bir sıkıntım var. yardım istiyorum.

Bu konu nurbanucihan tarafından 9 sene önce açıldı, 677 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
nurbanucihan
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce

ilmi kuvvetli ve bu konularda bilgisi olan arkadaşlarıma bir sorum olacak. beni aydınlatır veya ulaşabildiği kaynaklardan araştırma yaparak, fikirlerini paylaşan olursa çok sevinirim. zira ben bu konuda araştırma yapmama rağmen bir sonuca ulaşamadım.

aslı sultan isimli bir cin var mı? var ise hangi kabileden ve ne ile görevli. bu ismi çok net hatırlıyorum. isim doğru ama herhangi bir kaynağa ulaşıp araştırma yapamadım. sadece internet üzerinden denemelerim oldu. dediğim gibi **** ziyareti yaparak, yanlış yönlendirilmek veya bu konu üzerinden maddi manevi sömürülmek istenmedim.

11 yaşımdayken, havas ilmi ile ilgilenen ve bu konuda hizmetlileri olan dayım; meraklı sorularıma karşın bir gün benden 1 bardak su getirmemi istedi. getirdiğim suyun içine okuma ve üfleme yaptı. bardağı elime verip ” aslı sultan senin arkadaş olmak istiyorum ” dememi istedi. bunları söyledikten yaklaşık birkaç dakika sonra bir bardak suyun içinde çizgi film karakteri gibi bir kız gördüm bana el sallayan.. kısa sürdü ve kayboldu..

ertesi gün gece uyumak için yattığımızda; ince ve güzel tınılı bir kadın sesi ile ismim çağrıldı. gözümü açtım ama ardıma dönüp bakmaya korktum. ikinci çağırışında ise anne diye çığlık attım.. dayım gelip evimize ve bana okuma yapmıştı o dönem..

ancak bu olaydan 8 ay sonra aniden babam ve babamdan 1 hafta sonra ise dayım vefat etti..

dediğim gibi o zamanlar 11-12 yaşlarımdaydım..

15 yaşıma kadar bir durum yoktu.. yaşadık gittik.. ancak 15 yaşımda bazı sıkıntılar ve garip olaylar yaşamaya başlamıştım. o dönem bir ****ya gittik ailemle.. musallat olunmadığını ama istendiğini söyledi. bir muska yaptı. o kadar zor yaptım ve o kadar güçlü bir muska ki, sakın ola kaybetme, ileride oğlun olacak ve askere giderken oğluna takacaksın bu muskayı dedi.

ancak ben 5 ayın sonunda banyo yapmak için üzerimden çıkardığımda, muskayı yerinde bulamadım. çengelli iğne kapalı duruyor ama muska yoktu.

**** ile irtibat kurduğumuzda.. sabaha karşı kapıma attılar ve bir daha yapamam, beni aramayın demişti.

10 küsür yıl geçti.. bazı olaylar yaşadım, rahatsızlıklar yaşadım, hissettim, rüyamda korkuttular vs.. ama namaz kılıp, okuduğum dua-esma ve ayetlerle bu durumu atlattım.. ancak halden düşüp bunları yapamıyorsam sıkıntılarım arttı..

ancak son bir kaç aydır benzer durumlar yaşıyorum.

sürekli uyku hali, halsizlik ve gerginlik, boyun uyuşması, sol koluma baskı, karıncalanma.. yalnız kalma isteği, her konuda isteksizlik..yanımdan biri geçer gibi veya yanımda biri durur gibi hissetme, zihnimde bana ait olmayan düşünceler var sanki.. evin içinde cam kapı açık değilken yel alma, eşimin bana seslendiğini duyma ama seslenmemiş olması, kapım tıklandı gibi duyma ama kapıyı açtığımda kimsenin olmaması.. prizde takılıyken düğmesinden kapattığım elektrik süpürgesinin kendi kendine çalışması, rüyamda korkutulurken çeşitli şekillerde bana yardım eden bir hissin beni uyandırması vs.. gibi gibi durumlar.. ilk rüyamda gece yanıma yaklaşıp bana dokunmak isteyen bir erkeğin olduğunu gördüm.. tam o sırada pencereden 3 ışık topu geldi ve ben o aydınlıktan gözlerim kamaşarak uyandım.. ikinci rüyamda annemin evine gidiyorum ve siyah tenli, siyah saçlı, gözlerinde beyaz kısım olmayan, beyaz kıyafetli bir erkeğin bana saldırdığını görüyorum, annem ise tepkisizce koltukta oturuyor oluyor.. üçüncü rüyamda ise kara çarşaf giymiş bir kadının beni iterek yere düşürdüğünü ve uzanıp almak istediğim bir şeyi ayaklarıyla ittiğini görüyorum.

