Ömrüm böyle geçer mi ?

Bu konu yıldıztozu tarafından 10 sene önce açıldı, 480 kere okundu ve 20 Cevap verildi.
yıldıztozu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce

Allahın selamı üzerinize olsun diyerek başlamak istiyorum.
Uzun süredir bu siteyi okuyorum en sonunda bana da yardım edersiniz diye düşündüm.
Benim sıkıntım ve hatalarım o kadar çok ki.
Herşeyim eşime deli gibi aşıktım o da bana fakat bir gün şeytana uydu başka bir hatunun eline düştü. Bazı yardımlar almaya çalıştım bu uğurda da bayağı bir para döktüm yinede Rabbime sığındım . Eşimle birbirimizi çok severek evlendik ne olursa olsun böyle birşey başıma gelmez dedim. Fakat ayrıldık ayrı olduğumuz halde görüşmeye ağlamaya devam ettik. En son benden sana koca olmaz dediğinde vazgeçtim yada geçtiğimi sandım. Ama bir ateş içinde biliyorum. Cüzdanında arapça kağıtlar bulduğunu söyledi. Bunu duyduğumda bir etki altında olabileceğini duşundüm. Beraber olduğunu hatunun ailesinden birisi onun evine devamlı tatlı birşeyler gönderiyormuş ve bizimki de bunları şüphelenmeden yiyor tabii ki . 2 yıl oldu ayrılalı. Yüreği temizdir. Böyle birşey nasıl yapar anlamıyorum. Varsa üzerimizden okumalar gitsin diye dualar ediyorum . Bir oğlumuz var o nu bile gözüm görmüyor diyor. Bana karşı sabrı tahammülü yokmuş katlanamıyorum diyor. Ayrılmak istedi bana döndü evimize giremediğini sıkıntı bastığını kalp krizi gibi birşeyler olduğunu söylüyor ve yine diğer hanıma dönüyor. Mutsuzum canım acıyor diyor ama kurtulmak içinde çaba sarfedemiyor.
Tüm bunlar başlamadan işimiz yerindeydi şükür. Fakat bu hanım ile beraber olacağım diye ne işe baktı ne güce. Birikimlerimizi de bu hanım ile harcadı şimdi borç içinde yüzüyoruz ve umrunda bile olmuyor. Sanki basireti bağlanmış gibi elinden her şeyi alabiliyorsunuz. Bir bana karşı çok sert .
Ne yapacağımı şaşırdım . Kendini rezil etti farkında bile değil.
Bırakıp gitmem kolaydı ama o benim eşim bırakırsam iyice perişan olacak .
Engin bilgilerinizle ne yapabilirim.Uzun oldu biliyorum.
Rabbimden başka sığınacak kimsem kalmadı .

Saygılarımla,

Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Öncelikle büyük geçmiş olsun, yapmanız gereken olumlu düşünmek ve herşeyin yoluna gireceğine inanmak, büyü bozma ve korunma bolumunu inceleyin mutlaka, evinizi okunmuş sirkeli suyla 7 gün boyunca hergun temizleyin gene o sirke ile duş alın eşiniz kabul etmez ise şampuanına azıcık dokun.. Yani evinizi temizlerken sizde o sirkeyi kullanın, lavantalı tütsü kullanın ve dediğim gibi bunların yanı sıra büyü bozma uygulamalarını yapın ve kendinizi evinizi ailenizi korumaya alın.. Mutlaka herşey düzelir imkansız diye bir şey yoktur...
