Seçilmişim öyle diyor lütfen yardım ( REENKARNASYON)

Bu konu Yavuzsrtp tarafından 8 sene önce açıldı, 676 kere okundu ve 11 Cevap verildi.
Yavuzsrtp
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 59
8 sene önce

Merhabalar arkadaşlar, tuhaf bir olay yaşadım bugün hala etkisindeyim. Nedir ne değildir anlamış değilim.
Kadıköy vapuruna doğru yürüyodum. Biri seslendi ama ne dediğini anlamadım. Döndüm baktım, yaşlıcana bir teyze.. Evladım dedi. Beşinci yada altıncı ışığındasın.
Anladım teyze dedim ne ışığı?
Seçilmiş bir karaktersin. Dünyaya 5. Veya 6. Kez geliyosun. Ama 7. Senin için son olacak.
İnanın afalladım cevap veremedim. Bu sefer aşk için geldin. İyi değerlendir.

Ve döndü arkasını gitti bi süre anlam veremedim. Bu konu hakkında beni bilgilendirebilecek birileri var mıdır?

huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
8 sene önce
Reenkarnasyon olayının dinimizde bir yeri var mı ki? Olduğuna dair bi şeyler okumuştum ama ne derece doğru acaba. Bu konuyu ben de hep merak ediyorum. Acaba bu teyze deli falan olmasın? Yani birisi bana gelip böyle şeyler söylese akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünürdüm. Bi yandan da çok ilginç tabi. Bizi reenkarnasyon olayıyla ilgili aydınlatan birisi olur umarım.
Eni
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 264
8 sene önce
Teyze sana saka yapmis olmasin:)insan dunyaya 1kere gelirrrr
satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
8 sene önce
Teyzen ya sahte peygamber Bülent hanımın müridi veya İstanbul onu erken bunaltmış.Kafayı sıyırıp kayışı kopartanların sözlerine pek kulak vermeyiniz arkadaşlar.
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Çingene veya pagandır. Reenkarnasyon bir kişi ölünce hannas şeytanının bir başka vücuda girmesi önceki kişinin hatıralarını aktarmasıdır şeytan cinlerinin çok büyük oyunudur Allah korusun kaç kişinin aklı böyle şirke gitti. Astrolojik olarakta gezegenlerin yörüngesi olduğu için bu tekrar eder. Aynı konumda ki kişilerin bazı özellikleri birbirini tutabilir.
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Ve kimse dünyaya aşk gibi saçma nedenden dolayı gelmez amaç kulluk ve itaattir.
embilembil
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 174
8 sene önce
Büyük bir aldatmaca kuranda böyle bişey yazmıyo...?
huz_harfen
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 30
8 sene önce
reankarnasyonu kabul eden ahiret hayatını inkar edeceği için kesinlikle kafir olur, bu mesele yeni değil hint menşeeli bu sapkın inanç bugün olduğu gibi geçmişte de vardı, islam alimleri böyle bir şeyi kesinkes yalanlıyorlar, ne kurana uygun ne de sünnete, böyle bir inanç ancak bugünki sapkın ilahiyatçıların kabul edebileceği bir şey olabilir, kurandan delil getirdikleri ayetlerin reankarnasyonla alakası yok. senin olayında da heralde biri senle kafa buldu ya da cinlerle şeytanlar seninle oynuyorlar, uzak dur böyle şeylerden, bak rahmet ayı ramazan geldi, güzel bir tövbe et günahların için ve yeni bir başlangıç yap, namazını kıl, bir müddet sabredersen her şeyin düzelmeye başladığını göreceksin.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
bence teyze gercegi soylemis olabilir,sebebi biz uzayda yasiyoruz,yildiz ve isik sistemleri ile calisan enerjilerle isiklarla donatilmis bir dunyada,aurolardada isiklarin oldugu kesin kanitlandi,bazilari insanlarin etrafindaki isigin rengini gorebilir,tahminim 7 ana renk her renk bir seyi ifade ediyor,en son renk beyaz onceki mor ve yesil,luciferde yesil renginde olmali,5 veya alti bu demek,zaten isigi sonmus bir insan yasayamaz olur,isiginizi yukseltmek istiyorsaniz ibadet edin,yalan soylemeyin,durust olun,kimsenin hakkina izin almadan tecavuz etmeyin,goz hakki,dil hakki,goz hakki insanlarin ozeline izinsiz girmektir gunahtir,dil hakki tanimadigina iftira atmak hakkinda yalan soylemek buda gunahtir,kul hakki dolandirip yada yalan soyleyip malini mulkunu elinden almaktir buda gunahtir,isiginiz ne kadar buyurse dualarinizla sizde o kadar huzurlu ve mesut yasarsiniz dunyadada ahirettede insallah
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
O doğru da ölmüş bir insanın tekrar dünyaya gelmesi saçma ciciperi
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
dediğin bölgeden sık sık geçerim kardeşim..ne kadar para kazanmanın bedava yolu varsa bu yolu kullanan kişilerin mekanı oldu neredeyse..peşinden gitseydin devamını soracaktın ve o da bunun için para isteyecekti bu kadar basit...sakın rağbet etme böylesi kişilere.. insanoğlunun dünyaya geliş nedeni bellidir, bunu kimse değiştiremez..
lulu
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 138
8 sene önce
ben reenkarnayın hakkında şöle düşünüyorum.. Arkadaşa 5. kez dünyada olduğundan bahsedilmiş... 7.'de ölecekmiş... buna göre dünyaya her geldiğinde farklı biri olarak günah ve sevap işlerse... Ölümünde günah ve sevaplarından hangi kişiliği sorumlu olacak? Düşünsenize bir kişilik melek gibiyken diğer kişilik şeytana pabucu ters giydirecek kadar kötü olabilir. Yani reenkarnasyonda son ölen, dünyaya bir daha geri dönemeyecek olan en şanssız mı :) Bu konular karmaşık :) ama dinlemek isterdim böle karşıma çıkan bir kadını... önceki hayatımda neydim :) keşke soraydın bence... para isterse güle güle derdin :)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)