arkadaş çevremizi arttırmak için

Bu konu Gaflet tarafından 8 sene önce açıldı, 668 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Gaflet
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce

Merhabalar :biggrin[1]: Ben yeni üye oldum :biggrin[1]: . Biraz zamandır siteyi takp ediyorum gerçekten çok güzel bir site.Çok faydalı Allah sizden razı olsun gerektiğinde insanlara yardım eden iyi niyetli insanlarsınız anladığım kadar :biggrin[1]: . Dediğim gibi yeni üye oldum hem forumdaki etiketleri görmek için :biggrin[1]: hem de bir sorum var.
Bne toplum içinde pek dikkat çekmeyen yıldızı düşük derler öyle bir insanım.
artık iş hayatınada başladım . istediğim gibi davranmıyolar çok önemsiz görüyo insanlar beni :crybr1: Bazı insanlar vardır çok çekici çok hoş hemen tanışmak istersin arkadaş olmak istersin.İşte benim gibi bunu tam tersi olan insanlar için ne önerirsiniz diye sormak istiyorum. İnsanlar benimle konuşmak istesin benide görsünler artık diyorum . forumda aradım ama biraz acemiyim olması gerkir diye düşünüyodum bulamadım 🙁 yardım cı olursanız çok sevinirim gerçekten .Birde hiç dostum yok ben hep bundan dolayı üzgün olmuşumdur kendşimi bildim bileli.bütün kötü özelliklerimden uzaklatırmdım kendimi artık çok iyi bir insan oldum eskisine oranla ama dediğim gibi ne kadar iyi niyetli samimi olsamda dualarım kabul olmuyo . vardır bi hayır diye düşünüyorum işte yıllar geçiyor böle yalnızlığın içimi kemirip beni bitirmesi :crybr1: nese bunun için bi öneriniz var mı ? gerçek bir dostum olması için belki bi dua, bilniyorum yani . ben yıllarca mutsuz olmak istemiyorum.herkes mutlu ben mutsuzum bütün çevremdekiler mutlu buda benim kafamı bozuyo nazrım acayip deydiği için hep etrafıma felak nas okuyorum falan :biggrin[1]: iyi bi insanım ama niye hayat böyle benim için bilmiyom bunun çok farklı sebepleri olduğunu söyleyenlerde var araştırdığıma göre ama onlara hiç değinmek istemiyorum 🙂 bi yardım ederseniz çok sevincem geerçekten :biggrin[1]: çok teşekkür ederim :biggrin[1]:

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
[QUOTE=Gaflet;149467]Merhabalar :biggrin[1]: Ben yeni üye oldum :biggrin[1]: . Biraz zamandır siteyi takp ediyorum gerçekten çok güzel bir site.Çok faydalı Allah sizden razı olsun gerektiğinde insanlara yardım eden iyi niyetli insanlarsınız anladığım kadar :biggrin[1]: . Dediğim gibi yeni üye oldum hem forumdaki etiketleri görmek için :biggrin[1]: hem de bir sorum var. Bne toplum içinde pek dikkat çekmeyen yıldızı düşük derler öyle bir insanım. artık iş hayatınada başladım . istediğim gibi davranmıyolar çok önemsiz görüyo insanlar beni :crybr1: Bazı insanlar vardır çok çekici çok hoş hemen tanışmak istersin arkadaş olmak istersin.İşte benim gibi bunu tam tersi olan insanlar için ne önerirsiniz diye sormak istiyorum. İnsanlar benimle konuşmak istesin benide görsünler artık diyorum . forumda aradım ama biraz acemiyim olması gerkir diye düşünüyodum bulamadım :sad: yardım cı olursanız çok sevinirim gerçekten .Birde hiç dostum yok ben hep bundan dolayı üzgün olmuşumdur kendşimi bildim bileli.bütün kötü özelliklerimden uzaklatırmdım kendimi artık çok iyi bir insan oldum eskisine oranla ama dediğim gibi ne kadar iyi niyetli samimi olsamda dualarım kabul olmuyo . vardır bi hayır diye düşünüyorum işte yıllar geçiyor böle yalnızlığın içimi kemirip beni bitirmesi :crybr1: nese bunun için bi öneriniz var mı ? gerçek bir dostum olması için belki bi dua, bilniyorum yani . ben yıllarca mutsuz olmak istemiyorum.herkes mutlu ben mutsuzum bütün çevremdekiler mutlu buda benim kafamı bozuyo nazrım acayip deydiği için hep etrafıma felak nas okuyorum falan :biggrin[1]: iyi bi insanım ama niye hayat böyle benim için bilmiyom bunun çok farklı sebepleri olduğunu söyleyenlerde var araştırdığıma göre ama onlara hiç değinmek istemiyorum :smile: bi yardım ederseniz çok sevincem geerçekten :biggrin[1]: çok teşekkür ederim :biggrin[1]:[/QUOTE] bu ceneyle nasil yalniz kaldin bende anlamadim valla :rofl[1]:
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce
her gün abdestli bir şekilde sayısız kez Ya Fettah ism i şerifini okursanız 1 aya kalmaz hayatınız değişecektir. Size en büyük yardımcı bu isimdir. Başkalarının kalbinde sevgi tomurcukları açtıracaksınız ve kapalı olan kısmetinizi rızkınızı belki de açacaksınız. Yani kapalılıklar gidecek. Allah Fettah tır yani kapalılıkları açandır. Ayrıca okumaya başlamadan önce Salavatül Fetih Sığasını okumanızı tavsiye ederim. 1 ay sonra gelip teşekkür edeceksiniz :)
eylül84
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 187
8 sene önce
Bu zamanda gerçek dostu kim kaybetmisde sen bulacaksın😂kendini yalnız hissetme; "Allah kuluna kâfi değil mi"? Belkide seni kendi katında koruduğu için durumun böyledir bilemezsin😊
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)