yıldıztozu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce
Allah razı olsun . Eşim ayrı bir evde yaşıyor. Evine eşyasına müdahale edemiyorum. Saygılarımla,
taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
10 sene önce
ben burda size bir bir şey söylemek istiyorum öncelikle kendinizde ki kusurları araştırın insanlar böyle şeyler başına gelince büyü yapıldı o oldu bu oldu diye takıntılara kapılırlar ama kendilerindeki kusuru görmezler ... bunun için bir örnek vereceğim bir komşumuz vardı aynı sizin bu durumda ama ayrılmadılar adamla kadın aynı evin içinde ayrı odada yatıyor adam başka kadınla ilişki yaşıyor kadın o kadar piski adam yaptığı yemekleri yiyemiyorum diyor üzeri başı sürekli kokar para gider diye ayda bir duş alıyor kadın tuvaletten çıktığı gibi yemek yapmaya mutfağa gecer anlatırken bile miğdem bulandı .... sakın yanlış anlamayın sizde böylesiniz demiyorum adam akrabalarına temiz olsun barışim dedi kadına dediler kadın şimdiki aklına gelmiş pis olduğum gibi şeyler söylüyor me mübarek çoluğun çocuğun bi aile sofrasında oturamıyor aynı evin içinde yabani gibiler bir düşünsene bunları değil mi ? belki sizinde farkında olmadığınız kusurlarınız vardır ne bileyim çok fazla dırdırcısınız belk i yada çok üstüne düşüp boğdunuz yada çok fazla istekleriniz oldu nasıl bir evliliğiniz vardı bilemem ama bu tür hatalarınız oldu mu olmadı mı önce bir gözden geçirin .... Tevekkülü Allaha bırakın Allah yardımcınız olsun...
yıldıztozu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce
Hepsini gözden geçirdim. Fazla titizim bundan dolayı eşime zaman ayıramadım. Oğlumun üzerine çok düştüm. Eşimde kıskançlık bile yaptı. Bu arada güzel yemek yaparım. Fakat eşim son 4 yıldır yanlış insanlar ile oturup kalkmaya başlamıştı. Güzel söyledim olmadı kızdım küstüm olmadı ondan sonra da oluruna bırakmıştım. Aklıma ilk başka beni artık sevmiyor diye getirdim fakat her oturup konuştuğumuzda benim için kötü birşey demiyordu fakat üç dört ay önce ben arapça yazılı kağıt buldum deyince içime bir kurt düştü . Kağıdın çıktığı cüzdanı hatun kişi eşim evden ayrılır ayrılmaz hediye almış. Ben böyle birşey yaptırmam dedim inanmadı. Kendi öz eleştirimi çok yaptım hatalarım çok fakat allah için çok sevdim eşimi. İnsanlar arkasından hoş şeyler söylemiyor. Geri dönermi dönmezmi bilmem ama en azından yüreğinde merhamet kalmamış.
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
https://www.lahutiye.com/lahutiye-buyu-bozma-dualari/12547-buyusihirmusallat-ve-nazar-cozmek.html şu linkteki uygulamaya bi bak kardeşim bunu uygula istersen. ondan sonra da sürekli selamete çıkmanız için eşinin sana ve çocuğuna geri dönmesi için dilinden duayı düşürme..
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Sevgili Yildiztozu, "Ayrılmak istedi bana döndü evimize giremediğini sıkıntı bastığını kalp krizi gibi birşeyler olduğunu söylüyor ve yine diğer hanıma dönüyor. Mutsuzum canım acıyor diyor ama kurtulmak içinde çaba sarfedemiyor. " Esinin sorunu birkac gunluk yada aylik ugrasi ile meydana gelen bir sorun degil, malesef hergun devamli bir sekilde bir kac yidiryapilan bir ugurasinin sonucudur. Yapan kisinin tarifine gelince 50 ile 55 yasi arasi, sizleri ikinizide gormus bilen ve esinin su anda yasadigi bayanida bilen bir bayan. Isminide verbilirimdim ama sitede isim vermek kurallara aykiri.Esini sadece sen sevmedin onu seninle birlikte asik olan seven birisi daha vardi ve su anda esin onunla beraber,ama beraberlikleri cok uzun surmeyecek. Esinin sagilik durumu hic iyi gorunmuyor, kendisini buyuk bir bunalim ve hastalik bekliyor, umarim yanlis cikarim ama hic zannedmiyorum, senide korkutmak istemiyorum ama ikinizde bir cikmazin icine yuvarlanmaktasiniz!! Su an yapman gereken guclu olup onune gelecek olan tatsiz suprizlere hazir olmandir. Belki sorucaksin daha ne olabilir? henuz isin basindasin ve gelicek olan olaylar hic de iyi gorunmuyor. Allah'in koruyucu melekleri seninle olsun.
