Bitkimin hızlı büyümesini istiyorum.

Bu konu palmface tarafından 9 sene önce açıldı, 818 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
9 sene önce

Arkadaşlarım , Kardeşlerim sizden bir ricam olacak.
Benim yaklaşık 1,5 senedir falan diktiğim hurmalar var ve ben bu hurmaların daha hızlı büyümesini ve mahsül vermesini istiyorum. Bu hurmalara hangi duaları okumalıyım ne yapmalıyım bana yardım eder misiniz ?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
her canlının bir büyüme süresi vardır,bunu değiştiremezsiniz... Eminim ki anneniz sizi doğurduğunda hemen bir kaç gün içinde büyüyüp okula gitsin diye dua etmemiştir...:thumbsup[1]:
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
9 sene önce
Bir arkadaş Melik esması ile bitkilerinin çok hızlı büyüdüğünü mü ne söylemişti siz de ona teşekkür etmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam Şimdi soruyu sorma sırası bende Neden o kişiye teşekkür ediyorsunuz da bana gelince böyle bir örnek vererek beni soğutuyorsunuz? yani alt tarafı normal bir dua verseniz bile hem siz sevap kazanırdınız hem ben kazanırdım yine de size karşı herhangi bir kin gütmüyorum ve sorumun cevabını hala bekliyorum mahsül için dua arıyorum yardımınızı istiyorum :)
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
9 sene önce
Saffat suresi 1 den ona kadar olan ayetleri oku . Bitkiyi büyümesine yardımcı olurmu bilmem ama başka faydaları da var :-)
lotto
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 19
Yanıt Sayısı: 57
9 sene önce
selamlar bakara suresinin 261 ayetini 4 kiremit parcasi üzerine yaz tarlanin 4 bir tarafina göm allah yardimcin olsun
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
[QUOTE=palmface;141600] Benim yaklaşık 1,5 senedir falan diktiğim hurmalar var ve ben bu hurmaların daha hızlı büyümesini ve mahsül vermesini istiyorum. ben sizi hic anliyamadim yukaridaki yazi size ait degilmi?hizli buyumesi ve mahsul vermesini istiyorum yazmissiniz,surekli saldirgan cevaplar insanlari asalayaci hayir oyle degil yanlis anladiniz,hayir boyle degil yanlis anlamissiniz,biz anlayamiyoruz seni ama umarim odun kafali hurma agacin anlarda seni guzelce buyur sizde guzel mahsuller alirsiniz :biggrin[1]:
BURKAN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 225
9 sene önce
kuran dinletilen bitkilerin 3 kata kadar hizli buyudugune dair arastirmalar var...
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce
Sayın Zeinarda. DUHANE İ FELATUNİYYE DE Fiz Ziraat diye bir uygulama var. FİZ ZİRAAT HEMEN MEYVE YETİŞTİRMEK Bu bölüm ziraat tohumundan ekip, hemen meyve yetiştirmek hakkındadır. Filozof Eflatun buyururki: İstersen istediğin tohumu ekip, bir iki saat içinde yetiştirip, meyvesini alırsın. Bunun için: Yetiştirmek istediğin bitkinin tohumundan, Şeirel Hindi den, Hıyar çekirdeği ve birazda Hacamat kanı alıp, hepsini bir kabın içine koyarak yedi gün güneşin altında beklet. Sekizinci gün güneş altından alıp, bir Pamuk içine koy. Sonra içi toprak dolu bir saksının içine ek. Daha sonra üzerine sıcak su serpip bir mendil ile üzerini ört. Biraz bekledikten sonra tekrar sıcak su serp ve yine üzerini mendil ile ört. Bir saat sonra çiçek açıp meyvesi yetişir. Bu meyveyi istediğin kimseye ver yesin, ama kendin yeme. Çünkü o meyvenin aslının neden meydana geldiğini biliyorsun. Ne tür bir çekirdek ekersen böyle yaparsın . Sanırım sizin reddettiğiniz şey de oluyomuş ?
bibakipcikicam
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 6
8 sene önce
Ciceginin büyümesinden, eşya yenilemesine kadar her soruya cevap veriliyor da benim bin dereden şu getirip te yazma cesareti gösterdiğim sıkıntılarım ve sorularıma neden cevap alamıyorum bay&bayan allameler?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)