Annem çok rahatsız

Bu konu archer tarafından 8 sene önce açıldı, 663 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
archer
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 11
8 sene önce

Değerli kardeşlerim ve abilerim benim annem günde 2 paket sigara içiyor lütfen onun iyileşmesi için dua edermisiniz?Modern tıbbi yöntemler pek faydalı olmadı.Kendisine bakımı azaldı lütfen çok çaresiz bir haldeyim.Doktoru da doktorlugunu bıraktı ben başemedim diye doktor doktor geziyoruz.Panik atak,anksiyete,sürekli kendisine iç sıkıntısı geliyor banada dua edermisinz ben de iş bulamıyorum çok içe kapanığım kimseyle konuşamıyorum kimseyle konuşma isteğim yok arkadaşlarım yok etrafımda kimse kalmadı çok çaresizim ve kimsesizim facede görüyorum ilkokul arkadaşlarımın çoğu evlendi işe yerleşti ama bende bir çaba hareket yok kimsenin yüzüne bakamıyorum Lütfen benim içinde dua ederseniz bende Allaha yalvarıyorum ama bir işlerim düzene girmedi..

Murat ali
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 92
8 sene önce
Allah annenede sanada yar ve yardimci olsun .huzunlerini yok edsin yerine mutluluk versin amin.
Eni
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 264
8 sene önce
Amin.hayat sinak canim kimse sonedek aglamaz kimsedje gulmez.olumsvz dusuncelerden arin.kotu anlama annen yalnizlikdan iciyor dualar et bizde ediyoruz.duzelir insallah
Uzlet
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 6
8 sene önce
ALLAH acil şifa versin
feray
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 169
8 sene önce
Allah safi isminin yüzü suyu hurmetine sifa versin annene inşallah
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
Gecmis olsun,Ya Metin ve Ya Samed esmalari kotu aliskanlari biraktirir,hickimseye hicbirseye ihtiyaci olmayan guclu iradeli bir hale alir,tabiki okuma arzusu olursa,ben sizin yerinizde olsam hemen iki rekat hacet nimazi kilar 4444 Terficciyye ye niyet ederdim, is imkanlari icin maddi ve manevi sorunlarinizin cozulmesi icin, guzel gunlerin bollugun bereketin gelmesi icin. isterseniz siz bir konu acin 4444 Terficeyye icin bizde size okumaniz icin yardim edelim:biggrin[1]: Ama babam hep derki bir is yapacaksan once kendin yap,baskalarini o isin icine alma,cunku yaptigin isin yarisi yilan yarisida yalan olur cikar,emin olamazsin,belki basariya ulasir belkide ulasamazsin. Ama baktinki basaramiyorsun o zaman yardim iste,isterseniz seve seve okuruz.
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
8 sene önce
Allah Acil sifa versin kardesim. Ciciperi'nin dediği gibi okuma baslatin. Okuyamazsaniz destek olmak isteyen kardeslerimiz mutlaka cikacaktir. Herkes gönlünden gecen adeti okur kalanini siz tamamlarsiniz. Aynı konu icin defalarca topik açmanıza gerek yok tek bir konu üzerinden de duanızı isteyebilirsiniz. Her geldiginizde yeni konu aciyorsunuz bu sebeple söylüyorum yanlıs anlamayın lütfen.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
Allah annenize ve ihtiyacı olan herkese şifa, irade, iç huzur versin..hayırlı dostlar hayırlı bir çevre versin. inşallah. Duacıyım kardeşim..! aşağıdaki linkteki konular size ait..aynı konuyu tekrar açmak yerine açtığın konuyu güncelleyebilirsin. https://www.lahutiye.com/uyelerin-yardim-istekleri/12958-allah-rizasi-icin-yardim-ederseniz.html https://www.lahutiye.com/uyelerin-yardim-istekleri/13245-yardim-edersenizannem-ve-benim-icin.html https://www.lahutiye.com/uyelerin-yardim-istekleri/16260-babam-icin-dua-edermisiniz.html https://www.lahutiye.com/uyelerin-yardim-istekleri/16283-annemin-yaygin-anksiyete-rahatsizligi-var.html bu konulara benzer -5- konu daha açmışsın..tekrar aynı başlıklı konu açtığında, silinecektir...sadece güncelleyebilirsin.
archer
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 11
8 sene önce
Teşekkür ederim saygı değer arkadaşlar hatalarım için kusura bakmayın aynı topicleri açmışım bundan sonra daha dikkatli olacağım.bu başlık altında yazan arkadaşların çözüm önerileri için teşekkür ederim..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)