eylül84
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 187
10 sene önce
çok üzüldüm .. Rabbim yardımcın olsun.. yuva yıkanın yuvası olmaz Allah karı-koca arasına girenlerin cezasını her iki dünyada da verir..sabırlı ol..Allah a sığın bol bol Kuran-ı Kerim oku..
yıldıztozu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce
Sayın Hurani burdan da öğrendiğim dualarla korumalar yapıyorum fakat söyledikleriniz beni yine de korkuttu demek istiyorum.Düğüm çözerek okunan bir dua var dı bir bölümde onu yapmak istiyorum ama bu büyüyapmaya girecek diyede aklım çıkıyor. Saygılarımla
yıldıztozu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce
Sayın Huzur Allah razı olsun. Bunları deneyeceğim ve sabırla bekleyeceğim.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Uygulamalarla dilediğini bir ömür boyu yanında tutabilene hiç tanık olmadım,duymadım da.Yerinizde olsam ömrünü bana adamayana ömrümü harcamazdım,çocuğumla meşkul olur ve hedefim onun istikbali olurdu.Eşimin sık kullandığı bir kelime vardır:ben ölürsem sen yaşayamazsın -ve ona karşılığında diyorum ki,sen hayatıma girmeden de ben vardım ve yaşıyordum ve sen olmadan da yine hayatımı sürdürebilirim,ayrıca ne sevenlerimizi toprağa verdik,ama hayat devam ettiği için,sorumluluklarımız olduğu yaşamaya devam ediyoruz,yine bir şekil hayata tutunuyoruz.Allah yokluğunu göstermesin elbet,ama hayatın gerçeği de bu,ne gidenle yaşam biter ne de ölenle,acısını içimize gömer ve yolumuza devam ederiz hele de çocuklarımız varsa.Allah illa ki dayanma gücünü verir ve bundan sonrasında hayatını nasıl icra etmen gerektiği konusunda doğru yolu gösterir,hayırlı vesileler ve kapılar açar,kimi yarım yolda bırakmıştır ki..veya çaresiz..Yetişkin insan değiştirilemez kendisi kendinde o gücü bulmadıkça,kimisi hatasını görür ve hatasından döner,kimisi ise hatalarını katlayarak gözü kapalı bir yol tutup gider ve vs.vs.,öyle durumlarda Allaha sığınır ve taktirine bırakarak yoluna devam edersin,çünkü uygulamalarla sonu gelmez,bir yaparsın,yine yaparsın,tekrar yaparsın...ve bir bakarsın ki ömür böylece akıp gitmiş sevdiğini geri kazanma çabası uğuruna ve bu çabanın içinde asıl değer verdiklerinin güzelliklerini kaçırmışsın,sevenlerin ve sevdiklerinle vakit geçirmekten uzağında kalmışsın.Eşler arasında bağılılık elbet kutsaldır,bu sadakat ve beraberinde bir çok değerleri getirir,ancak saplantılı hal almadıkça.
Dadas97
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 69
10 sene önce
Sevgili Yildiztozu, kardesim "Ayrılmak istedi bana döndü evimize giremediğini sıkıntı bastığını kalp krizi gibi birşeyler olduğunu söylüyor ve yine diğer hanıma dönüyor. Mutsuzum canım acıyor diyor ama kurtulmak içinde çaba sarfedemiyor. " bakin kardesim su yukaridaki yazdiklarin bende yasadim ya ben daha beterini yasadim size tavsiyem birakmayin mücadeleye devam edin su büyü olayini cözün cözdürün tamam. benim 10 yilimi aldi birisi banada yaptirmisti ilk 8 ay icinde fark etik sonra büyüyü bozdurdum ama olan olmustu tabi bunu akabinde bende ona kara sevda olmustum inanin gözlerimde aglamatan yas kurumustu uzatmiyayim simde cok iyiyim evimde esimle beraberim Allah ondan razi olsun cok ugrasti beni kurtarmak yukarida hurani arkadasin dedigi gibi sanki cuvalin agzi acilmisti belalar pes pese gelmeye basladi inanin yeni yeni kurtulmaya basladi. hastaliga yakalandigim yil 2003 buda buzaman siz yasin kenzül'ars diyer dualari okumaya devam edin vede esinizin okumasini saglayin, insallah rabbim yardim edecektir selamlar uzun olmasin.
