Aldatılmışım…

Bu konu umutlusuz tarafından 11 sene önce açıldı, 553 kere okundu ve 10 Cevap verildi.
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
11 sene önce

Merhabalar, geçen yıl ekim ayı gibi sevgilim tarafından saçma sapan bir sebeple terk edildim. Her şey o kadar yolunda giderken..
Sonra burayı buldum kendimi dualara verdim, geçti dedim..
Ama şuan öğreniyorum ki, bu gün yıldönümleriymiş, başka bir kızla birlikteymiş ve ben 2 ay boyunca aldatılmışım.. Geçen yıl bu zamanlarda annesiyle iftar yapmıştık her şey ne kadar da yolundaydı ama hepsi yalanmış yaşanmış her şey yalanmış.. Şimdi çok acı çekiyorum çok üzülüyorum ve insanlara karşı güvenimi öyle kaybettim ki bundan sonra kime nasıl güvenirim bilemiyorum, zaten karşıma doğru düzgün kimse çıkmıyor… Beddua etmiyorum asla ama çokta huzursuzum, ne yapmalıyım ne yapabilirim?

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
sükür namazi kil ondan kurtuldugun icin tövbe namazi kil onun icin dualar okuyup agladigin icin hayirlisini beklemedigin icin baska bir sey okunmaz birak artik onu ve unutmaya Calis bence intikamda alma
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
11 sene önce
Huzursuz olman içinin yanmasndan dolayı diye düşünüyorum umutlusuz,iç huzurun için duayı sen bul forumdan,benimde tavsiyem seni mutlu edecek bir hoby edinmen veya varsa onunla uğraşman,Kafanı dağıtır bir süre rahatlarsın inşallah. Rabbim huzur versin
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
11 sene önce
Teşekkürler cevaplarınız için Allah razı olsun. Keşke zamanında da hiçbir şey yapmasaydım ama insan dayanamıyor işte.. Teşekkür ederim..
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
11 sene önce
Sevgili Hun... intikam alma diyorsun ama insanoğluyuz işte... olmuyor olmuyor olmuyor... evet tövbe ve şükür namazları kılalım... evet hayırlısını isteyelim... evet onlara dönmeyelim... ama o üzenler çekip gidenler en kısa zamanda kapımıza gelsin pişmanlıkla ve yalvarsın yakarsın.. hatalarını anlasınlar.. biz dönmeyelim onlara.. hayırlı kısmetimizi isteyelim Allah'tan.. Ama onlar bizi kaybettiklerine yansınlar başlarını taşlara vursunlar ve biz de bunu görelim... çok istiyorum bunu gerçekten... Rabbim yanlarına bırakmaz bunu zaten evet.. ama yanlarına bırakmadığını bize de göstersin istiyorum... Hakkımız değil midir sence bu kadarı ? :(
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
Huzurcum hakkin olmazmi hakliysan tabiiki görürsünüz... Ama Allaha biraksan daha iyi degilmi hic bir sey demeden inanki görüyorsun Allahin cok mu hosuna gider acaba senin mutlu olman Kulu aci cekerken , sanada aynen yapilanda yine hosuna gitmemistir beklemelisiniz sabredeceksin imtihanini verip arkana bakmayacaksin Misal verim : Sen mutluyken yada seni mutlu ederken dünyayi toz pembe görürken güzeldi ama kötülük görünce Allahim göster ,Hayir senin Idrak etme gücün var sen düsünebilirsin Allahta sabretti ve simdi Ona yöneldin hepsi yalanmis intikam istiyorsun simdide sen sabredeceksin dua edeceksin Allahi hic unutmadigini göstereceksin o zaman görürsün pismanligini ama bu tövbe ve sükür namaziylada olur iste Bunu bir bilseniz, muhabbet duasindan olmaz intikam size döner ve aciyi Siz cekersiniz
do_you_wanna
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 38
11 sene önce
Aynı durumu yaşıyorum.. 6 yıldır tanışıyoruz.. 6 yıl önce beni aldattığı için ayrılmıştım ondan. Sonra bi şekilde buldu beni 5 yıl sonra bende affettim. Ama şu 1 yıldır hergün kavga hergün kavga.. Hep beni suçladı hep sen suçlusun dedi.. Ben de hep çabaladım. En son geçen hafta ayrıldık.. Birbirimizi her yerden engelleyip sildik.. Ve 2 gn olmuşken daha biz ayrılalı bi baktım eski sevgilisini takibe başlamış.. Ben öldüm işteo an.. Sevdiğim adam bu mu dedim.. Normalde arkamı döner çeker giderim..Ama b usefer ağzıma ne geliyosa saydım.. Zor günlker geçiriyorum hataydı yaptığım nolur yanımda ol çok kötüyüm dedi. Yanında oldum. Barıştık.. Ama çok ilgisiz bana.. Ve en kötüsüde face de benim hakkımda arkadaşlarına söylediklerini okumam oldu.. Ben onu çok seviyormuşum ama onun kafası karışıkmış... Hala kavgalarımız devam ediyor. çok ilgisiz..
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
11 sene önce
Bence sen yol yakınken bitir ve kurtul sonra terkedildiğinde daha çok acı çekersin.
hugo
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce
Bende haksız yere terk edildim o beni hak etmiyormuş sanki kafasına silah dayadım benimle çık diye 2 gün önce çok seven insan 2 gün sonra sen beni hak etmiyorsun sana yalan söyleyemiyorum sen çok temiz bir kızsın deyip gitti. Umut verip gittikleri için üzülüyoruz. Şuan çok mutluymuş herkesle arası çok iyiymiş. Facebook'ta paylaştığı durum 'Sevmek güzel şeyde tek başına sıkılıyor insan.' aynen bu bunca zaman ben onu severken onun aklının başkasında olması gerçekten çok acı. Madem başkasını seviyorsun niye bana umut veriyorsun. Böylelerine söyleyecek lafım yok artık çok dua ettim inşallah kabul olacak. Kalpler yalnız Allah'ın elindedir. Gönlünüzde biri varsa onu oraya Allah koymuştur. Allah'a havale ediyorum artık. Allah'a havale ettiğimiz ne varsa hep güzel sonuçlar verdi çünkü :)
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
11 sene önce
Cidden o seni haketmiyormuş. Şunu anladım gerçekten sevseler boş bahaneler öne sürüp ayrılmak istemezler. Her bahanenin ardından başka bir insan çıkıyor.. O yüzden geri dönmeyin şans vermeyin ben pişman oldum zamanında barıştığıma..
hugo
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 14
11 sene önce
Bahane tabii bunlar :) Allah büyük ıslah eder elbet böyle acı çektirmeden almaz onların canını :) çok dua ediyorum, sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah :)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)