moralim sifir

Bu konu yildiz54 tarafından 8 sene önce açıldı, 482 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
yildiz54
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 70
8 sene önce

30 senelik bayan arkadasim varkardes gibiydik.belki ben öyle sandim.meger arkamdan kuyumu esermis. ögrenince sok oldum.hala atlatmis degilim. derler ya cahille dost olma.yari yolda birakir.yada satar seni. ayni sekilde oldu. ben bu kisiye hakkimi helal etmeyi düsünmüyorum. ve yanlismi düsündüm.paylasmak istedim.beynim durdu. 🙁 .bulmus oldugum eski evimde büyüleri ve yeni evimi ondan baskasi bilmiyordu. kapilarima yapan kisi oldugu ortaya cikti. anlamiyorum insan bir kahvenin kirk yil hatri var derler. veya ekmek yedigin kisiye hainlik yapma. derler.bizlerde.

Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
8 sene önce
Emin misin o arkadasinin bunu yaptigina? Yoksa varsayimlarla mi konusuyorsun? Hak, hukuk meselesi hesap günü degisir. Sen mahserde hesaba cekilirken, sende de hakki olanlar senden istemeye kalkacaklardir. O telasla orada her sey degisebilir. Cünkü son helallesme orada olur. Sen istedigin kadar haram olsun de, asil önemli olan son noktadir.
yildiz54
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 70
8 sene önce
malesef is yerinde arkadaslarada sordum.onlarda biliyorlarmis. senin onunla görüsmen dogru degildi. yardim etme anlatmaya calistik. neyse ögrendin dediler. bundan sonra asla bulundugum yere ve yanima gelmiyecek. huyumu bilirsiniz. tmm. dediler.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
buyuleri genelde en yakin akraba es dost arkadas yapar,sizi tanimayan bilmeyen bir insanin yaptirmasi cok uzak bir ihtimaldir
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
kim karisini sevmez buyu yaptiri ayrilmak icin,kimi kocasini sevmez baska erkegi sever kocam benden sogusun ayrilsin diye yaptirir,kimi en yakin arkadasini kiskanir yere dusurmek ister isin en garip yanida biz dost es ve arkadas deriz bilmeden
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
biraz kaba olacak ama sevgili yıldız54, arkadaşlığınız içinde çatırdamış, artık bu saatten sonra dikiş tutmaz..en iyisi geçmişe sünger çekmek. ben yine de derim ki gözünle görmediğin, kulağınla işitmediğin ve kendi ağzıyla itiraf edilmediği hiçbir şeye meyil verme...aksi olursa; sonra vicdanınla başbaşa kalırsın.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)