kotu birsey yaptim

Bu konu pamuk1320 tarafından 8 sene önce açıldı, 740 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
pamuk1320
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 54
8 sene önce

Gunah oldugunu biliyorum. Cok utaniyorum. Boyle bir umut kapisi aradigim icin. Ben son zamanda cok sayida fal baktirdim. Bir yerden sonra bagimlilik haline geldi. Iyi hirsey duyunca tekrar duymak istedim. Kotu bisey duyunca agladim tekrar baktirmak istedim . Derken sevmedigim halde surekli kahve icme istegi geliyor sirf fincan kapatmak icin.
Allahtan baskasi gelecegi bilemez bunu cok iyi biliyorum
Biraktim bugun. Namaz kilmak istiyorum. Ama fal baktiranin namazi 40 gun boyunca kabul olmazmis. Tovbe ettikten sonra 40 gun beklemeli miyim ibadetlerime devam etmek icin

palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce
Böyle bir şey yok. Kur'an da fal baktırdıktan sonra 40 gün ibadetiniz kabul olmaz yazmıyor. Namazınızı kılarsınız. Allah'a borcunuzu ödersiniz lakin sevap alamazsınız.
evildead
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 89
8 sene önce
yahu ciğeri yanarak rabbine giden, eli boş döner mi ? nasıl böyle cümleler kurabiliyorsunuz kılarsınız ama sevap alamazsınız diye bir şey olur mu ? sen ibadetlerini aksatmadan yap kardeşim yüceler yücesi kimseyi kapısından boş çevirmez. sen temiz niyetinle git rabbim, sana tüm iyilikleri nasip edecektir.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Bu saçmalıklara muhatap olmak istemiyorsanız Kur'an-ı Kerimi güvenilir bir mealden ve tefsirlerinden okuyun.... Allahın işine karışmamayı ne zaman öğreniriz bilemem,ama bildiğim bir şey var ki şu kadar gün ibadetiniz kabul olmaz diyenlerin de ya da şu kadar gün sevap alamazsın diyenlerin de sözleriyle,ahkam kesmeleriyle işledikleri günahlar en az fal baktıranın günahı kadardır.... Siz tevbenizi edin,tevbelerinizin kabulü için sadakanızı verin,istiğfar tesbihini dilinizden düşürmeyin,gerisini Allah-ü Tealaya bırakın... 40 gün namaz kabul olmaz diyenler ya da sevabı alınmaz diyenler Allah-ü Tealanın merhametinden rahmetinden ümidi kesmiş ve bu nedenle de şirke düşmüşlerdir.....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)