Hayvanlar olmadan asla

Bu konu Pasam35 tarafından 8 sene önce açıldı, 720 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Pasam35
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 84
8 sene önce

Arkadaşlar bu konuyu açıp açmamakla çok düşündüm ama en son yazmaya karar verdim…
Ben aklım erdiğinden beri hayvaları çok seviyorum artı hayvanlarda beni çok seviyor küçükken yılan kertenkele dahil olmak üzere ne bulursam eve getirirdim ben anneleriyim diye…Hıçbir hayvandan da zarar görmedim bugüne kadar gözgöze gelmemiz yeterlidir hatta kıyameti kopartıp kestirmediğim için kurban bayramlarında bizim eve koyun getirmezdi babam..Çocukken herkes alkış tutar gülerken ben o oynatılan ayılar için kurtarmam gerek diye ağlayarak eve giderdim ve daha birçok şey..
Şimdiye gelince evimde insanlar tarafından mağdur edilmiş Allah’ın izniyle yaşattığım 3 tane köpeğim var ki daha eskileri komşum tarafından feci şekilde öldürüldü mahkemeye verdim inşallah kazanırım..
Değinmek istediğim konu bizler toplumda deli aklı yok olarak görülüyoruz hayatımızdan fedakarlık edip onlar için birseyler yaptığımız için kimileri cennetliksiniz diyor ama ben bunu içimden geldiği için yapıyorum sizde cenettlik olabilirsiniz bir kap su bir kap yemek bırakarak daha fazlasını istemiyorum diyorum..
Şuan baktığım kendi gönüllü barınağımızda 250-300 hasta mağdur can varkendi imkankarımız ve birkaç destekçimizle ki evinizde işe yaramaz diye attıginiz hersey bizlerin işine yarayacaktır çevrenizdeki barınaklara bırakabilirsiniz..
Çok hayvan insan siddetine mağruz kalıp feci sekilde yaralanmakta ,ölmekte veya sakat kalmakta..Merhametli çocuklar yetiştirmek çok önemli.Daha buraya yazamadığım birçok şey var…
Birde en çok karşılaştığım o kadar aç insan var sen hayvan besliyorsun ki hayvanseverler bu kadar merhametliyken bir insana duyarsız kalabilir mi? Ama bu deşifre edilmez..Çok zengin biride değilim ama bana yetenle yaşıyorum hiçbirşeyim çok değil ama huzurum var..
Lütfen sokak hayvanlarını görmezden gelmeyelim su bulamıyorlar yemek bulamıyorlar ve en önemlisi hiçbir yere sığdırmadı insan oğlu barınağa yollamak kolay geliyor ama orası ölüm kampı…Bu dünya hepimizin tüm canlılarla birlikte..
Lütfen onları sevelin koruyalım agzı var dili yok… Çok uzattım bu konu bitmez..Teşekkür ederim okuduğunuz için..

HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
8 sene önce
Hayvan haklarına devletin ve yerel yönetimlerin sahip çıkması gerek hayvanları korumak içinde önce toplumu eğitmek gerek kadınların %34nün boşu boşuna dövüldüğü bir toplum kadınlara sahip çıkmayanlar hayvanlara sahip çıkarmı toplum cinnet geçiriyor babamdan hayvan severdir hayvanları besler kediler onlara zarar verdiği için onları sopayla kovalar :phaha::phaha::phaha::phaha:
Pasam35
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 84
8 sene önce
Zaten amacım buydu insanların birçoğu şiddete maruz kalıyor biryerde yanlış varsa diğer taraftaki yanlışı yanlışı gormezden gelemeyiz..kadına şiddet uygulanıyor diye diğer seyleri umursamıyacağızmı..Egitim tabi ki şart bireysel olarak görevlerimizden bahsetmiştim ben herşeyi devletten beklememek lazım hayvana tecavüzün cezası yok mesela sizce hayvana tecavüz eden adam ne kadar sağlıklıdır ruh hali o adam evleniyor evde karısını dövüyor çocuk nasıl yetişsin... seri katiller incelendiğinde kökende hayvandan başlanıldığı ortaya çıkıyor çünkü en zayıf halka sonra çocuklar sonra kadınlar..ben toplumsal duyarlılıga dikkat çekmek istemiştim ama sanırım yeteri kadar anlatamadım
Pasam35
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 84
8 sene önce
Zaten amacım buydu insanların birçoğu şiddete maruz kalıyor biryerde yanlış varsa diğer taraftaki yanlışı gormezden gelemeyiz..kadına şiddet uygulanıyor diye diğer seyleri umursamayacağızmı..Egitim tabi ki şart bireysel olarak görevlerimizden bahsetmiştim ben herşeyi devletten beklememek lazım hayvana tecavüzün cezası yok mesela sizce hayvana tecavüz eden adam ne kadar sağlıklıdır ruh hali o adam evleniyor evde karısını dövüyor çocuk nasıl yetişsin... seri katiller incelendiğinde kökende hayvandan başlanıldığı ortaya çıkıyor çünkü en zayıf halka sonra çocuklar sonra kadınlar..ben toplumsal duyarlılıga dikkat çekmek istemiştim ama sanırım yeteri kadar anlatamadım..
HAVAS47
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 265
8 sene önce
Bende aynısını diyorum zaten devlette sahip çıksıntoplumda:thumbsup[1]::devil[1]: yerel yönetimler osmanlıda olduğu gibi sokak|evdamlarına hayvan yuvaları yemlik yapabilir çöpçülerin hergün sokaklardan çöp toplaması gibi hergün sokağa hayvan yemi bırakabilir
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)