mekan büyüsü mü acaba?

Bu konu maniacteam tarafından 9 sene önce açıldı, 638 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
maniacteam
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce

arkadaşlar herkese merhaba.ben bu büyü işlerinden hiç anlamam,ilgilenmem de..lakin sözlümün ailesi inanılmaz derecede ağır kavgalar ediyor..sözlümün sürekli dayanılmaz baş ağrıları oluyor,benimle telefonda konuşurken durup dururken sinir bozucu şekilde uzun kahkahalar atıyor,gülmekten ağlayacak duruma gelse de gülmeye devam ediyor..annesi babası kedi köpek gibi sebepsiz bir şekilde uzun saatler kavga ediyor..sözlüm,evlerindeki saksıda üzerinde akrep çiyan vb.simgeler bulunan üzerinde arapça yazılar bulunan bir kağıt bulunduğunu söyledi ve bu kağıdı tutup yakmışlar.arkadaşlar ne yapılmalı?bu mekan büyüsü mü?yoksa karı-koca arasını açmak üzere mi yapılmış?ve bu büyünün evin başka yerlerinde bir devamı var mıdır?Allah razı olsun..

Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
9 sene önce
Tam olarak ne buyu oldugunu söyleyemem fakat kesinlikle huzur bozmak ayırmak ve tüm kısmetleri kapatmak için yapılmış oldugunu düşünüyorum.. Bulunan kağıdı yakması hiç iyi olmamış bu tarz şeylerin yakılmaması gerekir.. Mutlaka işin ehli birine gidilmeli ve herşeyi an baştan anlatılmalı..
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Yakmanin sakincali olduğu söylenir.profesyonel destek şart. Allah YARDIMCINIZ olsun inşaallah.bol Ayetel kursi okunarak ta Etkisi azaltila bilir.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Evi olumsuz enerjilerden temizlemesi sonrasında da ev halkının temizlenmesi gerekir...bunun için forumlarımızda büyü bozma ve büyüden korunma uygulamalarıyla nazar bozma uygulamalarının olduğu bölümlere bakabilirsin,o bölümlerde yapabileceğiniz bir uygulama seçip yapın....
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
sinir bozucu sekilde guluyorsa durmadan ,aglamaya baslayincada hic susmadan aglar,bu bir hastalik .aile ici siddet kavga olan ailelerin cocuklarinda cok gorulur evlenirseniz belki duzelir ,onun attigi kahkahalarin amaci kendinin cok mutlu oldugunu gostermek ,mutsuzlugunu kahkahalari ile gizliyor ama hasta oldugunu genede farketmissin.
maniacteam
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce
çok teşekkür ederim,tavsiyelerinizi dinleyeceğim,öncelikle profesyonel bir yardım almamız gerektiği konusunda haklısınız sanırım..kendi başıma hiç bir bilgi sahibi olmadan bir takım uygulamalara girişmek istemiyorum.ama nazar ve büyüden korunma tekniklerine de bir göz atacağım,yapabileceğim bir uygulama var ise;elimden geleni yapacağım.Allah razı olsun hepinizden,o büyüyü yaptıranın da evi ocağı tutuşsun ne diyeyim artık.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
zaten bu tur kotuluk icin yapan ****larin ve cocuklarinin aile fertlerinin baslarina hep kotu seyler gelir,ya yanarlar ya kaza geciriler yada carpilirlar ,zincire bagladigi hukmettigi gun gelir ozgurlugunu ister alamayincada aileye bela sacar
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)