bu yaşadığım sıkıntıların artmasından korkuyorum, benimle iletişim kurmalarından, rahatsızlık vermelerinden de.. evet ilmi kuvvetli bir ****ya gitmek istiyorum.. ama tam ne olduğunu anlayamıyorum, önce kendim çözsem daha iyi olacakmış gibi hissediyorum.. çünkü bu durumu hangi ****ya anlatsam kesin musallat diyecekler.. biri bana fikir verebilir mi, yardım edebilir mi.? aslı sultan ismini net hatırlıyorum.. böyle bir cin var mı? ben ne yapmalıyım.? namaz kılıp, dua ve ayetlerimi okuyorum, sürekli korunuyorum.. şu an gayet iyi durumdayım ve algım açık.. bunları yaptığım süre içinde korkmuyorum. ama bazen bunlar bile bana ses duymama engel olmuyor örneğin. ama bunlar dışında çok belirgin şeyler yaşamamı engelliyor..

yardımlarınız ve fikirleriniz için Allah razı olsun. ben her zaman internete giremiyorum. umarım sonraki bağlandığımda burada beni aydınlatacak cümleler görebilirim. Teşekkürler.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Derdinizin dermanını buralarda bulmak çok zor,belli ki dayınız size bir arkadaş vermiş ama onu nasıl yöneteceğinizi öğretmeye ömrü yetmemiş.... Korkunun ecele faydası yoktur derler ya sizinki de böyle birşey korkularınızı yenip iletişim kurmanız ve Allahtan başka hiç bir şeyden korkunuz olmayacağını bildirmeniz gerekir.... Eğer zaman zaman gerekli okumaları yapamıyorsanız o takdirde youtube da bulacağınız rukyeler ve özel ayetler sureleri evin içinde duyabileceğiniz volümde açıp dinlemeniz sizi biraz olsun rahatlatır.. İlminden emin olmadığınız şimdilerde her köşe başında bulunan Hca takımından da medet ummayın,ticari kaygılarla insanları sömürenlerden uzak durun...
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
gecmis olsun,kapi gicirtisi,insan sesi bu tur gurultuler korkmalar,ayrildiginiz ozlediginiz birisi vardir belkide,asli sultan diye cin varmi?busuru cin ismi var milyonlarca kimse bilmez bunu,yalniz o soyler size nerden geldigini,kabilesi kimler,adi ne neden gelmis,korkma bir daha bunlari sor ona,yok yok ben korkarim dersen,soyle yapabilirsin,bir yere uzan sessiz ortam olsun,dilinle degil aklinla asli sultani dusun,seni tanimak istiyorum,adini,yerini yurdunu bana ne tur hizmet etmek istiyorsun amacin nedir diye sor dusunce yolu ile,cinler dusunceleri okumada uzmandir ve yanitlarini sana senin ona verdigin sekilde telepati ile geri alirsin,ama bu sirdir ,onu ele verme bir daha seninle konusmaz kuser,Ayetel Kursi ve sonunu ve huvel aliyyul azim vird edinebilirsin,seytanlarin tirsar,ustelik kalbine huzur dolar ,1 ayetel Kursi okundugunda 7 gorunmez kale insan etrafina orulurmus,2 tanede 14 hesabimda iyi hani :rofl[1]:
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
9 sene önce
Ne kadar cok insan var cinim olsun isteyen . Hele biri de bensem :) senin yerinde olsam bir dakika durmam cağırırım cini , kücük bir mesaj işaret alsam . Ben sana celal derim , lafza-i celal . Denizi bile taşıran celaldir . 4356 kere zikri vird et ki cinle konuşurken dilin cözülsün korkun olmasın . Madem cinler bizim tersimiz sendeki celal ona korkaklık olarak yansır . Kolay gelsin .
saba
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 7
9 sene önce
Nurcihan arkadaşım ben yeni üye oldum özel mesaj sistemini kullanamadım beceremedim sen benimle iletişime geçmeye çalış
BURKAN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 225
9 sene önce
asli sultan pakistan hindistan bolgesinde devrik bir cin kralinin kizidir,harb halindeki diger kabile tarafindan surgun edilmistir asli sultanda dahil.musluman cinlerdendir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)