Havas uygulamaları iptal etmek?

Bu konu ucamayankus tarafından 8 sene önce açıldı, 595 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
ucamayankus
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
8 sene önce

Selamun aleykum. Bilmiyorum buna nedir iptal etmek mi ama çok zor durumdayım. Birini seviyordum sevgiliydik 3 sene boyunca bana etmediği kalmadı hep gözyası döktüm. Bu süre zarfında havas duaları okudum çok sey okudum. En sonunda yorukldum sevgim bitti hiçbişey hissetmiyorum. Ama o okadar perişanki kendini öldürmekten bahsediyo normal değil o hiç böyle biri değildi.Dediğim gibi çok sey okudum. Ağlıyor koskoca adam. Tamda benim isatediğim gibi biri şimdi ama benim içimden gelmiyor. Onun vebaline girdim. Hergüün dua ediyorum allahım ne olur üzerine yaptıgım duaları iptal et diye.Ne olur yardım edin. Havas uygulamaları iptal edilebilir mi? Nasıl vazgeçirebilirim.Soğutma duaları okuyorum olmuyor. Lütfen yardım.

dadaşşş
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 23
8 sene önce
uçamayankuş arkadaşım açıkyüreklilik ve dürüstçe yaptıklarını yazdığın için sizi kutlarım.Birşeyleri yaparken bir değil iki kere düşünmek gerektiğini gösterdin bizlere,zamanla herşey yoluna girer inşallah dualarımı bugün sana göndericem,bu sıkıntılı günlerin enkısa zamanda bitsin inşallah.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
[QUOTE=ucamayankus;155859]Selamun aleykum. Bilmiyorum buna nedir iptal etmek mi ama çok zor durumdayım. Birini seviyordum sevgiliydik 3 sene boyunca bana etmediği kalmadı hep gözyası döktüm. Bu süre zarfında havas duaları okudum çok sey okudum. En sonunda yorukldum sevgim bitti hiçbişey hissetmiyorum. Ama o okadar perişanki kendini öldürmekten bahsediyo normal değil o hiç böyle biri değildi.Dediğim gibi çok sey okudum. Ağlıyor koskoca adam. Tamda benim isatediğim gibi biri şimdi ama benim içimden gelmiyor. Onun vebaline girdim. Hergüün dua ediyorum allahım ne olur üzerine yaptıgım duaları iptal et diye.Ne olur yardım edin. Havas uygulamaları iptal edilebilir mi? Nasıl vazgeçirebilirim.Soğutma duaları okuyorum olmuyor. Lütfen yardım.[/QUOTE] dualar yap-boz degildir ucamayankuş..önce ver Allahım sonra al Allahım diye bir şey söz konusu olamaz..bir başkasının vebaline girmenin günah olduğunu, okuma yapmadan evvel bilmiyor olmanız mümkün değil.. Tevbe namazı kılın "Estağfurullah" zikrini dilinizden düşürmeyin..hiç bir havas uygulaması soğutma duası dahil okumayın, sadece o insanın selameti için dua edin.
lulu
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 138
8 sene önce
Tövbe edin ve bir daha asla ama asla evleneceğiniz eşiniz dahi böyle bilmediğiniz ilimlere girmeyin...Burada olayın ciddiyetini bilen arkadaşlarımız basbas bağıyor "Harama okumayın" Yazık değil mi iradesini etkilemişsiniz ya bu arkadaş canına kıymaya kalksa??? Ne yapacaksınızz birde kalkmışsınız soğutma duası diyorsunuz...akıllanmamışsınız herhalde Bence açıkca ben sana büyü yaptım diyin hiç olmassa adamcağız sevgisinin bir büyüden ibaret olduğunu idrak edip yoluna baksın Bir insan size bu şekilde gelecekse gelmesin zaten çünkü gene gider emin olur Ne yaptıysanız artık adamın beyniyle kalbıyle iradesiyle oynayıp mecnuna döndürmüşsünüz.. Günah günah.... Kendinkze istemediğınızı başkasına yapmayın.... Siz hiç bir şey okumayın adamın dengesini bozmuşsunuz siz egonuzu temizleyin Sevsin istemişsiniz yırtmışsınız kendinizi havaslarla adamı etkilemişsiniz şimdi bu şımarıklık nedir???
lulu
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 138
8 sene önce
Sevgili color bu açıdan düşünmedim :) Doğru söylüyorsun galiba... Ama yapmasaymış iyimiş yazık adama üzüldüm birde soğutma diyince mantıklı gelmedi kusura bakmasın arkadaş sonuçta kendi iradesi arkadaşında....Allah yardımcı olsun ne diyeyim
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
arkadaşlar lütfen..... ucamayankuş burada okumalarından dolayı başarısını kutlamıyor ki gereksiz eleştiri yapıyoruz..büyük bir hata günah her ne ise ismi yapmış ve üzüntüsünü dile getiriyor, anlamadıysanız ben anlatayım bizlerden, girdiği haramdan üzüntüden kurtulmak için yardım istiyor.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)