni bir göz kırpması kadar bile olsun nefsime bırakma ...." günlük 18 defa bu duayı okuyan şehvetten kurtulur
erk.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
7 sene önce
[QUOTE=Skyline;72498]Öncelikle rica ediyorum konuya ciddi cevaplar yazın. Ben ibadetlerini elden geldiğince yapmaya çalışan,Allah rızasını elden geldiğince gözeten,yediğine içtiğine dikkat eden bir bayanım.Eğitimliyim,yüksek bir pozisyonda çalışıyorum. Ama bir sorunum var ve bu beni gerçekten çok ama çok rahatsız ediyor. Bekarım.Şehveti dizginleyemiyorum. Kadınlarda bu durum biraz abnormal biliyorum ama ne yapsam olmuyor. Sitede yazan 18 defa okunan duayı denedim,sonuç vermedi. Oruç tutmak fayda etmiyor.Bıraktığım an geri geliyor. En ufak birşeyden tahrik oluyorum. Haram işlemekten korkuyorum. Masturbasyon yaparsam kendimi iğrenç hissediyorum ama bu elimde olan birşey de değil. Ancak antidepresan kullanırsam geçiyor ama o hapları kullanıp beynimi uyuşturmak da istemiyorum. Okuduğuma göre cadı fındığı bitkisi iyi gelirmiş,hatta budist rahipler bunu kullanırmış.Aldım kullandım uzun süre o da etki etmedi. Ne yapabilirim? Var mı başka bir dua ya da uygulama? Ya da bitki ne bileyim herhangi birşey?Yaşam kalitem düşüyor.Gittikçe depresyona sürükleniyorum,ister istemez o hapları kullanmaya başlayacağım böyle giderse. İbadet et demeyin ne olur.Doğrusunu Allah bilir ama ben zaten hergün Kuran okuyan,dilinden esmaları düşürmeyen bir insanım.Buna ne sebep olur bilemiyorum...Normal birşey değil kesinlikle.[/QUOTE]Sn. Skyline... Mesajınızın ardından uzun bir zaman geçmiş. Sorununuz hala devam ediyor mu?
serhat
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 282
7 sene önce
Allah şehvetimizin kurbanı olmaktan cümlemizi korusun zor bir durum çünkü Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaallah
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)