İş yerimin kapanmaması için Vakia Suresi

Bu konu Manevi_Yolculuk tarafından 8 sene önce açıldı, 557 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
Manevi_Yolculuk
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 78
8 sene önce

Selamün aleyküm Lahutiye ailesi. Hayır olsun inşaAllah. Kendime ait bir reklam ajansım var. Son zamanlarda müşteri bulmakta çok zorlanıyorum. Her kiminle irtibatla geçsemde, ummadığım reddiyeler alıyorum. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Lakin artık çok zor durumdayım. İlan vermek isteyen müşteriler bile her hangi bir bahane bulup, vazgeçiyor. Yine de ümidimi kesmiyorum elhamdulillah. Sizden ricam Vakia Suresi okumanız. Ben kendim Allah nasip ederse 41 Vakia Suresi okumayı niyetlendim bu gece. Allah rızası için bana da okur musunuz?

Nasıl yapılacağını bilmediğim için açtım bu konuyu. 1025 Vakia Suresi okunsa 25 üye yapar. (Herkes 41’er kez okursa) yoksa bunları yalnız okusam daha mı faziletli olur? Allah şimdiden razı olsun.

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
[QUOTE=Manevi_Yolculuk;156045]Selamün aleyküm Lahutiye ailesi. Hayır olsun inşaAllah. Kendime ait bir reklam ajansım var. Son zamanlarda müşteri bulmakta çok zorlanıyorum. Her kiminle irtibatla geçsemde, ummadığım reddiyeler alıyorum. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Lakin artık çok zor durumdayım. İlan vermek isteyen müşteriler bile her hangi bir bahane bulup, vazgeçiyor. Yine de ümidimi kesmiyorum elhamdulillah. Sizden ricam Vakia Suresi okumanız. Ben kendim Allah nasip ederse 41 Vakia Suresi okumayı niyetlendim bu gece. Allah rızası için bana da okur musunuz? Nasıl yapılacağını bilmediğim için açtım bu konuyu. 1025 Vakia Suresi okunsa 25 üye yapar. (Herkes 41'er kez okursa) yoksa bunları yalnız okusam daha mı faziletli olur? Allah şimdiden razı olsun.[/QUOTE] kısa bir zaman öncesine kadar burada birlikte rızık için bereket için huzur için dualar okurduk..belirsiz bir sebepten dolayı bu dua kardeşliğimiz şu an gerçekleşmiyor..üzgünüm ama sanırım okuma için bu sayıyı elde edemezsiniz manevi yolculuk... kalbinize yakın bir rızık duasını dilek hacet duasını işlerinizin yoluna girmesi için inanarak olacağına inanarak okuyun..müşteri celbi için de dualar mevcuttur... Allah işinize hayır versin, rızkı bereketi rahmet seli gibi üzerinize yağdırsın kardeşim!
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)