Dua istiyorum

Bu konu huzur. tarafından 8 sene önce açıldı, 665 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
8 sene önce

merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki ülkemiz çok kötü bi halde. hem üzülüyorum hem korkuyorum.. fakat bayramda memlekete gideceğiz. bugün bilet almak için otogara gittiğimde ses bombası patlattılar. yok böyle bi korku.. içimdeki korkuyu tarif edemem.

gitmeyelim desek.. nereye kadar? nereye kadar eve hapsolabiliriz ki? zaten onların amacı da bu değil mi? halkı korkutmak, sindirmek, dışarı çıkamayacak hale getirmek..

bana kazalardan belalardan kötülüklerden ailece, hatta etrafımdaki tüm insanlarca korunabileceğimiz bir dua öğretir misiniz?

peygamber efendimizin bizzat okuduğu dualar olabilir, sizin her zaman okuduğunuz dualar olabilir. lütfen içimdeki korkumu yenmeme, kendimizi güvende hissetmeme yardımcı olacak dualar öğretin..:sad:

HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
8 sene önce
bizdede böyle bölücüler bizim ilçeyi mahvettiler çalıştığım okulun yanına bile bomba koydular okulun tam yanina koydular hergün çocukların kadınların geçtiği yere bile bomba koydular mart ayında ben İstanbul da iken gelip bizim sokakada bomba koyacaklardı koyamadılar polis geldi ondan sonra diğer ilçeye geçici olarak taşınmak zorunda kancık allahtan polisler ilçeye operasyon düzenledide bayramdan sonra yasaklar kalktiginda dönücez peygamberimiz korunmak için ya melik ismini okuyun demiştir ve nas suresi olursan allah seni mutlaka koruyacaktır sabah 7 öğlen 7 defa yatmadan önce yedi
ekinox
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 450
8 sene önce
ayetel kürsi okuyun bol bol sayısız... ben yolculuklarımda sürekli okuyorum... kendime ve çocuklarıma nefes ediyorum... Allah hepimizi korusun... Amin...
ekinox
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 450
8 sene önce
elbette okuyabilirsiniz huzur.
HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
8 sene önce
okunabilir tabiki...................-
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)