Lütfen yardım edin!

Bu konu urania tarafından 10 sene önce açıldı, 578 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
10 sene önce

arkadaşlar ben hoşlandığım bir erkeğe ayetel kursi ile celp uygulaması yaptım. ilk gün arkadaşımla beraber iş yerinde konuşurken o adamın gözü sürekli bizim üzerimizdeydi. arkadaşım söyledi banada, dikkat edincede gerçekten belli oluyordu. gün sonuna kadar sürekli bakıştık. ertesi gün arkadaşımla muhabbet etmeye başladılar. meğersem arkadaşıma yazıyormuş. bayaa bir gülüştüler şakalaştılar. espritüel bir yanı vardı. benim hoşlandığım yönüysede buydu. birde gülüşü çok güzeldi. Her neyse. hoşlandığım kişi benim yüzüme bile bakmıyor. arkadaşça olsa bile bakmıyor. beni deli eden durumda bu. dua ters mi tepti anlamadım ki. yoksa arkaşımdamı ona bir uygulama yapıyor bilemedim. hergün yüzyüzeyiz ve arkadaşıma olan ilgisi canımı sıkmaya başladı. onunla arkadaş olmaya bile razıyım. lütfen yardım edin.

elbet bir gün
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 245
10 sene önce
Arkadaşınında uygulama yaptığını pek sanmıyorum açıkcası, karşıdaki arkadaşından hoşlanıyormuş demekki başından beridir. Bakışmalar vs var diyorsun ama sanırım ki yüksek ihtimal yanlış anlaşılma olmuş. Buna benzer bir durumu geçmişte bende yaşamıştım, o zamanlardaki en yakın arkadaşım bir çocuktan hoşlanıyordu, bakışıyorlardı bende şahittim bariz belliydi, günlerce böyle devam etti en sonunda bir şekilde konuşma gerçekleşti ve çocuk meğerse benden hoşlanıyormuş bunu arkadaşıma söylemiş sonra banada geldi çocuk böyle böyle hoşlanıyorum felan dedi.. Arkadaşım çok bozulmuştu haklı olarak ama kocaman bir yanlış anlaşılma vardı tabi ben bile ona düşünürken.. Demem o ki sen yüksek ihtimal yanlış anladın, çocuk arkadaşından hoşlanıyormuş zaten, yok hayır benle bakışıyordu diyiceksin eminim arkadaşımda aynısını yaşadı ama sonuç hüsran, bence artık uygulama felan yapman doğru olmaz. Burda asıl sorun arkadaşın senin ondan hoşlandığını bildiği halde çocukla olucakmı? İşte bu arkadaşınla olan ilişkin adına düşünmen gereken bir durum bence..
lara34
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 382
10 sene önce
bencede yanlış anlaşılma var.sen celp yapma seni tutar hep senin aklını oyalar.bence vazgeç
anatoliangirl
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 130
10 sene önce
Eger koruma yapmadan okuyduysan sen etkilenmisindir o degil... Hem celb isleri okadara kolay degil... Hersey sifrelidir.. Bir baskasina uyan bir uygulama sana uyacak diye bir garanti yoktur..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)