üzerimde çözülemeyen büyü var…

Bu konu molla tarafından 10 sene önce açıldı, 890 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce

Merhabalar bana yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim.Benim sorunum üzerimde bir büyü ve şer emelli bir durum var.Bu olay ben dünyaya geldiğim gün başladı.ilk belirtileri ölmek üzerine gelmeyle başladı.Günler gectıkçe ne ileriye gidebiliyorum .nede gece uyuyobiliyordum.Hergün şiddeti dahada arttı dayanamadık ailecek.bir ho** gittim o arastırdı bir seyler yaptı.sende hem cinlerin hemde daha ileri düzeyde bir durumun oldugunu söyledi.okunmuş su verdı her gun ıcmem söylendı .aynısını uyguladım ama daha beter oldum .böyle ho** ho** dolastım.ama bir fayda göremedim.her türlü uygulama denedim.musk. cevsen hersey ama olmuyor ve çözülmüyor.denemediğim hiçbir şey kalmadı.sizden yardımlarınızı bekliyorum.Allah razı olsun .

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Hiç bir büyü çözülemez değildir,yeterki inanarak uygula.....herkesin büyü var demesine de aldanma,sırf maddi çıkar elde etmek için bozulamaz çözülemez büyü var diyebilecek pek çok kişi var.. https://www.lahutiye.com/lahutiye-buyu-bozma-dualari/12214-buyu-sihir-her-tur-negatif-enerjiden-arindiran-uygulama.html
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce
evet zeinerda adam birde parayı almadan bakmıyor.
tugse
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 95
10 sene önce
yasin her derde devadır diyorum başka bişey demiyorum
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Kendi tecrubemce, inanmak ve inanarak, Allaha siginarak, birseyleri (uygulama yani), yapmak cok onemli. Bunun yani sira her zaman suna inanmisimdir ve halende inanirim: sizden para karsiligi birseyler yapmak yada cozmek, artik herneyse, isteyen bir kisiye asla inanmam cunku o isten hayir cikmaz. Dusunceme gore o kisi oncelikle Allah rizasi icin yapmali ve din kardesine yardimda bulunmak icin. Para icin degil, cunku para dunyalik. Oyle insanlara rizkinizi harcamayin. Her derdin bir devasi vardir elbet.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)