Korkutulma yada uyari?

Bu konu Cemre83 tarafından 10 sene önce açıldı, 552 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce



Hayirli aksamlar arkadaslar,

Ciktigimiz gece yasadigim birseyi sizinle paylasmak istedim. Paylasmak istedigimi yazmadan evvel once kisa bir on bilgiler verecegim.

Bana cok ama cok yakin bir kadinin evliliginde ve esinin ailesinden cektigi eziyetler vardi. Eziyet olarak, mesela psikologik baski, kadini kendi sapikca degerlere cevirmeye calismak, o kadini yaradilisi itibaren cok kiskanmak. Bunun yani sira esi onu hic ama hic tutmazdi ve destek olmazdi karisina. O aileden bir kadin daha vardi. Ara sira o kadinin ismini duydugumda, inanin, ortada birsey yokken bile, icime cok fena bir huzursuzluk, hatta o kadinin ismini duydugum bazi zamanlar tuglerim diken diken olurdu. Bende kendime sasirirdim neden boyle oluyorum diye.

Simdi bana cok yakin olan kadin ayrildi ve eski esinin ailesi ile butun alakayi kesti. Ama kadinin pesini birakmiyorlar. Eski kaynanasi kadin hakkinda ne iftiralar ne kotu sozler kullandi. Bende o bana yakin olan kadina elimden geldigi kadar yardim ettim. Ornegin, su su dualari oku, kendini koru, gibicesinden.

Gelelim paylasmak istedigime. Ciktigimiz gece yatakta yatarken, bir kalabalik arasindan hayalet gibi simsiyah birsey benim yanima yatagima girdi. Orda rahatsizlanmaya basladim ve Ayetel kursiyi okumaya basladim. O adini duydugum zaman kotu oldugum kadinin yuzunu bir anlik gordum ve bakmisimki, dosumde ve gogusumde buyuk bir simsiyah bocek var. Buyuk bocegin belkide bintane ayaklari vardi ve ayaklari ile dosume ve gogusume basmaya basladi. Sesimi kisti, Ayetel kursiye devam edemedim. Bu boyle olurken, annemin de kalkip tuvalete gittigini duydum. Bagirmaya calistim ama dedigim gibi sesim cikmadi ama cok zorladim kendimi ve gozlerimi acabildim. Hakikatende annem tuvalete gitmis. Yani diyecegim. bu yasadigim sanki uyku ve ayik arasinda olmak gibi birseydi.

Sizce ben korkutuldummu yoksa bana bir uyarimiydi bu, yada bu kadin kalp sikistirmasi felanmi yapti? Fikirlerinizi merak ediyorum. Sunuda belirteyimki, ben her zaman, yatmadan once, yada yatagima uzanirken, herzaman Fatiha ve Ayetel kursiyi okurum ve oyle uyurum.

Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Ha sunuda ekleyim. Belki Zeinarda abla hatirlar. Bir ara o kadini gercek hayatta gupe gunduz iken, o kadini simsiyah bir hayalet gibi gormustum ve bunu hatta anlatmistim. Sanmistimki, kadin tum siyah carsafa girmis, halbuki yanimdaki bir arkadasim onu gunluk kiyafetinde normal bir sekilde goruyordu.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Bence hemen sirkeli suyla guslet sonra da 170 ya da 313 ayetel kürsi oku,<
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
ayetel kürsiye başlarkken şöyle dua et, Allahım senin rızanla başladım ayetel kürsiyi okumaya,sen evvellerin evveli;ahirlerin ahirisin.Herşeyin evvelinde ve ahirinde her yaratılmışların ve yaratılacakların alacakları nefes kadar,her kıpırdanış ve kıpırdanacakları kadar razı olduğunca ilminin adedince bütün salihlerin sadıkların mü'minlerin yüzünü güldürecek kadar ayetel kürsiyi takdim ediyorum;her soluk,her an her nefes ve her saniye...... Ey ayetel kürsi,kürsinin ayeti allah rızası için gel(korunacak kişi ya da kişilerin isimleri) sırrın içine al,muhafaza et,gelecek bütün şerler seninle yansın dersin sonra en az 170 ayetel kürsi okursun ilk mesajda yanlış yazmışım orayı da düzelteceğim...bitince de bu duayı tekrar okursun ama okumaya başladım demezsin okudum dersin
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Allah razi olsun abla hemen kopyaliyorum
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Allah senden de razı olsun....
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
biraz aci olacak yazdiklarim ama kusura bakma cemre,bu herkese verilmis bir nasiattir, olurken bazi insanlarin dili donmez seytan sesini kisar ,uzerine coker,gozleri doner korkudan,uzerine gelen karartilar cogalir,ya golge kiliginda yada baska sifat seklinde,son bir yudum suyunu dahi isteyecek dermani olmaz dili donmez durur ve kilitlenir, ve oyle susarki cigeri wolkan gibi yanar,seytanin uzattigi kaseden su icmek zorunda kalir,denize dusen yilana sarilir misali,peki biz bu yilanli denize dusmeden dilimizi kalkinca yatarken uyanikken yururken Kelimeyi Sehadete alistirsakta kendimize soyle kocaman bir gemi yapsak denize dusmek yerine ,karanliklara girdaplara dusmek yerine Alahin yagdirdigi rahmet bereket yagmuruyla islansak,muslumanligin temelini bu sozler kazmistir, seytanin mezarinida gene bu sozler kazar,ne acidir onlara bu sozu duymak, bol bol sehadet getirerek uyumadan kendine guzel bir gemi yapip Allahin limanina siginabilirsin
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Estağfurullah Huzurcicegi, neden kusura bakayım? Ben bunu paylaşarak fikir ve nasihat aldım. Zeinarda abla nin dediklerini uyguladım. Allah ondan razı olsun. Sende fikrini yorumunu yazmissin ve ben bundan aldım alacağımı ki, Allah sendende razı olsun. Kelime şehadeti şimdi dilimde ve kalbimde zikir edeceğime sebeb oldun. Neden darilimki sana?
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
senin belki korkucagimi dusunerek kusura bakma yazmisttim ,bu sozle ona mezarini gosteriyorsun ve korkup kaciyor,benim basimada geldi ayni olaylar hep Kelimeyi Sehadetle kurtuldum,ozellikle gece yatmadan soylersen yangindan kacan fareler gibi ciyaklayip kacarlar . hickimse sana bu mezari kaziyorum bak deyince evet girimde icine yatim iyi yapiyorsun demez kacmaya calisir,duygularini hissettim su an Allah yardimcin sehadet melekleri koruyucun olsun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)