Annem ve Babam

Bu konu urania tarafından 9 sene önce açıldı, 503 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
9 sene önce

merhaba lahutiye ailesi. annem cok önemli bir dertten muzdarip. Babam senelerce annemi aldattı o zamanlar annemin yanında kimse yoktu. iki abim var. Bizde daha kucuk olduğumuz için ne bizi bırakıp gidebildi nede bir çare bulabildi. en son 5 yıl önce babam dini nikah yaptı bir kadınla resmi nikah annemdeydi. Daha sonra boşandılar, yuva bozanın yuvası olmazmış! Ama anneme karşı bir türlü nefsi uyanmıyor adamın. Gozu hep dısarlarda. Beş vakit namazını kılıyo, oruçlarını tutuyo ama zinada banamısın demiyo. annemede kotu davranıyor. annemi mutsuz görmekten yoruldum, babamı nekadar sevdiğini en iyi ben biliyorum. Kısaca sizden isteğim sudur ki babamı evine baglayabilcek, anneme baglayabilcek bir dua varmı. Babamı anneme karsı yumuşatacak, sevgi besletecek bir dua var mı yardımcı olursanız cok sevinirim?.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Anlattıklarından çıkan sonuç; babanda büyü olabileceği yönünde...... Annene karşı soğuk olması akla bağlama büyüsünü getiriyor..Özellikle farklı kadınlarla birlikte olan erkeklerin pek çoğunda bu sorun görülebiliyor,birlikte olduğu kadınlardan biri ya da bir kaçı tarafından eşinden soğutma büyüsü yapılmış olabilir....belki annene de yapılmıştır.. Forumdaki büyü bozma bölümünü inceleyip birini uygulayabilirsin..
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
arkadasim burda biri yazmisti unuttum,onunda babasi sogukmus annesine ayni durumdaymis,ipe ayetel kursi okuyp dugumlemisler sonra karanlik bir yerde saklamislar,o gunden sonra duzeldi yazmisti,nasilsa kari kocalar sen ikisinin niyetine okuyup yapabilirsin
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Yanlış anlaşılmasın ama birşey kafama takıldı Bir kişi ye büyü yapılmış olması O kişiyi işlemiş olduğu hatanın vebalinden kurtarirmi Büyü nün yapıldığı insan bu sebeple meydan verdiği olumsuzluklardan sorumlu değil midir. Tamam diyelim ki kötü büyü kişiyi sorumlu kilmadi(öyleyse tabi) Peki büyünün tesiriyle olumlu ya dönen durum.Ayni şekilde kabul görürmü. Diyelim ki büyülüyüm kötülük yapıyorum Gene büyülüyüm iyilik yapıyorum. İradenin dışında başka bir unsurla gelişen davranış halim ne derece benim için artı veya eksi olabilir ki. Şu da var tabi birde hayatımız için okuduğumuz dualar. Bununla bir paralellik gösterirmi.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
kari koca arasi yapilirsa gunahi olmuyormus ben oyle biliyorum,uc sey icin yalan soylemek caizdir denilmis,biri savasta diyelim dusman esir aldi ,koy hakli magaraya saklandi ve dusmanin bilmemeis gerekli,esire soruyorlar oteki insanlar nerde ,oda mecbur gormedim bilmiyorum diyor,1 canida gitse bu yalandan bin can kurtariyor ve cennete giriyor,ama yalan tabi Allah bilirde sehit sevabi yazilir bence,birde yuva diyelim bir erkek karisini aldatiyor biri goruyor ,karisi sorunca gormedim oyle birsey diyo bu bizim toplumuzda cok var,aslinda sevap isliyo yuva yikilmasini engeliyor,zaten dunya capinda bir arastirma yapilmis turk erkekleri eslerini aldatmada 1 numara secildiler 2 sene once,ikinciyi italya kazandi:rofl[1]::rofl[1]:
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
Büyü yapılması da bir nevi imtihan büyü yapilan kişi için yani dogrumudur. Tesekkur ederim abla. Bu soruyu su yüzden sordum: Bir arkadaş kendine büyü yapıldığı sürekli dile getiriyor. Nedense sorumsuzluklarini hep bu iddia ettiği büyüye bağlıyor. Sürekli saçma salak şeylere para harcıyor ki durumu iyi değil. Uyarıyorum hep bu büyüden diyor. Baktiriyoruz ******* ya büyü de çıkmıyor. ****** da vefat etti zaten. Hayır o değil zırt pırt beni arayıp şu söylemi bu böylemi diye de soruyor. İyi biri iyi olmaya da kabak tadı verdi artik. Az kaldı ben büyü yapicam:):)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)