Yardım ve dua bekliyorum

Bu konu umutlusuz tarafından 10 sene önce açıldı, 539 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
10 sene önce

Merhabalar,
Benim hayatımda 1-2 senedir bir kişi var bu kişiye karşı koyamadığım şekilde sevgi besliyorum ama onda böylesi bir sevgi yok. Zaman zaman beni çok değerli hissettiriyor zaman zaman konuşmuyoruz bile geçen yaz hiç konuşmadık bile neredeyse ama bu kış her şey yolundaydı ilk kez bu kadar değerli hissetmiştim kendimi onun gözünde. Sevgili değildik ama birbirimize değer veriyorduk yani en azından ben öyle düşünüyordum. Ama hep kaybetme korkusu olan, alttan alan sadece bendim maalesef ki.. Her sorunu çözen, tartışmayı bitiren.. Her derdinde yanında olan, her yazdığında cevap veren vsvs.. O da konuşmuyordu eğlenceli vakit geçiriyorduk derken..
Bir iki hafta öncesinde bir konuda sinirlendim ve biraz mesafeli durmaya başladım eskisi gibi ilk arayan, mesaj atan değildim. Her mesajına anında cevap veren, uzun uzun yazan açıklama yapan kız değildim artık. O da biraz beni anlasın istedim bilmiyorum belkide bana değer verip vermemesini ölçtüm.
Uğraştı, yazdı, sabah uyanıyorum şarkı göndermiş falan derken böyle böyle 1-2 hafta geçti o da anladı mesafeli olduğumu ve dün yine yazdı sorun olduğunu falan söyledi 1-2 dk durdum şaşırdım benimle uğraşmasına ne yazacağımı düşündüm tam ben cevap verecekken bir anda engelledi sildi her yerden, mesaj attım değerimi gösterdin bana vs tarzında daha uzun bir şey.
Hayatında biri var veya olmak üzere gibi hissettim o yüzden böyle bi şey yaptım tarzı bi şey dedi. Bende öyle bir şey olmadığını beni istemediğini düşündüğüm için uzak durmaya çalıştığımı anlattım uzun uzun. Bende bir yerin olmasa önemin olmasa bu kadar kaale alıp böyle hareket edermiydim dedi. Yanlış anlamış olabileceğimi söyledim ve ardından 5 dk sonra hayatımı meşgul ettiği için özür diledi ve hayatımdan çıktığını söyledi. Sonrasında yazdığıma cevap vermedi ve bende hoşçakal dedim son olarak bitti… Hep dua ettim her dua edişimde hayırlısını istedim aradı sordu, düzeldi. Bir kaç gün konuşmadık ramazanın ilk gününden beri hep dua ettim, hayırlısını istedim, hayırlı değilse aklımdan çıkması için, son kez yazdı ve tam sevinirken bir anda hayatımdan tamamen çıktı.. Ama aklımdan, kalbimden atamıyorum..

Biliyorum çok uzun anlattım, bu sadece özeti bile diyebilirim.

Aklımdan çıkması için bir dua var mı? Bana yardımcı olursanız sevinirim hepinizin dualarını bekliyorum çünkü cidden o kadar zamandır olmayacağını bile bile kendime engel olamıyorum. Lütfen yardım edin..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Bitirmekte geç bile kalmışsın umutlusuz,karşındaki henüz kişiliği yeterince gelişmemiş dengesiz birisi,bunun için kendini bu kadar harab etmene değer mi,arşive bakmadım ama sanırım eskiden de sana muhabbet duası okuma diye tavsiyede bulunmuştum.... Aslında okuduğunuz muhabbet duaları sizleri bu kadar sıkıntıya sokuyor,sizin duygularınızı matlubunuza karşı harekete geçiriyor,vazgeçemiyecekmişsiniz gibi hissettiriyor... Muhabbet duası dışında istediğin duayı oku,her defasında sadece selamete ermeyi dile....istiğfarı dilinden düşürme,yaşadığın herşey senin deneyimin ve sınavındır,bunun için sürekli yaradana hamd et. sürekli olarak <<üzerimize indireceğin her hayra muhtacız,üzerimize hayırlarını indir Allahım>> diye dua et..
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
10 sene önce
Teşekkür ederim zeinarda, unutmak için etkili uygulamalara baktım ancak çok zorlar dua olarak unutturacak bir uygulama var mı acaba? Çünkü mübarek ramazan ayında tamamen eve kapandım oruç tutup namaz kılıyorum dua ediyorum tamamen kurtulmak için :(
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
10 sene önce
Teşekkür ederim, deniyorum dua ediyorum sürekli hayırlısı olması için ama hiç aklımdan çıkmıyor, kendimi ondan soğutmak ve onu unutmak için yapabileceğim bir dua var mı? Forumda araştırdığım kadarıyla çoğusu yazmalı uygulamalar onları yapmaktan korkuyorum çünkü bu konularda hiçbir deneyimim yok :(
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
https://www.lahutiye.com/faydali-okunacak-dualar/5383-unutmak-icin-dua.html bunu okuyabilirsin kolay bi uygulama. en azından safran mürekkebiyle falan yazma işi yok..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Umutlusuz,sabırlı olmak zorundasın,en azından dua ederken sadece kendini ve gelecekteki mutluluğunu düşünmen gerekir... Zamanla düzeleceksin ve unutacaksın,hemen akşamdan sabaha olmaz, öyle olsa insanlar hiç acı çekmezdi ki,hayatımızda acı çekmek ndiye bir kavram olmazdı...Kendine zaman tanı ve dualarına devam et..
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
cok seviyor anlasilan akli kalbine guc yetiremiyor seven kalbe kralinda padisahinda sozu gecmezmis derler,2 haftadir ayri kalmis 20 senedir ayri kalmisgibi isyan etmis
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)