acil.

Bu konu yildiz54 tarafından 8 sene önce açıldı, 514 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
yildiz54
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 70
8 sene önce

antepte olaylar vardi. damadima kizima gitmeyin. basiniza birsey gelir. dedim. kizim ilahiki esim gitmek istiyor. gitmesin. dedim. durmaz dedi. o zaman yanliz gitsin. sonra gidersiniz. öf ya . korkum var. ne yapayim. dedim.. diye damadim küsmüs bana konusmuyor. annen gelmesin buraya demis kiza. .torunlarimida özledim. bu yuzden dua istiyorum. yada bilmiyorum yardin edin. Allah razi olsun.

Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
8 sene önce
Keske demek Islam da yoktur cünkü olan olmustur. Ama bence siz siz olun kari koca kararlarina hic karismayin. Damadinizi bence kenara cekin ve niyetinizin kötü olmadigini dile getirin. Anlayisla karsilayacagini tahmin ediyorum. Illa dua derseniz, suan bilmiyorum ama notlarimi karistirmam gerek.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Yıldız,çocuklar evlendikten sonra artık kendi kararlarını kendileri verirler,bu onların kendi ana babalarından bağımsız bir aile olduklarını gösterir..... Hiç bir aile de dışarıdan müdahaleyi kabul etmez.Bir de bunun tam tersini düşün;kızının kayınvalidesinin aynı müdahalede bulunması kızının hoşuna gider miydi.... Üstelik en kırıcı noktayı da açıkça söylemişsiniz;damat yanlız gitsin sözü bence bu kırgınlığın en büyük nedeni...Sonuçda o da bir ananın evladı,bir tehlike varsa onun için de var... Anladığım kadarıyla bu konu basit bir tartışma olarak kalmamış... Bir anne evladını evlendirdiğinde bir evlat daha edinir;damat da gelin de artık o ailenin evladı sayılır.... Siz damadınıza kendisini evladınızdan ayırmadığınızı hissettiremezseniz bu tür kırgınlıklar kaçınılmaz olacaktır.... Artık onlar da ana-baba,onlar da çocuklarını en az sizin kadar düşünürler... Müdahaleci bir kaynana değil,evlatları için endişe duyan,ama evlatlarının aile yapısına saygılı bir kaynana olmalısınız.. Gerçek niyetinizin ne olduğunu damadınıza anlatıp gönlünü almanız gerekir,ana-baba özür dilemez diye bir kural yok....Ana-baba da en az çocuklar kadar hata yapar..... Özel bir dua aramanıza gerek yok namazlarınızın sonunda ya da her aklınıza geldiğinde çocuklarınızı allaha sığındırmanız ve onların huzuru mutluluğu için dua etmeniz yeterli.... Bu arada damadınızın gönlünü de almanız gerekir...Kızınızın mutluluğunu istiyorsanız damadınızın huzur ve mutluluğu için dua etmelisiniz.......
yildiz54
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 70
8 sene önce
tabiki dogru diyorsunuz. karismiyorum. olaylar olunca korkumdan onlarda biliyor.baslarina birsey gelir diye. yoksa tabiki gidecekler. rabbim damadimin yuregine yumusatsin nefretini sevgiye cevirsin tez. dua.dan baska gelmiyor.
yildiz54
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 70
8 sene önce
ayrimcilik yapmiyorumki. ve kaynanalikta yapmiyorum..bir tane daha var damadim. ben karismam. gelinime bile karismam. olay deyince yanlis anladiniz galiba. teror olaylari oldugunda gitmeyin demistim..allaha sukur aralarinda bir sorun yok.cok sukur.
yildiz54
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 70
8 sene önce
dua istemekle hata yaptim. ( ciciperi) kusura bakma.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)