Doğrumu yapıyorum acaba?

Bu konu elbet bir gün tarafından 11 sene önce açıldı, 563 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
elbet bir gün
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 245
11 sene önce

Arkadaşlar ben bir dileğim için (muhabbet) 9 gündür ya Allah ya rahman ya rahim ya kaviyyü ya kadir esmaları olan uygulamayı yapıyorum 40 gün olucak. Aynı zamanda 5 gündürde 786 besmele uygulamasını yapıyorum aynı dileğim için, niyetim arzum hep aynı..Şimdi ben o esmalara başlamadan, Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah çekiyordum her gece 100 defa, vede günlük her an, o esmalara başlayınca bunu bıraktım acaba aynı etki varmıdır yani iki esma uygulamasınıda aynı anda yapabilirmiydim, bırakmasamıydım acaba? Aynı zamanda ya vedud, ya cami, ya mukaddim, ya Allah, ya mubdi, ya muid, ya mucib, ya hadi çekiyorum her gece ebced değerlerince.. Sizce yaptıklarım nasıldır fikri, düşüncesi, katkısı uyarısı olan bilgi sahibi arkadaşlarım merak ediyorum paylaşıcaklarınızı..

lara34
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 382
11 sene önce
arkadaşım tek okumayla kal çok karıştırmışsın bu sadece seni sıkar ağır esmalar çekiyorsun bütün sıkıntı sana gelir.tek uygulamada kal.bittiğinde bir hafta ara ver diğer uygulamaya geç.hepsi bir anda olmaz
kiki
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 335
11 sene önce
Ya kadir ya allah olan duayla beraber ben de bi kac duayi ayni niyetle okumustum ve pek hos olmayan seyler yasamistim :) birakmakla iyi etmissin. Ayni niyetle birden fazla dua okumak hem seni sýkar hem karsindakini. Bir duayi istikrarli sekilde inanarak devam et okumaya bi niyet icin. allah insaallah kabul etsin dualarini.
elbet bir gün
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 245
11 sene önce
O çok etkili biliyorum aslında ama bir yerde görmüştüm diğerini ve başladım bunu bıraktım.. Şuan da 786 besmele 2 gün sonra biticek sadece 40 gün 70 defa çektiğim o esma uygulaması var ona devam ediyim.. Aslında muhabbet uygulaması yapmak istiyordum ancak sadece ona devam etmem daha mantıklı sanırım evet :) Amin cümlemizin duaları kabul olsun bu mübarek günlerin hürmetine inşallah..
lara34
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 382
11 sene önce
allah seninde dualarını kabul etsin.uygulamalar arasında vakit bırak o sürede tövbe ve şükür namazları kılabilirsin.negatif enerjiden temizlenirsin.muhabbet uygulaması yapmadan ayetel kürsi koruması yap
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)