Kulak çınlamasının aşırı derecede artması??

Bu konu Yavuzsrtp tarafından 8 sene önce açıldı, 564 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Yavuzsrtp
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 59
8 sene önce

Merhabalar lahutiye ailesi, sizlere bir sorum olacak.. Bundan bir kaç gün önce bir arkadaşımı ziyarete gittim.. Muhabbetin ortasında kahveler geldi, iş fal bakmaya kadar gitti.. Enteresan olan birşey var ki fal baktıktan sonra kulaklarımda bilhassa sol kulağımda gürültülü ortamlarda dahi duyabildiğim bir çınlama söz konusu nedir ne degildir çözemedim. Ve bu yazıyı yazarken de hafiften çınlamayı duyabiliyorum.. Bir fikri olan var ise söyleyebilir mi?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Geçmiş olsun,tesadüflerden anlam çıkarmaya çalışmayın,öncelikle ve acilen tıbbi bir kontrolden geçin.... Kulak çınlaması vücutta bir şeylerin yolunda gitmediğinin göstergesidir.. Duru işiti denilen bazı seslerin duyulması hakkında söylenen kulak çınlaması iddiası sadece bir hurafedir... Zira duru işitide kulak çınlaması değil,bir fısıltı duyarsınız ama hemen anlamakta zorlanırsınız...
Gaflet
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
Kulak cinlamasi ciddi sorunlarin haberciside olabiliyormus. Belli olmaz yani devam ederse bir doktara gitmeni oneririm. Bende falla alakali oldugunu dusunmuyorum.
Yavuzsrtp
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 59
8 sene önce
Büyük diyebileceğim badireler atlattım büyü & musallat hgibi haliyle bi de bu olaylardan öncesinde fal bakamazken şimdi söylediğim ne varsa bir bir olmaya başladı.. Böyle de bir olay yaşayınca şüphelendim birşeyler mi oluyor diye. Çokta paranoyak olmamak lazım belki de :) teşekkürler..
Gaflet
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
Allah bidaha vermesin oyle dertler hepimizi korusun insallah cok kotu gercekten. Buyuk sıkıntı ve bunalim yasayan bazi kisilerin bu tarz olaylar yasadigini cok duydum ben de bi ara baya bunalimlar gecirdim aklimdan gecen seylerin gerceklestigi olaylar oluyordu sonra ruyamda sabah kalkinca olacaklari gordum birebir oldu. Ama ben hic aldirmadim seytanin bir oyunu vesvesesi olarak gordum. Sonra gecti :D neden biyle olur bilmem cok tranvatik bunalimlar yasayanlarda boyle seyler oldugunu cok duydum yani bilmem niye olur. Ama dusunmemek lazim en iyisi. Ben oyle yaptim ve iyiyim :)
şahmeran
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
8 sene önce
kullandığın devamlı bir ilaç varmı
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)