Benim icin dua edermisiniz?

Bu konu Cemre83 tarafından 10 sene önce açıldı, 597 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce



Hayirli geceler arkadaslar,

Benim ve ailemin basinda dort bela var, detaylara girmiyecegim. Ailem ve ben uzun suredir bu belalar ile ugrasiyoruz ve bu dava’nin icinde ozellikle KUL HAKKINA girmek var, dusmanlarimiz tarafindan. Ben sizden bana hak verin, aileme hak verin asla demiyorum ve demem, cunku siz tabiki konuyu yakindan gormediniz, duymadiniz, yasamadiniz, sahit olmadiniz, o yuzden sizin bana haklisin, yada haksizsin demenizi bekliyemem.

Yardim istegime gelince. Arkadaslar, cok zorlaniyorum. Dusmanlarim beni tahrik etmeye calisiyorlar. Hakaret, asagalanmak, laf atarak, akliniza ne gelirse. Susuyorum, basimi obur tarafa ceviriyorum, ama tabiki haliyle kanim donuyor. Cok Ayetel kursi okuyorum, icimden Allahin o guzel isimlerini zikrediyorum, tahrik edilmemek icin ve onlarin seviyesine dusmemek icin. Belki diyeceksiniz ki, SEN NAPTINDA seni tahrik etmeye calisiyorlar? Kimse kimseye durdugu yerde tahrik etmeye calismaz. Ben bunu yaptim: Sadece kendimin ve ailemin hakkini korudum, savundum ve mudafa ettim ve halende ediyorum. Bunu hakkimiz olarak, adalete bas vurarak yapiyorum. Ama kalkip, kimseyi tahrik etmeye calismiyorum. Provokasyon yapmiyorum. Dedikodu yada iftira atmiyorum. Keske, dusmanlarimiz yigit olsaydi, acik yurekli ve saygi duyabilecegim bir dusman olsalardi, ama degiller. Bana dua edermisiniz soruma gelince, tahrik edilmeye calistigim icin onlar tarafindan, ilenmek, beddua etmek hatta kahriye okumakla, seytan beni durtukluyor. Yani her bir tahrik edilmeye calisindiginda, kalbime gelip gidiyor, gelip gidiyor, zor tutuyorum kendimi. Her insanin bir SINIRI vardir, o SINIRA yaklasip geri gidiyorum, yaklasip geri gidiyorum. Daha bugune kadar yapmadim, sukur Allaha. Ama bazen korkuyorum. Ya ani bir hirs ve kizginlikla yaparsam? Ya onlar oyle birsey yaparlarsa, artik dayanamiyacagim birsey yapipta, yaparsam birseyler? Korkuyorum, cunku o kahriyeyi yada beddua yi o maneviyat aninda yaparsam, tutacagini biliyorum. Nasil biliyorsun derseniz? Allah en dogrusunu bilir ama o 4 belalardan birisi bir seferinde aileme dokunarak oyle birsey yapmistiki, canim okadar yanmistiki, namazda Allah tan onu basimizdan def etmesi icin hickira hickira agliyarak ve haksizliga ugramis his ile dua ettim ve 1 ay aralamadi, Allah gercekten o belalardan birisini def etti, uzaklastirdi.

Benim icin dua edin arkadaslar, kotu birsey yapmasin, bedduaya yada kahriye okumasin, hirs nefsine sahip cikabilsin diye, ahiretini yakacak duruma dusurme ya Rabbi onu diye, dua edin.

Simdiden Allah razi olsun sizden, hakkinizi helal edin. Dua edendende Allah razi olsun, etmiyeninde cani sagolsun ve yine Allah razi olsun.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
cemreciğim dualarım seninle,sabah namazından sonra özellikle senin için dua edeceğim....... sabır ve tevekkül seni zafere ulaştıracaktır hiç kuşkum yok... Yanlız senden 1 hafta süreyle hergün 1000 besmele,farklı bir saattede 1000 hasbünallahü zikrini çekmeni istiyorum.
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Allah gerçekten veriyor doğru cemrecim.. Allah sana ailene yardım etsin çok zor bir durum şu an senin için.. Dualarımdasın...
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Allah yardimcin olsun bacim sana ve aylene yadim etsin insallah hayirlisiyla bu sikintilarinizdan kurtulmaniz icin bende insallah size dua edicegim.
bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
10 sene önce
Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah kötülere izin vermesin. Allah adaletiyle hükmedendir. Dualarımız siz ve tüm ihtiyacı olanlar için ...
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Sagolun, Allah hepinizden bin kere razi olsun. Tamam Zeinarda abla, yazdiklarini yapacagim. 7 gun boyunca hergun 1000 besmele ve baska bir saattede Hasbunallahu zikrini cekecegim. Allah razi olsun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)