Rahip kardeşime…

Bu konu apolat tarafından 10 sene önce açıldı, 649 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
apolat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 188
10 sene önce

Selamlar..Rahip kardeşim bizim işyerinin bahçesinde arkadaşıma ait olan cins bir köpek var. hangi cins olduğunu bilmiyorum. orta boylu sarı tüylü bir köpek. diğer kişilere karşı sevecen onlarla havlamadan oynayan onların yanında oldukça uysal olan bu köpek ben 10 metre uzağından geçsem dahi beni görünce yerinde duramıyor hırlayıp havlıyor bağlı olduğu ipi zorluyor saldırmak istiyor. başka hiç kimseye bunu yapmıyor.. dün bende sinirlenip üzerine gittim bu sefer kaçmaya başladı.. sence bu köpek bende ne görüyorda bu şekilde huysuzlanıyor. yardımcı olursan sevinirim..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
köpekten korktuğunu belli etmişsin,salgıladığın adrenalin onu saldırganlaştırıyor,sen sükunetini korursan o da sana sevecen yaklaşır,sen sevmeye başlarsan o da seni sever.....sen onu çıldırtan salgıyı salgıladıkça seni kendisine düşman görür..
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Evet zeinardaya katılıyorum negatif enerjiyi sezerler kotu şeyleri sezerler.. Son dönemlerde bana da yaklaşmıyorlar kaçmıyorlarda üstelik eskiden her hayvan neşe ile oynardı benimle özellikle kopekler ve ben kopekleri çooook severim...
apolat
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 188
10 sene önce
İnanın korkmuyorum .zaten korkulacak bir köpekte değil çok tatlı. bir yerde okumuştum köpekler daha doğrusu hayvanlar insanların göremediği farklı şeyleride görürler diye. ondan aura yapımla alakalı olabileceği aklıma geldi. ayrıca üzerimde taşıdığım birkaç tane muska da var. onlardan etkilenmiş olabileceğide aklıma geliyor. çok sakin olan köpek beni görünce müthiş derecede agresifleşiyor . bir şey anlayamadım:)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)