musallat

Bu konu Jajah tarafından 8 sene önce açıldı, 639 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Jajah
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
8 sene önce

merhaba siteye bugün yeniden üye oldum en son 5 yıl önce yine ir konuda yardım almıştım , teşekkür ederim iyi ki varsınız.
fakat su an 5 yaş daha büyümüş bir bayan olarak çok acil şekilde yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum.
ben 3 ay önce çok severek evlendim, birden çok şiddetli kavgalar yasadık ve bir ****ya gittik bana kara büyü yapıldığını ve ayrıca üzerimde var olan varlık (onun varlığından haberdardım küçüklüğümden beri) varlık bana aşık olduğundan mutlu olmama izin vermediğini söyledi **** bizden bin lira aldı ve sık sık gelip gitmemi söyledi. eşimi istememeye başladı sonra tek gel dedi ve beni taciz etti.sonuç olarak ****nın yaptıüı hiçbirşey etkili olmamakla birlikte ben daha kötü ir hale girip cinnetler geçirmeye başladım ,eşimle şu an boşanmak üzereyiz,ayrı yaşıyoruz.
tüm bunlardan öte ben namazına ibadetine inancına çok saygılı ve bağlı bir kızken şuanda allaha ve hiçbir güce inanmıyorum yaklaşık 2aydır cok vicdan azabı çekiyorum ama her ne yaparsam yapayım bir yaratacının olduğuna ve beni duyan ve el-semi ve rahman ve rahim olan allahın artık beni kovduğunu ve belki de aslında hiç olmadığını düşünüyorum.bu sürede 4 kere intihar girişimim oldu.

inanılmaz büyük acılar cekiyorum ne olur ama ne olur insanlık namına biri bana yardım etsin.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Öncelikle dikkat çekmek ya da başka hangi nedenle olursa olsun kopyala yapıştır yaparak aynı mesajı farklı başlıklarla foruma göndermeniz en hafif deyimiyle dalga geçmek anlamına gelir..... Önce bir kendinize gelin,5 yıl önce de bir üyeliğiniz olmuşsa zaten kuralları biliyorsunuz demektir.. Hiç kimse burada nöbet tutup yardım isteyenlere cevap yetiştirmek zorunda değil.... Şimdi gelelim sorununuza;madem ki o şarlatan kişi senin yanlız gelmeni istiyordu,hiç mi ard niyet aramadın??? Çocukluğundan itibaren üzerinde olduğunu iddia ettiğin musallat o zamanlar rahatsızlık vermedi,şimdi mi ortaya çıktı???? Anlattığın şekilde sana aşık olan bir musallat olsaydı,değil evlilik yapmak,başkasına bile aşık olamazdın..... Karşı cinse yaklaşmana izin verilmezdi..... Her insanın hayatının bir döneminde inançlarını sorguladığı bir dönem vardır,muhtemelen o dönemi yaşıyorsun.... Bir insana 40 gün "delisin" dersen 41. gün gerçekten deli olduğuna inanır... Sen de kendini musallatlara şartlayacağına,şarlatan hca müsveddelerinin ard niyetli telkinlerine kendini kaptıracağına aklını ve mantığını kullanıp üzerindeki olumsuz enerjilerden nasıl arınacağına odaklanıp sitemizi araştırsaydın belki de bu kadar badireyi yaşamazdın..... O gittiğin şarlatanlar olmayan musallatı ya da büyüyü varmış gibi göstermekte zaten ustalaşmış ve bunu meslek haline getirmişler.... Seni taciz edene kadar onun etki alanına girmiş olman sadece senin hatandır...... Unutmaki her insan biraz da kendi kendinin doktoru olmak zorundadır... İşi deliliğe vurmadan akılcı ve mantıklı çözümler bulmak zorundasın.. Sitemizde kendini ve yaşadığın mekanı arıdırma uygulamaları var, onlardan birini seçip uygulamaya çalışmalısın... Ayrıca o şarlatanın verdiği muska vb ne varsa hepsini imha etmelisin..
embilembil
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 174
8 sene önce
çok geçmiş olsun her sorun büyü degildir cin olayı çok farklı bunun emaresi olması lazım ben bunu 8 yıl önce yaşadım...çok zor olay....
Jajah
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
8 sene önce
@gaflet birebir iletişim kurabildiğim musallattan bahsediyorum ne kitap düşmesi kaldı ne kapı çarpması ? bu söylediklerşiniz gördüklerim karsısında hiçirşley değil inanaın. inanç konusunda ise cok cabaladım cok baskı kuruyorum kendıme ama baskı yaptıkça ters tepiyor olmuyor elimde hiçbir delil yok allahın varlığına. eğer war ise beni affetsin cahiiliğime kulluğuma versin. yani ben bilmiyorum ne yapayım. intihara teşebbüs etme sebebim bile öldükten sonra beni yargılayacak bir allahın varlığını reddediyor olmam.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)