2 yasindaki torunumun tavirlari lutfen yardim edin

Bu konu CiciPeri tarafından 8 sene önce açıldı, 703 kere okundu ve 13 Cevap verildi.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce

sevgili arkadaslar hepinize iyi gunler,benim bir sorunum var ve artik bununla basa cikamiyorum,uzun zamandir torunumun yuzunden huzursuzum su an iki yasinda,gun gectikce dahada beter olmaya basladi,ilk baslarda bebek oldugu icin umursamadim sadece elimden geldigi kadar ona iyi bakmaya calistim,annesi istemiyor iki aylikken bana birakti gitti,annesinin nerde oldugu bile belli degil,ilgisiz bir anne ondan yardim alamam zaten yardimda etmez,elimden geldigi kadar onun ac kalmamasi kimseye muhtac olmamasi icin ugrasiyorum,ne verirsem yiyor ama sadece et turleri,salam ,sosis,sucuk,tavuk,balik ev yemeklerinden olse yemiyor burnunu yukari dogru kivirip ,gozlerime bakiyor ama o bakislar nasil cigerimi delip geciyor et vermezsem,sanki ocagi basina yikilasica,geberesice,rabbim seni beter etsin insallah hani nerde benim sosisim baligim der gibi,bu bakislardan cok rahatsiz oluyorum ve korkuyorum bazen gozlerini kisip oyle derin derin bakiyorki gozlerime ,birde bende his gucu oldugu icin korkmaklada hakliyim,hemen en sevdigi seyleri veriyorum hipnoz ediyor sanki beni bakislariyla yoksa ben vermem ev yemekleri uzerinede sut icebilir cunku iki yasinda kedim,ne yapabilirim bu bakislardan nasil kurtulabilirim lutfen yardim edin:crybr1::crybr1::crybr1:

caucasian
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 129
8 sene önce
Cici bugun kafam allakbullak oldu bugun okudum okudum birturlu icinden cikamadim. :wacko[1]:Torunun kedimi yoksa torunun icin mi kedi diyorsun?
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Ben de diyorum ciciperi yaşlıdır torunu var heralde :)) ben de dertliyim dört senelik muhabbet kuşumuz öldü annem babam ağlaya ağlaya bir hal olduk. Yeşimi çok özlüyorum. Cıvıltısı evde eksik evim bile yabancı geliyo
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
8 sene önce
İkna edemediğim kedi yoktur, kediler üzerinde hakimiyet kurabilen tek canlı benimdir galiba. Neden acaba? :biggrin[1]:
gammzeem
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 42
8 sene önce
kedinin derdi bitmez köpek ona daha tamahkar ama kediye verdikçe daha ve dahası,dışardaki kediler nasıl yemek seçmiyor çünkü mecburlar bulduklarını yemeğe.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
torununu sevgiyle kucaklarım cici :) her zaman bir köpek sahibi olmak istemişimdir hatta hayal bile kurmuşumdur ama ben ve oğlum allerjimiz olduğu için hayvan yasağımız var.. yazılarını okudukça diyorum ki; onların da bebek gibi şımartılmaya ve nazlamaya ihtiyaçları var yazık annesi de yoksa istekleri olsun bari:)
Yağmura Özlem
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 64
8 sene önce
[QUOTE=CiciPeri;147635]sevgili arkadaslar hepinize iyi gunler,benim bir sorunum var ve artik bununla basa cikamiyorum,uzun zamandir torunumun yuzunden huzursuzum su an iki yasinda,gun gectikce dahada beter olmaya basladi,ilk baslarda bebek oldugu icin umursamadim sadece elimden geldigi kadar ona iyi bakmaya calistim,annesi istemiyor iki aylikken bana birakti gitti,annesinin nerde oldugu bile belli degil,ilgisiz bir anne ondan yardim alamam zaten yardimda etmez,elimden geldigi kadar onun ac kalmamasi kimseye muhtac olmamasi icin ugrasiyorum,ne verirsem yiyor ama sadece et turleri,salam ,sosis,sucuk,tavuk,balik ev yemeklerinden olse yemiyor burnunu yukari dogru kivirip ,gozlerime bakiyor ama o bakislar nasil cigerimi delip geciyor et vermezsem,sanki ocagi basina yikilasica,geberesice,rabbim seni beter etsin insallah hani nerde benim sosisim baligim der gibi,bu bakislardan cok rahatsiz oluyorum ve korkuyorum bazen gozlerini kisip oyle derin derin bakiyorki gozlerime ,birde bende his gucu oldugu icin korkmaklada hakliyim,hemen en sevdigi seyleri veriyorum hipnoz ediyor sanki beni bakislariyla yoksa ben vermem ev yemekleri uzerinede sut icebilir cunku iki yasinda kedim,ne yapabilirim bu bakislardan nasil kurtulabilirim lutfen yardim edin:crybr1::crybr1::crybr1:[/QUOTE] anlamadım kedi mi torun mu?
caucasian
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 129
8 sene önce
Kedim olmadi ama bildigimi okudugumu soylebilirim ancak.. "Kediden ogrenecek cok sey vardir. Kediler cok sabirlidir ve hurriyetlerine duskundur. Kedi kesinlikle nankor degildir, ama insanoglu oyle zanneder. Kedi tirnaklarini batirirsa bunda bir hikmet oldugunu unutmayin" "Kediye eziyet edene veya oldurune bu dunyada buyuk bir bela verilir ve butun omru boyunca ceker bu belayi"
caucasian
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 129
8 sene önce
kedi konusu acilmisken bri ekeme daha yapmak istiyorum. Resûlullah Efendimiz ”Hubbül hırratı minel iman” (Kediyi sevmek imandandır) diye buyurdugunuda unutmamak lazim. Sebebi soruldugundada acik bir cevap vermemistir.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Bir bilgi de benden olsun,kediler aynı zamanda bir hekim gibidir,kucağınıza geldiğinde gerek patileriyle gerekse burnuyla özellikle dokunduğu bölgede mutlaka tıbbi bir rahatsızlık vardır,hiç yanılmıyorlar...sizin nbile farkında olmadığınız bir rahatsızlığı ortaya çıkarabilirler...
kevser
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 15
Yanıt Sayısı: 624
8 sene önce
aynen katılıyorum zeinerda ablam bu son bir aydır benim kedim durmadan midemin üst kısmına gelip oturuyordu ki bu aralar önemli sorunlar cıkacak gibi görünüyor agrılarım daha yeni başladı oysa bıdıgım hissetmiş.:sad:
kevser
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 15
Yanıt Sayısı: 624
8 sene önce
Allah razı olun aminnn nerde varsa herkesede banada inş
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
Bu arada kedim hamile bu hafta dogurur tahminim,ama karektersiz bir kedi oldugu icin dogacak bebeklerininde genler yuzunden onun ona benzemesinden korkuyorum,annesi cok karekterli bir kediydi ve asildi sevimliydi,yavrulari hata yapttiginda sozunu dinlemediginde cok agir cezalara carptirirdi hatta beyaz tatli 4 yavrusunun icinden ,bir yavrusu vardi adini seker koymustum annesini dinlemiyordu onun yaninda kalmasi miyavladiginda yanina gitmedigi icin boynundan isirdi cunku duzeni bozuyordu asilik huyu ile oteki yavrularida kendi gibi basi bos,duzensiz anneye isyan etmelerini sagliyordu,ve gercekten kedim zor gunler yasiyordu,mecbur kaldi yavrusunu isirdi ve oldu cok uzuldum oldurdugu icin ve kizdim
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
8 sene önce
Allah'ım neler oluyor bu topicte :biggrin[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)