yıldıztozu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Kendimden başlayarak ve geriye dönerek her şeyi çek ettim bu işin içinde umarım kötülük yoktur diye düşündüm Rabbime sığındım. Üzerimde ki kötülüğü bozmak için dünyanın parasını istediler ama ben bu işi Allah için yapan kimseyle karşılaşamadım. Hatta bu kötülük devamlı yenileniyor denildi çünkü yanındaki ona devamlı yapıyor denildi. Fakat baktım ki bu işin içinden çıkamıyorum. Burdan öğrendiğim okumaları yapıyorum. İstediğim huzur umuyorum nasip olur bana. Aklıma takıldı soramadan geçemeyeceğim huranı bunları nasıl bildi ?
Dadas97
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 69
10 sene önce
yildiztozu kardesim bakin ben yasadiklarimi yazmak istemiyorum bende kocanizin basina gelenler gibi benimde basima geldi ama benden kaynaklanan bir sey yoktu cünkü ben yuvamda cok mutluydum. birisi benden kaynaklanmadigi halde beni sevmis bana büyü yapmis nasil bir büyü bilemiyorum kave ile icirmis, inanin cok perisan eti beni genlerime kadar deyistirdi psikolojimi pozuldu bunu sonu kalp kiriziyle bitti inanin esimden Allah razi olsun cok caba harcadi beni kurtarmak icin rabbimin yardimiyla kurtuldum bu benim imtihanimdi insallah vermisimdir. Ben burda herseyi anlatarak o acilarin tekrar yasanmasini istemiyorum cünkü aglamaktan göz pinarlarim kurudu ceken bilir bu büyüyü yapanlara hic bir zaman hakkimi helal etmiyecem etmemde benim sana söyliyecegim kurana saril oku bolca oku rabbim yardimcin olsun o büyünün tesiri hala var bakin su kadarcik yaziyi yazmaya bile üseniyorum bazen cok bunalip okuyamiyorum tüm sosyal faliyetlerimi aktivitelerimi yasamimi yüreyimdeki sevgiyi saygiyi aldi götürdü ifetli olmak cok pahaliya mal oldu bana büyüyü yapan kisimi cezasini coktan cekti cekiyorda kurdugu tüm yuvalar yiklidi yikilmayada devam ediyor selamlar kardesim
yıldıztozu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce
Sayın Huranı dediğiniz şeyler oluyor eşimin sağlığı kötüye gitiyor işim kötüye gidiyor ne yapacağımı şaşırdım.
yıldıztozu
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
9 sene önce
Yardımlarınız için teşekkür ederim fakat ne yaptımsa olmadı ne gönlüm geçti bu kişiden ne de geri döndürebildim. Ne yapıtımsa olmadı. Boşanma davası açtım şimdi. Ama bir taraftan da yapma demesini o kadar çok istedim olmadı yapma da demedi herşey istediğin gibi olacak dedi ve birbirimize bayağı kırıcı laflar söyledikten de sonra boşanmak üzere harakete geçtim. Ama yok yapamıyorum. Tekrar sevmesini istiyorum. Biliyorum şu an beraber olduğu kadınla da mutlu değil o tanıdığım haysiyetli ve namuslu adam gitti onun yerine yüzsüz umusamaz bir adam geldi. İşlerimiz çok ters gidiyor her yerden icra ve davalar açılıyor. Mutsuzum diyor gel diyorum gelmiyor. Çok kırıcı oldum ona karşı söylenmeyecek şeyler söyledim. Daha önce umudum vardı ama artık hiç kalmadı. Şimdi sorum şu. Gönlümü soğutacak ve eşimden vazgeçmemi soğumamı sağlayacak bir dua biliyor musunuz. Yada onu bana geri getirecek ve eski yuvamızı tekrar kurabileceğimiz bir dua biliyormusuz. Hangisini yapsam karar veremedim. Önüme mi baksam yoksa mücadeleye gizli gizli devam mı etsem çok kararsız kaldım. Yani bunalımdayım. Saygılarımla,
Nick-Yok
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 102
9 sene önce
Allah yar ve yardimciniz olsun kardesim. belki 5 günde 51 yasini okumak fayda verir. ve zeinarda ablanin dedigi gibi adacayi ile tütsü yap. evini her türlü serlerden korumak icin güzel bir tavsiyesi var zeinarda ablanin ( bu arada size abla diye hitab etmeme kizmazsiniz umarim ). onun haricinde forumdaki hacet basligini inceleyin derim ve birde size büyü yapildiysa yine forumdan bu kisinin kim oldugunu bulmaniz icin bir baslik var. ona da bir göz atin derim. ben bu islere yeni ilgi duymaya basladim. hatam varsa modlarimiz ve yönetimin uyarisini rica ediyorum. Allaha emanet olun kardesim
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Umudunu kaybetme,zira o kadın alacağını aldıktan sonra çekip gidecektir,herşeye rağmen dönsün diyorsan dönüşünde eski eşini bulamıyacağını bilmelisin,sanki yeni tanışmış gibi olacaksınız,hem yapılan büyülerin etkisi,hem de çaresizlikle o kadına kul köle olmasının acısını senden çıkarmaya çalışacaktır,yani hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve bıraktığın yerden devam edemiyeceksin.... Maalesef aradan geçen zaman ve olaylar her ikinizi de öylesine ypratmış olacak ki;sürekli her ikiniz de savunma halinde olacaksınız.. tabii ki mücadeleyi bırakma,Huraninin ve onun gibi ahkam kesenlerin sözlerine de çok fazla kapılma,her şeyin en doğrusunu sadece Allah-ü Teala bilir,ve hüküm ona aittir.. Her ikinizin de yaşaması gereken bir sınav olarak kabul et,inancını kaybetmeyenin sonunda kazanacağı bir sınav... Dualarını eksik etme,sürekli Fatiha ve ayetel kürsi felak nas oku... eğer namaz kılıyorsan her vakit namaz sonrasında da 7 ayeti kerimeyi okuyup senin eşinin ve sevdiklerinin korunması için dua et.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
gecmis olsaun kardesim uzun seneler degil aranizda buyuk ucurumlar olussun,burda bir dua vardi ilk 5 okumada seni dusunur 10 okumada seni ozler 20 okuyunca aklina eski gunler gelir kafasi na askin dang eder gozleri aglamakli olur 45 okumada seni cok sever
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
yildiz otu simdi aklima geldi bu cok tesirlidir,oglumuz var dedinya ,hasbinallahu ve nimel vekil,ogluna bu tesbihi elinden geldigince soylettir,cocuklar melektir dualari bizden daha cabuk Allaha ulasir,bunu soyledikten sonra oglun Allahim babami islah et bize yardim etsin beni ve anneme merhamet sevgi gostersin istedigin seyi soylet ve amin dedirtir,o an babasinin yuregine bir ates dusurur Allah ve pismanlik duyar oglunu ozler size yapttiklarindan utanir ,kendinde soyleyebilirsin gunde 1000 defa 1 aya kadar ya islah olur eski haline doner yada bir bela erisir gercegi gormesi icin,bu cok kuvetlidir,
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
selamlar yilzotu,surati asiksa babasinin oda mutsuzdur bu durumdan piskolojik manevi sorunlari vardir,istemiyorsa cocuk gonderme evine zorlama bide cocugunki bozulur,bide onunla ugrasirsin cocukken benligine isleyenler gun gelir disa vurursa ergenligini cok zor gecirir basina bela olur,nerde mutlu ise orda dursun,onun istemedigi babasi degil siz ikinizin kavgalari ikinizin sorunlari cocuklar kus gibi tepe bakisi bakarlar olaya herseyi anlarlar sizin krokinizi cikartmis ve bu hosuna gitmiyo,seni ve babasini her uzgun gordugunde yuregindeki yarasi dahada buyuyor,hickimsenin yaninda babasindan sorunlarindan bahis etme edenide sustur yoksa cocugunu kayip edersin,
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)